efbill Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε αυτο το κανει μονο το apple watch η μπορουν και τα αλλα Διάβασε τα χαρακτηριστικά του ρολογιού που σε ενδιαφέρει. Αν λέει lte δέχεται esim. Μετά ρώτησε την εταιρεία κινητής σου αν υποστηρίζει το ρολόι. Τα samsung lte ρολόγια νομίζω δουλεύουν Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torch21 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 15 hours ago, 6xXx6 said: Δε σε καταλαβαίνω γέροντα μια βδομάδα κρατάει το Apple watch ultra Με διάφορα καλούδια ενεργοποιημένα Power Built-in rechargeable lithium-ion battery Up to 36 hours9 Up to 18 hours LTE From apple com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 80$ δεν δίνω. Αν βγάλουν μοντέλο με πάνω από 500€ το ξανασυζητάμε 15 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Δε σε καταλαβαίνω γέροντα μια βδομάδα κρατάει το Apple watch ultra Με διάφορα καλούδια ενεργοποιημένα Με ελάχιστα ενεργοποιημένα, μου κρατάει 20-30 ώρες ΜΑΞ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, killer76 είπε 80$ δεν δίνω. Αν βγάλουν μοντέλο με πάνω από 500€ το ξανασυζητάμε Με ελάχιστα ενεργοποιημένα, μου κρατάει 20-30 ώρες ΜΑΞ 24 ώρες μου κρατάει άνετα το Watch Series 9 με όλα ανοιχτά. Ελάχιστη άσκηση όμως και Focus Mode 23:00-7:00 … Επεξ/σία 19 Ιουλίου από Dimitris_1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα