topmar Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 20 ώρες πριν, funbreaker είπε Πρόκειται για το σπίτι του παππού σε χωριό των Σερρών. Πήρα ένα μαστόρι απ' το διπλανό χωριό και μου είπε 1100 που δεν θέλω να δώσω τόσα για το χωριό. Καμιά ιδέα; Σε ποιο χωριό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Aν τα 1000 τόσα φαίνονται πολλά απλά δεν έχεις ούτε το βασικό budget οπότε μάλλον το ξεχνάς. Η επομενη λύση είναι DIY αν έχεις εργαλεία και την τεχνογνωσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου φιλε μου τα 1100 ειναι πολυ καλα για μια βασικη κουζινα χωρις συσκευες και με αρκετες παραχωρησεις. μιλαμε παντοτε για τα επιπλα τοποθετημενα με τα βασικα τους στοιχεια. εαν θελεις μηχανισμους, πιατοθηκες. περιστρεφομενες γωνιες, αμορτισερ, φασες κλπ το κοστος εκτοξευεται. να ξερεις παντως οτι μεσα σε αυτα δεν ειναι απορροφητηρας, νεροχυτης, βρυση και τα σιφωνια για την αποχετευση. οποτε παμε στα 1500 στα γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Sorry παιδιά, είμαι σε διακοπές και άργησα να απαντήσω. Λοιπόν: - Μήκος 220cm - Ντουλάπια πάνω και κάτω - Η τιμή που μου είπε είναι μαύρα - Τα χέρια πέρα από πληκτρολόγιο δεν πιάνουν για κάτι άλλο - Δεν θέλω πολυτέλειες, περιστρεφόμενες κουταλοθήκες κτλ - Χρειάζομαι νέο νεροχύτη και πάγκο, γενικά να φύγει όλο το παλιό και να μπει νέο Τα 1100 μου φάνηκαν πολλά γιατί είχα δει αυτές τις κουζίνες από πράκτοκερ με 2-3 κατοστάρικα και είχα την ελπίδα με τα εργατικά να δώσω 4-5. Χθες ένας άλλος μου είπε 1600. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου ε παρε απο πρακτικερ τοτε. να ξερεις οτι δεν θα ειναι προσαρμοσμενη στον χωρο σου πραγμα που σημαινει οτι οπως την βλεπεις στο καταστημα ετσι θα μπει και στον χωρο σου. ειχα παρει πριν απο χρονια μια τετοια για ενα πολυ μικρο σπιτακι σε ενα χωραφι που εχω και εν γνωση μου ηταν οτι δεν καλυψω ακριβως τον τοιχο. σε εμενα εχει μεινει ενα κενο 10 εκατοστων εκει που τελειωνει η κουζινα μεχρι το επιθυμητο σημειο. βεβαια ειναι για σπιτακι οπου δεν ειναι μονιμη κατοικια και το εχω μονο για να πηγαινω να ψηνω στο μπαρμεκιου οποτε δεν με πειραζουν οι πολυτελειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 35 minutes ago, xsterg said: ε παρε απο πρακτικερ τοτε. να ξερεις οτι δεν θα ειναι προσαρμοσμενη στον χωρο σου πραγμα που σημαινει οτι οπως την βλεπεις στο καταστημα ετσι θα μπει και στον χωρο σου. ειχα παρει πριν απο χρονια μια τετοια για ενα πολυ μικρο σπιτακι σε ενα χωραφι που εχω και εν γνωση μου ηταν οτι δεν καλυψω ακριβως τον τοιχο. σε εμενα εχει μεινει ενα κενο 10 εκατοστων εκει που τελειωνει η κουζινα μεχρι το επιθυμητο σημειο. βεβαια ειναι για σπιτακι οπου δεν ειναι μονιμη κατοικια και το εχω μονο για να πηγαινω να ψηνω στο μπαρμεκιου οποτε δεν με πειραζουν οι πολυτελειες. Ναι αλλά τα χέρια μου όπως είπα δεν πιάνουν. Αναλαμβάνουν αυτά τα καταστήματα και εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Κράτα τα ίδια (παλιά) κουτιά και άλλαξε στην χειρότερη πορτάκια - πάγκο - νεροχύτη - μπαταρία, στην καλύτερη κρατάς πορτάκια κάνεις ένα βάψιμο μόνο και άλλαγμα χερούλια, πάγκο - νεροχύτη - μπαταρία. ΑΝ τα κουτιά την παλεύουν και είναι σε καλή κατάσταση, θα σου έρθει πολύ χαμηλότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Νομίζω πως έχουν υπηρεσία συναρμολόγησης. Ρώτα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Νομίζω πως έχουν υπηρεσία συναρμολόγησης. Ρώτα όμως. Απ' όσο ξέρω όλοι έχουν υπηρεσία συναρμολόγησης/τοποθέτησης. Αλλά: Δεν είναι υπάλληλοι του καταστήματος αλλά εξωτερικοί συνεργάτες, με ότι καλό ή κακό μπορεί αυτό να σημαίνει Ο όποιος τιμοκατάλογος παράδοσης/εγκατάστασης συνήθως αφορά κοντινές με το κατάστημα περιοχές. Για τις λοιπές περιοχές (ο ts μιλάει για χωριό των Σερρών) παίζει ειδική συμφωνία (εκτός καταλόγου) κι ενδεχομένως να μην είναι τόσο φθηνά. Επίσης σε αυτή την περίπτωση δεν διαλέγεις τον μάστορα (είναι όποιον σου στείλουν) οπότε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 hours ago, funbreaker said: Sorry παιδιά, είμαι σε διακοπές και άργησα να απαντήσω. Λοιπόν: - Μήκος 220cm - Ντουλάπια πάνω και κάτω - Η τιμή που μου είπε είναι μαύρα - Τα χέρια πέρα από πληκτρολόγιο δεν πιάνουν για κάτι άλλο - Δεν θέλω πολυτέλειες, περιστρεφόμενες κουταλοθήκες κτλ - Χρειάζομαι νέο νεροχύτη και πάγκο, γενικά να φύγει όλο το παλιό και να μπει νέο Τα 1100 μου φάνηκαν πολλά γιατί είχα δει αυτές τις κουζίνες από πράκτοκερ με 2-3 κατοστάρικα και είχα την ελπίδα με τα εργατικά να δώσω 4-5. Χθες ένας άλλος μου είπε 1600. Αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου πάρε κι άλλες προσφορές και θα σου πούνε και ιδέες. Διευκρίνησε όμως αν θες ανακαίνιση ή αλλαγή. Η ανακαίνιση μπορεί να σημαινει και ένα απλό βάψιμο στις πόρτες αν δεν είναι θερμό πλαστικές και είσαι τυχερός και είναι ξύλινες. Άλλη ιδέα για φθηνά είναι να την καλύψεις τις παλιές πόρτες με βινύλιο και να καθαρίσεις καλά τα ντουλάπια. Το να αλλάξεις έπιπλα κανείς μισή δουλειά, πλακάκια δεν θα αλλάξεις; Συσκευες; Μπαταρίες; Πάγκο; Το δωμάτιο της κουζίνας δεν θα το βάψεις; Η κουζίνα είναι το πιο ακριβό δωματιο στις επισκευές και ανακαινιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 5 ώρες πριν, funbreaker είπε Τα 1100 μου φάνηκαν πολλά γιατί είχα δει αυτές τις κουζίνες από πράκτοκερ με 2-3 κατοστάρικα και είχα την ελπίδα με τα εργατικά να δώσω 4-5. Χθες ένας άλλος μου είπε 1600. Είχες την ελπίδα ότι τα εργατικά για αφαίρεση της παλιάς και εγκατάσταση της καινούριας ότι θα σου πήγαιναν 100-200 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Πάντως για κουζίνα δεν αρκεί το πιάνουν λίγο τα χέρια μου. Το έκανα και εγώ στο χωριό με κουζίνα πρακτικερ. θέλει δουλειά, να μπορείς να κόψεις τον πάγκο με σεγα κλπ Με δυσκόλεψε αρκετά αλλα οκ κάποια στιγμή τελείωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 5 ώρες πριν, funbreaker είπε Ναι αλλά τα χέρια μου όπως είπα δεν πιάνουν. Αναλαμβάνουν αυτά τα καταστήματα και εγκατάσταση; Δες μήπως βρεις κάποιον του χωριού με μεροκάματο να έρθει να σου βγάλει παλιά/συναρμολογησει και στήσει καινούργια. Μόνο έτσι ίσως τη γλυτώσεις με τα 4-5 κατοστάρικα σύνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου ολα τα προβληματα λυνονται με χρονο η χρημα. ΑΦου δεν πιανουν τα χερια σου και δεν μπορεις να διαθεσεις τον δικο σου χρονο, πρεπει να αγορασεις το χρονο ενος μαστορα. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου ισα ισα το γεγονος οτι προκειται για χωριο, ειναι και εμποδιο (οποτε μεγαλωνει το οποιο κοστος) . Αποψη μου, αφου δεν θες κατι σουπερ ντουπερ, πρακτικερ και ρωτα και τιμη περαστικων εδω θυμαμαι στο δικο μου το χωριο, ο βενζινοπωλης της κοντινης κωμοπολης δεν μας φερνει πετρελαιο αν δεν κανουμε παραγγελια 4-5 ατομα απο ενα οριο λιτρων και ανω. Σου λεει δεν αξιζει, δεν ερχομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Εν τω μεταξύ, η κουζίνα στο χωριό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα