Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Το οτι δεν έχουν μόνιμη πελατεία, που βέβαια δεν σημαινει κάτι υποχρεωτικά ότι θα κλέψουν, για μένα εχει σημασία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα ΣΕΑ κλπ και που είναι εταιρικά και που όχι. Ο καθένας έχει τα κριτήρια του. Πως βρίσκεις τι ειναι το καθε ένα το έχουν γράψει πιο πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως βρίσκεις τι ειναι το καθε ένα το έχουν γράψει πιο πάνω. Ναι ψάχνοντας ένα ένα. Έλεγα μήπως υπάρχει link ή εφαρμογή που έχει αναζήτηση με αυτό το κριτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 hour ago, adi32 said: Μπαινεις εδω και βρισκεις μονο τα εταιρικα https://fuelgr.gr/web/ Πουθενα αλλου βενζινη αν δε θες να καταστρεψεις το αυτοκινητο Πραγματικά ο,τι να ναι. Τσουβάλιασμα αδικαιολογητο και χωρίς καμία λογική. Υπάρχουν άπειρα πρατήρια που ανήκουν σε ιδιώτες και πολλές φορές έχουν το ίδιο σήμα για χρόνια, είναι αστείο να λες ότι ολοι θα σου πουλήσουν καύσιμο επικίνδυνο για το αυτοκίνητο. Λες να μην ενδιαφέρονται για την φήμη τους και τους πελάτες τους; Πιστεύεις ότι ένας υπάλληλος που σήμερα είναι αύριο δεν είναι θα τον ενδιαφέρει περισσοτερο απο εναν ιδιοκτητη να ελέγξει τα φίλτρα με συνέπεια ή να τσεκάρει τις δεξαμενές για νερο οπότε και οπως πρεπει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 13 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ναι ψάχνοντας ένα ένα. Έλεγα μήπως υπάρχει link ή εφαρμογή που έχει αναζήτηση με αυτό το κριτήριο. https://www.eko.gr/pratiria/katastimata/ και στα φίλτρα βάζεις Καλυψώ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, gakost είπε Πραγματικά ο,τι να ναι. Τσουβάλιασμα αδικαιολογητο και χωρίς καμία λογική. Υπάρχουν άπειρα πρατήρια που ανήκουν σε ιδιώτες και πολλές φορές έχουν το ίδιο σήμα για χρόνια, είναι αστείο να λες ότι ολοι θα σου πουλήσουν καύσιμο επικίνδυνο για το αυτοκίνητο. Λες να μην ενδιαφέρονται για την φήμη τους και τους πελάτες τους; Πιστεύεις ότι ένας υπάλληλος που σήμερα είναι αύριο δεν είναι θα τον ενδιαφέρει περισσοτερο απο εναν ιδιοκτητη να ελέγξει τα φίλτρα με συνέπεια ή να τσεκάρει τις δεξαμενές για νερο οπότε και οπως πρεπει; Σιγουρα θα υπαρχουν και καλοι Εσυ πως θα το ξερεις αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, Sablj είπε https://www.eko.gr/pratiria/katastimata/ και στα φίλτρα βάζεις Καλυψώ Κι εδώ της shell https://www.coralenergy.gr/για-τον-ιδιώτη/πρατήρια-shell/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsoz Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Τι είναι τα εταιρικά πρατήρια ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kotsoz είπε Τι είναι τα εταιρικά πρατήρια ρε παιδιά ? Από ότι ξέρω τα διαχειρίζεται η ιδια η εταιρεία και δεν είναι franciche Θεωρούνται πιο αξιόπιστα Επεξ/σία 19 Ιουλίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Εγώ απορώ, τι είναι αυτό που μπορεί να βάλουν στις δεξαμενές εκτός βυτίου για να αυξήσουν τον όγκο που πουλάνε και να τους έρχεται πιο φτηνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Συνήθως βάζω και εγώ από εταιρικά είτε shell είτε εκο. Ωστόσο σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο που έβαζε πάντα