Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 09/09/2024 at 22:13, megapaixtaras said:

οκ,αρα εγινε και στην εθνικη,καλο αυτο.

απλα ειναι μεσα απο το Web banking αυτο.

ολες οι τραπεζες  (εχω δοκιμασει alpha,εθνικη,πειραιως)κανουν kyc μεσα απο το ebanking

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω..

Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα...

Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!!

Είναι γελοίοι!!!

Δημοσ.
1 hour ago, DJGATS2024 said:

Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω..

Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα...

Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!!

Είναι γελοίοι!!!

welcome to 2024.αν και κατι χρεωσεις πανε να  τις καταργησουν.αλλα καπως αλλιως θα μας τα ξαναπαρουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή; 

Δημοσ.
53 minutes ago, Nikmal said:

Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή; 

αν δεν σου βγαζει επιλογη απο το site ή το app υποχρεωτικα μετα πας τραπεζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...