funbreaker Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Πρόκειται για το σπίτι του παππού σε χωριό των Σερρών. Πήρα ένα μαστόρι απ' το διπλανό χωριό και μου είπε 1100 που δεν θέλω να δώσω τόσα για το χωριό. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ιδεά σε τι;Δεν δίνεις καμιά πληροφορία σε τι κατάσταση είναι τώρα και τι θέλεις να πετύχεις. 20 λεπτά πριν, funbreaker είπε Πρόκειται για το σπίτι του παππού σε χωριό των Σερρών. Πήρα ένα μαστόρι απ' το διπλανό χωριό και μου είπε 1100 που δεν θέλω να δώσω τόσα για το χωριό. Καμιά ιδέα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Κάποια έτοιμη από Leroy, praktiker ή από άλλο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, zio10 είπε Κάποια έτοιμη από Leroy, praktiker ή από άλλο μαγαζί. Αυτό ακριβώς. Και εννοείτε να τα περάσεις μόνος σου. Αν μπει στη μέση μάστορας θα πληρώσεις x2 την κουζίνα όπως και να 'χει. Αν δεν "πιάνουν" τα χέρια σου τότε τα 1100 είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Και δεν ξέρουμε τα μέτρα και τις ανάγκες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Εννοείς μόνο τα έπιπλα (πάγκο, ντουλάπια, νεροχύτη) ή και πλακάκια, υδραυλικά κλπ; Αν είναι μόνο το 1ο και είναι σε καλή κατάσταση τα ξύλα, πάρε τριβείο και χρώμα και κάνε το μόνος σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 14 ώρες πριν, funbreaker είπε Πρόκειται για το σπίτι του παππού σε χωριό των Σερρών. Πήρα ένα μαστόρι απ' το διπλανό χωριό και μου είπε 1100 που δεν θέλω να δώσω τόσα για το χωριό. Καμιά ιδέα; Ειπες στο "Μαστορι" αυτα που λες σε εμας; Γιατι αν ειναι ετσι καλα σου ειπε 1100. Και εμεις λιγο πολυ αοριστα νουμερα θα πουμε σε μια αποριστη ερωτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου σωστα για ποσα κουτια μιλαμε? ποσα βασεως ποσα κρεμαστα? τι μεγεθος 60αρια 90αρια ? αν ξηλωθει η κουζινα η παλια επισης ο τοιχος πισω απο τα ντουλαπια θα χρειαστει φτιαξιμο για υγρασια κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, funbreaker είπε Πρόκειται για το σπίτι του παππού σε χωριό των Σερρών. Πήρα ένα μαστόρι απ' το διπλανό χωριό και μου είπε 1100 που δεν θέλω να δώσω τόσα για το χωριό. Καμιά ιδέα; Όπως ήδη αναφέρθηκε, πρέπει να δώσεις στοιχεία. Μήκος (περίπου) ντουλαπιών, αν θα είναι πάνω και κάτω σε όλο το μήκος, τί άλλες εργασίες θες/χρειάζεται να γίνουν, αν θα εμπλακείς στο χαμαλίκι/μαστοριλίκι ή την θες "με το κλειδί στο χέρι", κλπ. Ανάλογα με τις απαντήσεις τα 1100 μπορεί να είναι υπερβολικά, νορμάλ ή και υπερβολικά....καλά. Προφανώς και υπάρχουν προκάτ λύσεις στα διάφορα καταστήματα στυλ Leroy/Praktiker (λογικά και το "μαστόρι" κάτι τέτοιο θα κάνει) όπου για 2-2,50μ μπορείς να "παίξεις" γύρω στα 200-350€ αλλά καταλαβαίνεις ότι πέρα από το ότι είναι λίγο της...πυρκαγιάς σαν ποιότητα υλικών (πχ πορτάκια που μπορεί εύκολα να φουσκώσουν με υγρασία ή χερούλια/λαβές που αρχίζουν να ξεβάφουν στο χέρι σου) είναι για τελείως συγκεκριμένο και αλφαδιασμένο/τετραγωνισμένο χώρο. Αν εκεί αρχίσεις τα κόψε/ράψε για να ταιριάξει εδώ ή εκεί το πράγμα μπερδεύει (και το κόστος ανεβαίνει) Επεξ/σία 19 Ιουλίου από haris_216 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, haris_216 είπε Όπως ήδη αναφέρθηκε, πρέπει να δώσεις στοιχεία. Μήκος (περίπου) ντουλαπιών, αν θα είναι πάνω και κάτω σε όλο το μήκος, τί άλλες εργασίες θες/χρειάζεται να γίνουν, αν θα εμπλακείς στο χαμαλίκι/μαστοριλίκι ή την θες "με το κλειδί στο χέρι", κλπ Ανάλογα με τις απαντήσεις τα 1100 μπορεί να είναι υπερβολικά, νορμάλ ή και υπερβολικά....καλά. Ετσι ακριβως... εχει πχ κουζινα ετοιμη (χωρις βρυση νεροχυτη αποροφητηρα) το πρακτικερ με 300 ευρω αλλα ειναι ξερω γω 2.5 μ - σου φτανει; ή εχεις 5 μετρα οποτε κ αρχιζει να ακουγεται λογικο το 1100 με τη τοποθετηση κ ολα στη τιμη; γιατι κ μονο για τοποθετηση να τον φερεις θα σου παρει ενα 200-250αρι ο μαστορας για να βγαλει τη παλια κ να βαλει τη καινουργια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Ετσι ακριβως... εχει πχ κουζινα ετοιμη (χωρις βρυση νεροχυτη αποροφητηρα) το πρακτικερ με 300 ευρω αλλα ειναι ξερω γω 2.5 μ - σου φτανει; ή εχεις 5 μετρα οποτε κ αρχιζει να ακουγεται λογικο το 1100 με τη τοποθετηση κ ολα στη τιμη; γιατι κ μονο για τοποθετηση να τον φερεις θα σου παρει ενα 200-250αρι ο μαστορας για να βγαλει τη παλια κ να βαλει τη καινουργια τη στιγμή που έγραφες το δικό σου ποστ έκανα αντίστοιχο update στο δικό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου γιατι πρεπει να περασουμε καμια 10αρια ποστ για να φτασουμε στο αυτονοητο TS ποσα φραγκα διαθετεις, αμα δεν διαθετεις 1100 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε γιατι πρεπει να περασουμε καμια 10αρια ποστ για να φτασουμε στο αυτονοητο TS ποσα φραγκα διαθετεις, αμα δεν διαθετεις 1100 ευρω? Μα ακόμα δεν έχει πει γιατί πράγμα θέλει να διαθέσει τα Χ λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μα ακόμα δεν έχει πει γιατί πράγμα θέλει να διαθέσει τα Χ λεφτά. Έχει ένα σπίτι στο χωριό και θέλει να ανακαινίσει την κουζίνα και ένα μαστόρι του είπε 1100 ευρώ και του φάνηκαν πολλά. Επιθυμεί κάποιες προτάσεις για να του βγει φθηνότερα. Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου από Nabuko 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχει ένα σπίτι στο χωριό και θέλει να ανακαινίσει την κουζίνα και ένα μαστόρι του είπε 1100 ευρώ και του φάνηκαν πολλά. Επιθυμεί κάποιες προτάσεις για να του βγει φθηνότερα. Ελπίζω να βοήθησα. Ας του πει χωρίς απόδειξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ας του πει χωρίς απόδειξη . Είμαι σίγουρος ότι χωρίς απόδειξη είναι τα 1100 😄 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα