Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Με έψησε και εμένα ένα φίλος να το δοκιμάσω. Έπαιξα 5-6 ώρες αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Η κίνηση και τα όπλα είναι κάπως ξύλινα. Ειδικά στα όπλα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση που μετά από 3-4 σφαίρες έφευγε το όπλο στο ταβάνι και δεν είχες καθόλου έλεγχο.
_Theo_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Και εδώ το ίδια, δεν με ενθουσίασε. 1 ώρα έπαιξα και το έβγαλα. Μ@λ@κιούλα. Ξανά πίσω στο BF 2042 και αναμονή για το νέο BF αν και όποτε κυκλοφορήσει.
pavlos1908 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Silverage είπε Με έψησε και εμένα ένα φίλος να το δοκιμάσω. Έπαιξα 5-6 ώρες αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Η κίνηση και τα όπλα είναι κάπως ξύλινα. Ειδικά στα όπλα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση που μετά από 3-4 σφαίρες έφευγε το όπλο στο ταβάνι και δεν είχες καθόλου έλεγχο. Αυτό αλλάζει ανάλογα το όπλο που θα επιλέξεις και μετά που το κάνεις modify βέβαια και το βελτιώνεις. Εγώ είδα τρομερή διάφορα σε μερικά όπλα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα