Προς το περιεχόμενο

Έμπιστο βενζινάδικο Αθήνα

colombiano747

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια,

εχετε να προτεινετε καποιο βενζιναδικο στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας που να εμπιστευεστε οτι δεν βαζει και αερα μαζι με την βενζινα μεσα; :) 

Εγω συνηθως βαζω σε καποιο βενζιναδικο ΒΡ / ΕΚΟ και αμα με βγαλει ο δρομος μου παω στην ΒΡ που ειναι μετα τα ΤΕΦΑΑ (Δεν ξερω αμα μπορω να βαλω διευθυνση ή θεωρειται διαφημιση). Εχω δει οταν φουλαρω εκει βγαζω συνηθως πιο πολλα χλμ. 

Shell δεν παω ποτε γιατι πρηζουν μπαλες να σου βαλουν 98αρα και για τις υπολοιπες εταιρειες δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Να μου πειτε ολοι απο τα διυλιστηρια της Ελευσινας τα παιρνουν, απλα μαλλον αναλογα την εταιρια βάζει καποια εξτρα βελτιωτικα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι περιοχη εισαι? Οταν ημουν Ελλαδα εβαζα στον Αγ.Ι.Ρεντη σε μια BP μεσα στην λαχαναγορα Αθηνών, καθώς δουλευα μεσα στην λαχαναγορα. Γενικα εκει κανουν ανεφοδιασμο ολα τα φορτηγα και ΙΧ της αγορα, ποτε δεν ειχε κανεις προβλημα, και θεωρω οτι για να ανεφοδιαζουν ολοι τα φορτηγα εκει προφανως κατι ηξεραν και ηταν ευχαριστημενοι.

• Like 2

16 ώρες πριν, colombiano747 είπε

εχετε να προτεινετε καποιο βενζιναδικο στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας που να εμπιστευεστε οτι δεν βαζει και αερα μαζι με την βενζινα μεσα;

👇

16 ώρες πριν, colombiano747 είπε

παω στην ΒΡ που ειναι μετα τα ΤΕΦΑΑ (Δεν ξερω αμα μπορω να βαλω διευθυνση ή θεωρειται διαφημιση). Εχω δει οταν φουλαρω εκει βγαζω συνηθως πιο πολλα χλμ. 

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, colombiano747 said:

Καλησπέρα παιδια,

εχετε να προτεινετε καποιο βενζιναδικο στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας που να εμπιστευεστε οτι δεν βαζει και αερα μαζι με την βενζινα μεσα; :) 

Εγω συνηθως βαζω σε καποιο βενζιναδικο ΒΡ / ΕΚΟ και αμα με βγαλει ο δρομος μου παω στην ΒΡ που ειναι μετα τα ΤΕΦΑΑ (Δεν ξερω αμα μπορω να βαλω διευθυνση ή θεωρειται διαφημιση). Εχω δει οταν φουλαρω εκει βγαζω συνηθως πιο πολλα χλμ. 

Shell δεν παω ποτε γιατι πρηζουν μπαλες να σου βαλουν 98αρα και για τις υπολοιπες εταιρειες δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Να μου πειτε ολοι απο τα διυλιστηρια της Ελευσινας τα παιρνουν, απλα μαλλον αναλογα την εταιρια βάζει καποια εξτρα βελτιωτικα. 

Εγώ βάζω αποκλειστικά σε εταιρικά και έχω λίγο πιο ήσυχο το κεφάλι μου. "ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ" για ΕΚΟ ή BP και "ΕΡΜΗΣ" για Shell. Πως τα βρίσκεις; προφανώς το γράφει στην απόδειξη αλλά υπάρχουν και online στα sites των εταιριών και επίσης μπορείς να τα βλέπεις / ψάχνεις και μέσω κάποιου app. πχ FuelGR

Επεξ/σία από kronos73

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω υγραέριο και λίγη βενζίνη σε εταιρικό shell 

Λένε ότι τα εταιρικά shell (Ερμής) Και τα εταιρικά bp (Καλυψώ) ότι είναι τα πιο αξιόπιστα. 

Επίσης ότι ο πρατηριουχος δεν μπορεί να επέμβει στο βυτίο που του στέλνουν... 

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. 

Στο υγραέριο εχω δει μεγάλες διαφορές τιμής που δεν νομίζω να μην σημαίνουν κάτι για την ποιότητα ή την ποσότητα. 

Screenshot_20240719_140546_fuelGR.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

19 ώρες πριν, colombiano747 είπε

Καλησπέρα παιδια,

Μπαινεις εδω και βρισκεις μονο τα εταιρικα 

https://fuelgr.gr/web/

Πουθενα αλλου βενζινη αν δε θες να καταστρεψεις το αυτοκινητο 

• Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μπαινεις εδω και βρισκεις μονο τα εταιρικα 

https://fuelgr.gr/web/

Πουθενα αλλου βενζινη αν δε θες να καταστρεψεις το αυτοκινητο 

Έχω την εφαρμογή στο κινητό 

Πως βλέπουμε τα εταιρικά; 

Η ΕΚΟ έχει εταιρικά; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Μονο απο το ονομα  του καθε πρατηριου ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ, ΕΡΜΗΣ 

Αν δεις κανονικα ονοματα Καρανταουνης , Μπειζανης κλπ αστο 

• Like 1

3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μονο απο το ονομα  του καθε πρατηριου ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ, ΕΡΜΗΣ 

Αν δεις κανονικα ονοματα Καρανταουνης , Μπειζανης κλπ αστο 

Άρα το πρατήριο μπορεί να επέμβει στο βυτίο που παίρνει; 

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Άρα το πρατήριο μπορεί να επέμβει στο βυτίο που παίρνει; 

Στη δεξαμενη που εχει ριχνει μεσα οτι θελει 

Εχω φιλο που κανει ελεγχους και μονο βενζινη δεν εχουν μεσα σε καποια πρατηρια 

Μετα τους κλεινουν και αυτοι αλλαζουν επωνυμια και ξανανοιγουν 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EKO Πειραιώς στον Ταύρο αμέσως μετά την Praktiker.

Είναι εταιρικό. Βάζω συνέχεια εκεί χωρίς πρόβλημα και βλέπω πολλούς ταρίφες και εταιρικά βανάκια τύπου ACS κλπ.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2

Έχω διαβάσει επίσης ότι στην Εθνική δεν βάζουμε ποτέ σε αυτά που είναι πάνω στο δρόμο που όλοι είναι περαστικοί. 

Καλύτερα να κάνουμε λίγα χλμ να μπούμε κάπου που εχει μόνιμους πελάτες και δεν το ρισκάρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Έχω διαβάσει επίσης ότι στην Εθνική δεν βάζουμε ποτέ σε αυτά που είναι πάνω στο δρόμο που όλοι είναι περαστικοί. 

Καλύτερα να κάνουμε λίγα χλμ να μπούμε κάπου που εχει μόνιμους πελάτες και δεν το ρισκάρει. 

Αν δεις στις λίστες που έβαλαν πριν τα παιδιά για τα εταιρικά πρατήρια, θα δεις ότι τα ΣΕΑ που έχουν ΕΚΟ & ΒΡ είναι εταιρικά, οπότε βάζεις άφοβα

Edit: το αναφέρει κι εδώ για τα ΣΕΑ

Επεξ/σία από Sablj
  • Like 1

30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο μόνος λόγος να μην βάλεις απο αυτά ειναι η τιμή,είναι πιο ακριβά.Και είναι πιο ακριβά λόγο ευκολίας αλλά και εξόδων που εχουν λόγω θέσης.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ο μόνος λόγος να μην βάλεις απο αυτά ειναι η τιμή,είναι πιο ακριβά.Και είναι πιο ακριβά λόγο ευκολίας αλλά και εξόδων που εχουν λόγω θέσης.

Το οτι δεν έχουν μόνιμη πελατεία, που βέβαια δεν σημαινει κάτι υποχρεωτικά ότι θα κλέψουν, για μένα εχει σημασία. 

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα ΣΕΑ κλπ και που είναι εταιρικά και που όχι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...