Προς το περιεχόμενο

Έμπιστο βενζινάδικο Αθήνα

colombiano747

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/8/2024 στις 9:32 ΜΜ, thespartian είπε

Έχετε τσεκάρει την ποσότητα που σας βάζουν σε φουλάρισμα από άδειο; 

Τελευταία στο c3 aircross μου (βενζίνη) φουλαρω κάποιες φορές μόλις ανάψει λαμπάκι καυσίμου και χαλαρά μου βάζουν πάνω από 43 λίτρα! Ακόμα και 45, 47 λίτρα σε 45αρι ρεζερβουάρ!

Βασικά εκτός από κλοπή παίζει το ενδεχόμενο το τεποζιτο να χωράει άλλη ποσότητα; τι βλέπετε εσείς στα δικά σας γεμίσματα;

Διάβασα όλες τις αναλύσεις επί αναλύσεων που ακολούθησαν το ερώτημά σου. Η απάντηση είναι απλή. Σε κλέβουν. Άλλαξε βενζινάδικο. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Διάβασα όλες τις αναλύσεις επί αναλύσεων που ακολούθησαν το ερώτημά σου. Η απάντηση είναι απλή. Σε κλέβουν. Άλλαξε βενζινάδικο. 

Δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα όλοι κλέβουν στην ποσότητα λίγο ή πολύ (τόσο που εχω αρχίσει να παρανοώ ότι κλέβουν κατευθείαν από  τα διυληστήρια). Και αυτοί που τους καταλαβαίνουμε απλά μας κλέβουν περισσότερο...ή κλέβουν και στην ποιότητα

Έχω μηχανή και ταξιδεύω και εξωτερικό. Είναι αδιανόητο το πως βλέπω ΜΟΝΙΜΑ χαμηλότερη κατανάλωση με τη βενζίνη έξω...Και το ίδιο ακούω και απο άλλους μηχανόβιους που βγαίνουν έξω.Και μιλάω ακόμα και για τα βαλκάνια...Και δεν πρόκεται για μικρές αποκλίσεις ούτε για μια φορά...Μιλάω για συνεχώς και αποκλίσεις της τάξης του 15-20%.

Εξηγούμαι...Μικτή κατανάλωση ελλάδα περιπου 6λ/100 με πολύ συνετή οδήγηση θα πάει στα 5.5 και αν το ζορίσω ή κάνω πολύ κίνηση και σταμάτα ξεκίνα μπορεί να δω και 7. Στην εθνική χαλαρός θα δω και 4.7. Ε Αλβανία 4λ/100. Ρουμανία το ίδιο. Μαυροβούνιο ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4!!!. Και σημειωτέον...Δικάβαλος, τριβάλιτσος φορτωμένος, στροφιλίκια, βουνά,κλπ...

Το ίδιο συνέβη και στην Χιο σε μικρότερο βαθμό. Είδα 1 λιτρο κάτω. Η οποία για νησί είχε χαμηλή τιμή (ίδια με ηπειρωτική ελλάδα). Τόσο που ήθελα να ρωτήσω αν φέρνουν από τουρκία βενζίνη...

• Like 2

Στις 14/8/2024 στις 4:52 ΜΜ, Svarniaris είπε

Δυστυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα όλοι κλέβουν στην ποσότητα λίγο ή πολύ (τόσο που εχω αρχίσει να παρανοώ ότι κλέβουν κατευθείαν από  τα διυληστήρια). Και αυτοί που τους καταλαβαίνουμε απλά μας κλέβουν περισσότερο...ή κλέβουν και στην ποιότητα

Έχω μηχανή και ταξιδεύω και εξωτερικό. Είναι αδιανόητο το πως βλέπω ΜΟΝΙΜΑ χαμηλότερη κατανάλωση με τη βενζίνη έξω...Και το ίδιο ακούω και απο άλλους μηχανόβιους που βγαίνουν έξω.Και μιλάω ακόμα και για τα βαλκάνια...Και δεν πρόκεται για μικρές αποκλίσεις ούτε για μια φορά...Μιλάω για συνεχώς και αποκλίσεις της τάξης του 15-20%.

Εξηγούμαι...Μικτή κατανάλωση ελλάδα περιπου 6λ/100 με πολύ συνετή οδήγηση θα πάει στα 5.5 και αν το ζορίσω ή κάνω πολύ κίνηση και σταμάτα ξεκίνα μπορεί να δω και 7. Στην εθνική χαλαρός θα δω και 4.7. Ε Αλβανία 4λ/100. Ρουμανία το ίδιο. Μαυροβούνιο ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4!!!. Και σημειωτέον...Δικάβαλος, τριβάλιτσος φορτωμένος, στροφιλίκια, βουνά,κλπ...

Το ίδιο συνέβη και στην Χιο σε μικρότερο βαθμό. Είδα 1 λιτρο κάτω. Η οποία για νησί είχε χαμηλή τιμή (ίδια με ηπειρωτική ελλάδα). Τόσο που ήθελα να ρωτήσω αν φέρνουν από τουρκία βενζίνη...

Να σε κλέβουν στην ποσότητα να το δεχτώ, αλλά αυτό που λες για το εξωτερικό είναι ότι η ίδια ποσότητα καυσίμου στην Ελλάδα έχει 15% και βάλε λιγότερη απόδοση. Εντάξει να έχει ακαθαρσίες, ιζήματα ή λιγότερα πρόσθετα, αλλά μου φαίνεται εξωφρενική η διαφορά. 

• 2 μήνες μετά...
Στις 14/8/2024 στις 12:30 ΜΜ, Nabuko είπε

Άκουσα. μόλις ότι ο περιφερειαρχης Αττικής ξηλωσε όλο το τμήμα ελέγχου των πρατηρίων.  Υπήρχαν πολλές καταγγελίες τελευταία,  φαντάζομαι ανάμεσα τους και οι δικές μου. Μετά την προώθηση τους μάλιστα σε διάφορους φορείς του κράτους,  πήρα τηλεφωνικη απάντηση ότι " συστήνουν στους πολίτες να μην βάζουν την πιο φτηνή βενζίνη" οπότε και απάντησα ότι θα γινόταν χαμός αν το αρμόδιο υπουργείο συστηνε στους πολίτες να μην αγοράζουν το πιο φτηνό γάλα. 

Για να δούμε,  θα αλλάξει κατι; 

• Like 2

Kαι σου λενε καποια αιγοπροβατα, οτι η σωστη μετρηση καταναλωσης ειναι με την αντλια.Ξερεις γιατι παντα με την αντλια βγαινει περισσοτερη η καταναλωση;Oχι επειδη ο μετρητης τους αυτοκινητου δεν μετραει σωστα, αλλα επειδη σχεδον ολες οι αντλιας κλεβουν.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/ereyna-emp-to-27-ton-pratirioychon-kaysimon-klevei-stin-antlia/

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Greek Mafia: Οι ποινικοί ελέγχουν 1 στα 11 βενζινάδικα

Με 60% φορους να πανε στην τσεπη τους θα συνεχισουν γ χρονια να αγοραζουν τα παντα κ ταυτοχρονα να πειραζουν αντλιες ειτε να πουλανε διαλυτες ;)

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/notheia-sta-kaysima-sta-magazia-ayta-i-diakinisi-ginetai-mesa-apo-tis-fylakes-poulane-fthina-kseplenontas-xrima-audio/

2. 《...διυλιστήρια να αθροίζουν κύκλο εργασιών πάνω από 6,25 δισ. ευρώ και καθαρά αποτελέσματα προ φόρων 486 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,5 φορές περισσότερα από τον μέσο όρο ιστορικών μεγεθών 2018-2021,》ειναι ακριβως οτι γινεται με παραγωγους ρευματος κ καταληξαμε να παιζουμε μονιμα τοπ 3 με την πιο ακριβη βενζινη κ ρευμα σε ολη την ε.ε

Επεξ/σία από kage

Στις 16/10/2024 στις 8:59 ΜΜ, thespartian είπε

Άκουσα. μόλις ότι ο περιφερειαρχης Αττικής "ξηλωσε" όλο το τμήμα ελέγχου των πρατηρίων

τους πηγε στο διπλα γραφειο δηλαδη. στον κρατικο τομεα δεν υπαρχει τιμωρια. ναρκωτικα εσπρωχναν οι αλλοι και αφου βγηκαν σε διαθεσιμοτητα 6 μηνες κανανε εφεση και τους πηραν πισω. τι να λεμε τωρα..

15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τους πηγε στο διπλα γραφειο δηλαδη. στον κρατικο τομεα δεν υπαρχει τιμωρια. ναρκωτικα εσπρωχναν οι αλλοι και αφου βγηκαν σε διαθεσιμοτητα 6 μηνες κανανε εφεση και τους πηραν πισω. τι να λεμε τωρα..

Πιθανοτατα αυτο θα γινει. Αλλα αν και εμεις οι πολιτες - καταναλωτες αντι να δεχομαστε οτι "χωραει περισσοτερο επειδη το φουλαρε μεχρι το λαιμο" ή "την αλλη φορα θα παω σε αλλο να με κλεψει" αρχιζαμε τις καταγγελιες μαζικα στους αρμοδιους ή εστω αξιολογουσαμε σε google maps, fuel.gr κλπ για να ειδοποιησουμε εστω καποιους επομενους, ισως κατι να αλλαζε. 

• Like 1

42 λεπτά πριν, thespartian είπε

Πιθανοτατα αυτο θα γινει. Αλλα αν και εμεις οι πολιτες - καταναλωτες αντι να δεχομαστε οτι "χωραει περισσοτερο επειδη το φουλαρε μεχρι το λαιμο" ή "την αλλη φορα θα παω σε αλλο να με κλεψει" αρχιζαμε τις καταγγελιες μαζικα στους αρμοδιους ή εστω αξιολογουσαμε σε google maps, fuel.gr κλπ για να ειδοποιησουμε εστω καποιους επομενους, ισως κατι να αλλαζε. 

δεν εχω καμια πιστη στο κρατος. πιο πιθανο ειναι να κανω καταγγελια σε κανεναν τρελλο και να με κατσαβιδιασει παρα να ασχοληθεια το "κρατος". το κρατος πινει καφε το πρωι στο κωλονακι μαζι με τους δικηγορους που τους βγαζουν εξω αυτους οι οποιοι μαλιστα πληρωνονται με τα παρανομα λεφτα που εβγαλαν απο σενα. 

Ταυτόχρονα είμαστε το κράτος που:

Δεν αναφέρουμε ανώνυμα στις αρχές ότι ο γείτονας δέρνει το παιδί ή τη γυναίκα του γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε. 

Δεν καταγγελουμε φοροδιαφυγή γιατί δεν είμαστε ρουφιάνοι του κράτους. 

Χαρακτηριζουμε βλακα εκείνον που ζητάει απόδειξη και μάγκα εκείνο που έχει κάνει περιουσία μόνο με μαύρα.

Γενικά θεωρούμε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι (λαμογια) αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο εμείς οι πολίτες είμαστε διαφορετικοί...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...