Vag2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Το αιρκοντίσιον του αυτοκινήτου κάποιες φορές κυρίως όταν το αφήσω παρκαρισμένο στον ήλιο με τον καύσωνα πατώντας το κουμπί δεν λειτουργεί. Δεν ακούγεται να παίρνει μπροστά ο κομπρεσορας. Νεκρό όσες φορές και να το πατήσω. Δεν το κανει πάντα παρά μόνο στην υψηλή ζεστή. Το πρωί ας πούμε λειτουργεί κανονικά. Αυτό νομίζω το κάνει από όταν έβαλα φρέον και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου το κλιματιστικο ελέγχεται απο διάφορους αισθητήρες και ρελε..... και ναι καποιος αισθητήριας μπορει να παρέδωσε πνεύμα η παραδίδει η το ρελε πχ ενα κλασσικοί κλιματιστικο ενως αμαξιού +/- 10 15 ετων ελεγχεται απο εσωτερικο αισθητήρα θερμοκρασιας απο τον εξωτερικό αιθητηρα θερμοκρασιας απο κατασταση του κινιτηρα και την θερμοκρασια του κλπ για αρχη εναν καλο ηλεκτρολογο (οχι της γειτονιας) και μετα βλεπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Όταν δεν κομπλαρει το κομπρεσέρ τι θερμοκρασία έχει ο κινητήρας; Σε κάποιες περιπτώσεις που ο κινητήρας έχει αυξημένη θερμοκρασία ( 100 βαθμούς κ αυξάνεται) τότε απενεργοποιείται το κομπρεσέρ και δούλευει φουλ το βεντιλατερ για να ρίξει την θερμοκρασία του κινητήρα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κ με ποιο μηχανισμό αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Και εγώ εχω παρομοιο προβλημα αλλα το δυσκολο σε αυτα ειναι οτι δε μπορουν να τα βρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 18/7/2024 στις 1:40 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε Και εγώ εχω παρομοιο προβλημα αλλα το δυσκολο σε αυτα ειναι οτι δε μπορουν να τα βρουν. Ναι και η πλακα ειναι καθε φορά που το πάω στο συνεγειο λεει για να το ελεξουμε πρέπει να το κανει και εκεί και εκεί δουλευει κανονικά Στις 18/7/2024 στις 1:32 ΜΜ, bill999r είπε Όταν δεν κομπλαρει το κομπρεσέρ τι θερμοκρασία έχει ο κινητήρας; Σε κάποιες περιπτώσεις που ο κινητήρας έχει αυξημένη θερμοκρασία ( 100 βαθμούς κ αυξάνεται) τότε απενεργοποιείται το κομπρεσέρ και δούλευει φουλ το βεντιλατερ για να ρίξει την θερμοκρασία του κινητήρα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κ με ποιο μηχανισμό αλλά το έχω δει να συμβαίνει. Όχι. Το κανει οταν μετα απο πολυωρο παρκαρισμσμα παω το πάρω και ο κινητηρας ειναι κρυος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 18/7/2024 στις 1:20 ΜΜ, Vag2010 είπε Το αιρκοντίσιον του αυτοκινήτου κάποιες φορές κυρίως όταν το αφήσω παρκαρισμένο στον ήλιο με τον καύσωνα πατώντας το κουμπί δεν λειτουργεί. Δεν ακούγεται να παίρνει μπροστά ο κομπρεσορας. Νεκρό όσες φορές και να το πατήσω. Δεν το κανει πάντα παρά μόνο στην υψηλή ζεστή. Το πρωί ας πούμε λειτουργεί κανονικά. Αυτό νομίζω το κάνει από όταν έβαλα φρέον και μετά Να κομπλαρει και να ξεκομπλαρει είναι φυσιολογικό . Μπήκε η σωστή ποσότητα φρέον ή μπήκε παραπάνω ; Εκεί που το πηγές ξανά ρώτησες ; Αλλιώς ρώτησε και σε κάποιον που ασχολείται με a/c οχημάτων μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 17 ώρες πριν, meletis_m είπε Να κομπλαρει και να ξεκομπλαρει είναι φυσιολογικό . Μπήκε η σωστή ποσότητα φρέον ή μπήκε παραπάνω ; Εκεί που το πηγές ξανά ρώτησες ; Αλλιώς ρώτησε και σε κάποιον που ασχολείται με a/c οχημάτων μόνο. Δεν ανοιγει καθόλου. Αν ανοιξει μετα λειτουργει μια χαρά. Μπορεί να το κανει αυτό αν έχει βάλει παραπάνω φρέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Φίλε δεν νομίζω ότι είναι μηχανικό το πρόβλημα σου αλλά ηλεκτρολογικό. Αφού το αιρ κοντισιον δουλεύει κανονικά όταν ενεργοποιηθεί τότε το θέμα σου είναι στην εντολή. Για κάποιο λόγο η εντολή δεν φτάνει στο κομπρεσέρ. Είτε φταίει ο διακόπτης είτε η καλωδίωση είτε το ρελέ. Πρέπει να πας σε έναν ηλεκτρολόγο να το δει κ να το επισκευάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Το πήγα σε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων που κάνει και κλιματιστικά, το έβαλε στον υπολογιστή και λέει του έβγαλε ότι εχει πρόβλημα ο αισθητήρας θερμοκρασίας. Αλλαγή 100 Ευρώ . Μέχρι το μεσημέρι θα το έχω. Για να δούμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 43 minutes ago, Vag2010 said: Το πήγα σε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων που κάνει και κλιματιστικά, το έβαλε στον υπολογιστή και λέει του έβγαλε ότι εχει πρόβλημα ο αισθητήρας θερμοκρασίας. Αλλαγή 100 Ευρώ . Μέχρι το μεσημέρι θα το έχω. Για να δούμε πολυ πηθανο όπως ειπα η λειτουργεια του ελέγχετε απο διαφους αιθητηρες θερμοκρασίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα