Προς το περιεχόμενο

Cosmote ONE καθυστέρηση ενεργοποίησης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από NikolasKon14,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα από έναν Γερμανό και ρώτησα γιατί υπάρχει αυτή η κωλυσιεργία το να μη βλέπω ΚΑΝΕΝΑ νούμερο σταθερό και δύο κινητά κάτω από την ομπρέλα του ΟΝΕ έστω και 6 ημέρες μετά. Μου είπαν πως έχει κολλήσει (συστημικό πρόβλημα) και πως έχει σταλεί για διόρθωση οπότε αναγκαστικά περιμένουμε. 

Από την εμπειρία σας γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό; Ρωτάω για τον προφανή λόγο της μη ενσωμάτωσης των εκπτώσεων αφού ενώ μπήκαν οι εκπτώσεις της μείωσης αντί επιδότησης και μία ακόμα που ρίχνουν τον λογαριασμό στα 34 ευρώ από 41, μένουν οι εκπτώσεις του ΟΝΕ και της φορητότητας που θα τον πάνε τελικά στα 26.60 τελική τιμή. Αυτές βέβαια μου είπαν πως δεν μπαίνουν αναδρομικά οπότε φοβάμαι μήπως και ο επόμενος μήνας έρθει στα 34 και ούτω καθεξής. 

Τι να κάνω; Άλλες τιμές μου είπανε και άλλες βλέπω.

Τόσο αργά πάμε; Στην κόκκινη που ήμουν θυμάμαι πως τέτοιες εκκρεμότητες ή θέματα τα είχανε ψωμοτύρι. Θέμα λίγων λεπτών και εδώ παλεύω μια εβδομάδα χωρίς να έχω κάτι ξεκάθαρο ότι έστω θα λυθεί το θέμα μου. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
Στις 18/7/2024 στις 3:20 ΜΜ, harris231 είπε

Πήγα από έναν Γερμανό και ρώτησα γιατί υπάρχει αυτή η κωλυσιεργία το να μη βλέπω ΚΑΝΕΝΑ νούμερο σταθερό και δύο κινητά κάτω από την ομπρέλα του ΟΝΕ έστω και 6 ημέρες μετά. Μου είπαν πως έχει κολλήσει (συστημικό πρόβλημα) και πως έχει σταλεί για διόρθωση οπότε αναγκαστικά περιμένουμε. 

Από την εμπειρία σας γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό; Ρωτάω για τον προφανή λόγο της μη ενσωμάτωσης των εκπτώσεων αφού ενώ μπήκαν οι εκπτώσεις της μείωσης αντί επιδότησης και μία ακόμα που ρίχνουν τον λογαριασμό στα 34 ευρώ από 41, μένουν οι εκπτώσεις του ΟΝΕ και της φορητότητας που θα τον πάνε τελικά στα 26.60 τελική τιμή. Αυτές βέβαια μου είπαν πως δεν μπαίνουν αναδρομικά οπότε φοβάμαι μήπως και ο επόμενος μήνας έρθει στα 34 και ούτω καθεξής. 

Τι να κάνω; Άλλες τιμές μου είπανε και άλλες βλέπω.

Τόσο αργά πάμε; Στην κόκκινη που ήμουν θυμάμαι πως τέτοιες εκκρεμότητες ή θέματα τα είχανε ψωμοτύρι. Θέμα λίγων λεπτών και εδώ παλεύω μια εβδομάδα χωρίς να έχω κάτι ξεκάθαρο ότι έστω θα λυθεί το θέμα μου. 

Παρε στα κεντρικά στο 13888 ή live chat μεσω Cosmote App, αν πέσεις σε υπάλληλο που ξέρει τα λύνουν. Εγώ σε Γερμανό άλλαξα συσκευή και πήγα να μεταφέρω την e-sim. Μια μέρα έμεινα χωρίς τηλέφωνο γιατί δεν μπορούσα να πάρω κωδικό επιβεβαίωσης.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...