Προς το περιεχόμενο

Delta Force: Hawk Ops [PC] (2024?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε και email από αυτούς από το site τους για την alpha, όποιος θέλει πρόσβαση στέλνει pm. Ο πρώτος το παίρνει.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελειώνει η αλφα (τη κυριακή?) και τόσο καιρό δεν έχουμε παρει κωδικό ακόμα να ρίξουμε καμμια τουφεκια που εχουμε λίγο χρόνο παραπάνω... τι σοι συστήματα είναι ετούτα δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sstav είπε

τελειώνει η αλφα (τη κυριακή?) και τόσο καιρό δεν έχουμε παρει κωδικό ακόμα να ρίξουμε καμμια τουφεκια που εχουμε λίγο χρόνο παραπάνω... τι σοι συστήματα είναι ετούτα δεν καταλαβαίνω...

Μη σκας δε χάνεις κάτι το φανταστικό. Είναι τρομερά "πλαστικό". Είναι όμως πιο γρήγορο από τα bf, σα να έβαλες το cod ένα πράμα σε κίνηση.
Έπαιξα 2 ώρες και το έκανα uninstall.

Δημοσ.
2 hours ago, xtrmsnpr said:

Μη σκας δε χάνεις κάτι το φανταστικό. Είναι τρομερά "πλαστικό". Είναι όμως πιο γρήγορο από τα bf, σα να έβαλες το cod ένα πράμα σε κίνηση.
Έπαιξα 2 ώρες και το έκανα uninstall.

Χωρίς να το έχω παίξει, αν και το σκέφτομαι όταν θα είναι τελικό, νομίζω το είχα προβλέψει:

On 19/07/2024 at 15:01, comfuzio said:

Μήπως το παιχνίδι το λένε: hawk twah?

• Haha 1
Δημοσ.

Πωωω το Delta Force του 1998 ηταν το πρωτο shooter που ειχα λιωσει online. αθανατες εποχες.

η σειρα μετα δε με κρατησε αλλα αφου θα ειναι F2P, λεω να το δοκιμασω, για τη νοσταλγια κ μονο :) 

Δημοσ.
22 hours ago, sstav said:

αφού δεν απαντάς στο ντίσκορντ, τι να σου κάνω? δίνει και ο Μάριος στο στριμ του κλειδιά. 

Δημοσ.

τελος παντων...αν πεσει κατι καπως κάτω και σκύψετε να το μαζεψετε και δεν το χρειάσεστε...ειδοποιάτε... ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sstav είπε

τελος παντων...αν πεσει κατι καπως κάτω και σκύψετε να το μαζεψετε και δεν το χρειάσεστε...ειδοποιάτε... ευχαριστώ!

Έχεις κάνει ignore τον Βασίλη και δε βλέπεις τα μηνύματα του? Σου γράφει ο άνθρωπος τι να κάνεις και σου είχε ξαναγράψει.

7 ώρες πριν, vassilis018 είπε

αφού δεν απαντάς στο ντίσκορντ, τι να σου κάνω? δίνει και ο Μάριος στο στριμ του κλειδιά. 

^

8 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Πωωω το Delta Force του 1998 ηταν το πρωτο shooter που ειχα λιωσει online. αθανατες εποχες.

η σειρα μετα δε με κρατησε αλλα αφου θα ειναι F2P, λεω να το δοκιμασω, για τη νοσταλγια κ μονο :) 

Δεν έχει κάποια σχέση όμως με αυτό το παιχνίδι πάντως.

Ένα bf κλώνος είναι με στεροειδή.

20 ώρες πριν, comfuzio είπε

Χωρίς να το έχω παίξει, αν και το σκέφτομαι όταν θα είναι τελικό, νομίζω το είχα προβλέψει:

Αν είσαι σοφός έτσι τα πράγματα! Χουκτα μόνο!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

είπανε ότι η Alpha Test θα κρατήσει μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Κλειδιά ξεκινήσανε στις 20:00 μέσω Twitch. Για να δίνουν κλειδιά, μάλλον δεν θα κρατήσει μέχρι σήμερα η Alpha Test

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...