από μια συγκεκριμένη εταιρική shell το αμάξι του ford s max έβγαλε πρόβλημα 2 φορές στην αντλία βενζίνης. Ο μηχανικός του είπε ότι καθαρά θέμα καυσιμου και στην κουβέντα περί εταιρικών του απάντησε πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αποθήκευση του. Άρα όσο και βέβαιοι να είμαστε ότι δεν υπάρχει νοθεία στο καύσιμο αν η δεξαμενή που το αποθηκεύει το πρατήριο δεν έχει σωστή συντήρηση πάλι υπάρχει η πιθανότητα προβλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, st@kas είπε Συνήθως βάζω και εγώ από εταιρικά είτε shell είτε εκο. Ωστόσο σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο που έβαζε πάντα από μια συγκεκριμένη εταιρική shell το αμάξι του ford s max έβγαλε πρόβλημα 2 φορές στην αντλία βενζίνης. Ο μηχανικός του είπε ότι καθαρά θέμα καυσιμου και στην κουβέντα περί εταιρικών του απάντησε πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αποθήκευση του. Άρα όσο και βέβαιοι να είμαστε ότι δεν υπάρχει νοθεία στο καύσιμο αν η δεξαμενή που το αποθηκεύει το πρατήριο δεν έχει σωστή συντήρηση πάλι υπάρχει η πιθανότητα προβλήματος. Δηλαδή τι λάθος μπορεί να γίνει στην αποθηκευση;Να έχει νερό η δεξαμενή;Τι συντήρηση χρειάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή τι λάθος μπορεί να γίνει στην αποθηκευση;Να έχει νερό η δεξαμενή;Τι συντήρηση χρειάζεται; Κάποιο κατάλοιπο. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια διαδικασία συντήρησης ή έλεγχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thespartian Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Έχετε τσεκάρει την ποσότητα που σας βάζουν σε φουλάρισμα από άδειο; Τελευταία στο c3 aircross μου (βενζίνη) φουλαρω κάποιες φορές μόλις ανάψει λαμπάκι καυσίμου και χαλαρά μου βάζουν πάνω από 43 λίτρα! Ακόμα και 45, 47 λίτρα σε 45αρι ρεζερβουάρ! Βασικά εκτός από κλοπή παίζει το ενδεχόμενο το τεποζιτο να χωράει άλλη ποσότητα; τι βλέπετε εσείς στα δικά σας γεμίσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, thespartian είπε Έχετε τσεκάρει την ποσότητα που σας βάζουν σε φουλάρισμα από άδειο; Τελευταία στο c3 aircross μου (βενζίνη) φουλαρω κάποιες φορές μόλις ανάψει λαμπάκι καυσίμου και χαλαρά μου βάζουν πάνω από 43 λίτρα! Ακόμα και 45, 47 λίτρα σε 45αρι ρεζερβουάρ! Βασικά εκτός από κλοπή παίζει το ενδεχόμενο το τεποζιτο να χωράει άλλη ποσότητα; τι βλέπετε εσείς στα δικά σας γεμίσματα; Μολις αναψει το λαμπακι , δυσκολο εως αδυνατο, να μπει παραπανω απο οσο χωραει συνολικα το ντεποζιτο Προσωπικα δεν μου εχει τυχει να μπει ποτε παραπανω ποσοτητα απο την ονομαστικη χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ Αυτο σε 3 διαφορετικα αυτοκινητα . Δηλαδη 50 παιρνει? Μεχρι 47-48 εχω καταφερει να βαλω κοκ.... Κι αυτα με καποια χλμ με αναμμενο λαμπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Στα βενζινάδικα το γέμισε το το αντιλαμβάνονται βαλε μέχρι το χείλος του λαιμού και πολεμάνε μέχρι το ποσό που θα πληρώσεις να βγει ακέραιο και πάντα είναι παραπάνω από την ονομαστική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ. Αφού ξέρεις τη χωρητικότητα σου την επόμενη φορά που θες να γεμίσεις και είσαι με λαμπάκι ζήτησε του 40 42 λίτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα