megapaixtaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 οκ,αρα εγινε και στην εθνικη,καλο αυτο. 1
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 On 09/09/2024 at 22:13, megapaixtaras said: οκ,αρα εγινε και στην εθνικη,καλο αυτο. απλα ειναι μεσα απο το Web banking αυτο. ολες οι τραπεζες (εχω δοκιμασει alpha,εθνικη,πειραιως)κανουν kyc μεσα απο το ebanking 1
DJGATS2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω.. Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα... Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!! Είναι γελοίοι!!!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, DJGATS2024 said: Παιδιά είναι αλήθεια κεγώ πήγα να βγάλω καινούρια κ μ έχει μόνο την επιλογή dual τι να πω.. Δεν ξέρω πόσα θα με παίρνει αυτόματα 0.50€ ίσως το μήνα αλλά είναι αλήθεια η κ@λοτράπεζα αυτή με έχει νευριάσει απίστευτα!! Βασικά όλες το ίδιο είναι αλλά τεσπα... Δε φτάνει που τσιμπανε €€ κάθε φορά στις συναλλαγές εμβάσματα κ πληρωμές στις κάρτες τους που εκδίδουν και είναι δικό τους προιόν ειναι απράδεκτο να σε χρεώνουν συνδρομή ή 5-6€ για την ανανέωση κάθε φορά!! Είναι γελοίοι!!! welcome to 2024.αν και κατι χρεωσεις πανε να τις καταργησουν.αλλα καπως αλλιως θα μας τα ξαναπαρουν
Nikmal Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή;
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:50 μμ 53 minutes ago, Nikmal said: Έχω μία dual της εθνικής και επειδή δεν ψήνομαι να πληρώνω κάθε χρόνο 6€, αν θέλω απλή χρεωστική γίνεται μόνο μέσω καταστήματος δηλαδή; αν δεν σου βγαζει επιλογη απο το site ή το app υποχρεωτικα μετα πας τραπεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα