Crash24 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι αδερφοί Άντονι και Τζο Ρούσο βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις με τη Marvel Studios για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία των επόμενων δύο ταινιών Avengers. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στους κύκλους των θαυμαστών του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU). Οι Ρούσο έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο MCU, έχοντας σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του franchise, συμπεριλαμβανομένων των "Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame". Οι δύο τελευταίες ταινίες κατατάσσονται μεταξύ των έξι εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών. Μετά την αποχώρησή τους από τη Marvel, οι Ρούσο επικεντρώθηκαν στην παραγωγή, με αξιοσημείωτες επιτυχίες όπως οι ταινίες "Extraction" και το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας "Everything Everywhere All at Once". Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες σκηνοθετικές τους προσπάθειες, όπως το "Cherry" και το "The Gray Man", δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κριτικούς. Η Marvel Studios βρίσκεται εδώ και μήνες σε αναζήτηση σκηνοθετών για τις επόμενες ταινίες Avengers, οι οποίες θεωρούνται υψηλής προτεραιότητας για το στούντιο. Αρχικά, ο Σον Λέβι, σκηνοθέτης του "Deadpool & Wolverine", φερόταν ως επικρατέστερος για την πέμπτη ταινία Avengers, αλλά φαίνεται πως θα ασχοληθεί με άλλα project στο άμεσο μέλλον. Η πέμπτη ταινία Avengers, που αρχικά είχε τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty", βρίσκεται σε φάση επανασχεδιασμού μετά την απομάκρυνση του Jonathan Majors από τον ρόλο του Κανγκ. Το στούντιο αναζητά νέα κατεύθυνση και τίτλο για την ταινία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η έκτη ταινία, με τίτλο "Avengers: Secret Wars", παραμένει ως έχει και υπόσχεται να φέρει στην οθόνη πάνω από 60 χαρακτήρες του MCU, συμπεριλαμβανομένων κλασικών ρόλων όπως ο Thor και ο Hulk. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις δύο ταινίες έχουν οριστεί για την 1η Μαΐου 2026 και την 7η Μαΐου 2027 αντίστοιχα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η marvel έπεσε στον γκρεμό με τις βλακείες που έβγαλε τελευταία και δεν ξέρω αν μπορεί να σωθεί πλέον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, lost2 είπε Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η marvel έπεσε στον γκρεμό με τις βλακείες που έβγαλε τελευταία και δεν ξέρω αν μπορεί να σωθεί πλέον. Τα έγραφα και στο Topic για το The Acolyte: Δεν είναι ιδέα σου. Γενικά ο καρκίνος αυτός έχει όνομα "Disney". Είναι εντυπωσιακό το πόσο σκατά μπορούν διαλύσουν κινηματογραφικά σύμπαντα όπως το Start Wars, της Marvel κ.α 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Πολύ αργά πλέον... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techplastic Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Δυστυχώς έτσι όπως κατάντησαν την Marvel για τους παλιούς λάτρεις το καράβι έχει βουλιάξει πλέον..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Ένα μεγάλο λάθος που έχει κάνει η Marvel, είναι που άφησε ''εκτός'' δύο πρωτοκλασάτους ήρωες της όπως ο IRONMAN και ο CAPTAIN AMERICA. Τώρα αν στο πλάνο είναι, στα AVENGERS να βάλει Deadpool, Wolverine, X-Men, Hulk, Thor, Spiderman κτλ ίσως σώσει εν μέρει την παρτίδα, αλλά νομίζω επιτυχία τύπου INFINITY WAR και ENDGAME δύσκολα θα ξαναπετύχει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Ένα μεγάλο λάθος που έχει κάνει η Marvel, είναι που άφησε ''εκτός'' δύο πρωτοκλασάτους ήρωες της όπως ο IRONMAN και ο CAPTAIN AMERICA. Τώρα αν στο πλάνο είναι, στα AVENGERS να βάλει Deadpool, Wolverine, X-Men, Hulk, Thor, Spiderman κτλ ίσως σώσει εν μέρει την παρτίδα, αλλά νομίζω επιτυχία τύπου INFINITY WAR και ENDGAME δύσκολα θα ξαναπετύχει Εξαρτάται και τον θεατή... Εγώ πχ που είδα τον Wolverin να πεθαίνει - όπως και αργότερα τους μισούς ήρωες στο τέλος του Endgame - δεν γίνεται να τους ξαναδώ... Αντε σε κανα prequel κι αυτό με το ζόρι... Οταν πεθαίνεις ήρωες πρέπει να ξέρεις τι κάνεις... Μα, τον Ιronman ρε ? Επεξ/σία 19 Ιουλίου από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Iron Man 1, Winter soldier, Guardians of the Galaxy, Logan, Deadpool, Avengers. Άντε να ξεχνάω και το πολύ 5 ακόμη. Όλες οι άλλες ήταν στην καλύτερη απλά μέτριες ταινίες που καβάλησαν το hype σε ένα κοινό που ήθελε superhero movies. Κάτι Black Panther, Dr Strange και γενικά όλες οι υπόλοιπες, ήταν ανυπόφορες. Σενάριο μηδέν, χαρακτήρες (πλην των ηρώων) σχεδόν μηδέν. Όχι ότι ήταν επιπέδου Dark Knight ή Mad Max οι ταινίες "ορόσημα" της Marvel όπως το Iron Man 1. Υπάρχει κορεσμός και από πλευράς Marvel και από πλευράς θεατών. Και επειδή είναι μαζικό κοινό, ριζοσπαστικά πράγματα δύσκολα γίνονται επιτυχίες. Επίσης οι Avengers είχαν ήδη αγαπηθεί από το κοινό στις πρώτες τους ταινίες. Δεν νομίζω ότι ισχύει για τους περισσότερους από τους καινούριους. Επεξ/σία 19 Ιουλίου από butters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα