paokkerkir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μετα από 2 ώρες μπορω να πω πως πρωτο τεστ θετικό. Σιγουρα καλυτερο απο bf2042, θυμιζει bf4 στο gameplay καποιες στιγμες. Οσον αφορα performance, παιζω με xeon 2697v3 και 3070, σε 2k στα ultra με 120-150 fps Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από paokkerkir
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 H κίνηση των πάντων δίνει αίσθηση BF...1942. Από την beta έτσι ήταν, με χαλάει πάρα πολύ. 1
vassilis018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Πέτρος said: H κίνηση των πάντων δίνει αίσθηση BF...1942. Από την beta έτσι ήταν, με χαλάει πάρα πολύ. δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, να πας στο αγαπημένο σου 2042
vassilis018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, xtrmsnpr said: Εντάξει 61% στο steam. να μην το παίξεις κύριε
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vassilis018 είπε να μην το παίξεις κύριε δε θα το παίξω, αρκεί η alpha που έπαιξα, δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσω και την beta. Δε μου άρεσε. 41 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Είδα βάλανε SBMM... σίγουρη επιτυχία
gbak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 λεει τιποτα ? 61gb κατεβαζω , ειναι πολυ βαρυ ειμαι με λαπτοπ 3060 ? σε καμια βδομαδα θα το τρεξω στο ντεσκτοπ
pavlos1908 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2024 στις 8:00 ΠΜ, gbak είπε λεει τιποτα ? 61gb κατεβαζω , ειναι πολυ βαρυ ειμαι με λαπτοπ 3060 ? σε καμια βδομαδα θα το τρεξω στο ντεσκτοπ Εγω το κατεβασα χτες και επαιξα 2 games και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ. Μου αρεσε πολυ η κινηση του παιχτη αλλα και το γενικοτερο περιβαλλον. Σε λαπτοπ παιζω κι εγω με i7-12700H και RTX 3060 (για την ακριβεια εχω αυτο το λαπτοπ) και παιζει μια χαρα δεν πειραξα τιποτα απο τα settings (αρα "παιρνει" να κατεβασω γραφικα ή σκιες πχ) και επαιζε απροβληματιστα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από pavlos1908
John_on_PC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Το πιο σημαντικό κομμάτι από το video, βάλτε το post processing στο high για να απενεργοποιηθεί το chromatic aberration:
vassilis018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 32 minutes ago, John_on_PC said: Το πιο σημαντικό κομμάτι από το video, βάλτε το post processing στο high για να απενεργοποιηθεί το chromatic aberration: o καθένας στο YouTube βγάζει τα δικά του settings. Άλλοι λένε όλα low, άλλοι λένε DLSS off.
John_on_PC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, vassilis018 said: o καθένας στο YouTube βγάζει τα δικά του settings. Άλλοι λένε όλα low, άλλοι λένε DLSS off. Αυτόν γενικά τον εμπιστεύομαι (συνήθως αυτόν βλέπω αν δεν υπάρχει αντίστοιχο βίντεο από Hardware Unboxed ή Digital Foundry) και είδα και τα settings ένα ένα στο βίντεο και δεν λέει κάτι λάθος. Τα δείχνει και ένα ένα δίπλα μαζί και με τα fps οπότε αποφασίζεις ξεχωριστά για το καθένα αν θες. Όλα low είναι αν θες το competitive advantage ή έχεις αδύναμο υπολογιστή. Τα optimized που προτείνει στο βίντεο είναι για balance μεταξύ performance και visual fidelity. Το upscaling είναι προσωπική προτίμηση αλλά το TAA του παιχνιδιού είναι απαίσιο κατά την γνώμη μου και κοστίζει και fps σε σχέση με το upscaling. Σε μένα πάντως έχει μια μικρή βελτίωση όταν έβαλα τα optimized σε σχέση με τα ultimate της τάξης του 15% για διαφορά σε γραφικά που δεν καταλαβαίνω προσωπικά. Μόνο και μόνο από το κλείσιμο του chromatic aberration το παιχνίδι φαίνεται πολύ πιο καθαρό.
John_on_PC Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, 7nisiotis said: Σχετικά παρόμοια πράγματα λένε νομίζω. Αλλά εκεί που πέταξε ένα "Personally, I'm not a fan of ambient occlusion so I turn it off", με σκότωσε.
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 12:48, John_on_PC said: Σχετικά παρόμοια πράγματα λένε νομίζω. Αλλά εκεί που πέταξε ένα "Personally, I'm not a fan of ambient occlusion so I turn it off", με σκότωσε. Είναι λίγο ακραίος σε κάποιες επιλογές αλλά από τους λίγους που στους Call of Duty & Warzone οδηγούς είχε χειροπιαστές μετρήσεις και εικόνες ανά setting με το πώς φαίνεται και τι αλλάζει οπτικά. Επίσης ακούει αν του προτείνεις κάποιες αλλαγές ή μεθοδολογία. Τον παρακολουθούσα από εποχές καραντίνας φαντάσου με τους πρώτους του οδηγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα