7nisiotis Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Ναι γενικά ισχύει πως η αίσθηση της χρήσης των οχημάτων είναι στην πιο arcade πλευρά σε σχέση με τα BF.
John_on_PC Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 hours ago, _Theo_ said: Αιτήθηκα πρόσβαση για το Hawk tuah προχθές αλλά μάλλον άργησα, δεν μου έχει έρθει mail. Όσοι το παίζετε πείτε εντυπώσεις γιατί εδώ και καιρό ψάχνω ένα καλό BF-style παιχνίδι, τα COD με αφήνουν αδιάφορο μιας και δεν έχουν μάχες με οχήματα. Δίνει πρόσβαση από twitch drops μετά από μια ώρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε πιο arcade πλευρά σε σχέση με τα BF. Πόσο πιο arcade από το ήδη arcade χειρισμό των bf? Γιατί τα battlefield είναι arcade παιχνίδια.
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 18 minutes ago, xtrmsnpr said: Πόσο πιο arcade από το ήδη arcade χειρισμό των bf? Γιατί τα battlefield είναι arcade παιχνίδια. Το 3 είχε μια πιο χρυσή τομή cinematic ρεαλιστικής αύρας σε arcade περιτύλιγμα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Το 3 είχε μια πιο χρυσή τομή cinematic ρεαλιστικής αύρας σε arcade περιτύλιγμα. Ρε γέρο θα το κάψεις πια τελείως με αυτά που λες😛! Όποιος θέλει shootersim παίζει arma, όλα τα άλλα είναι πιου πίου arcade. Δε μου ρθε ακόμα πρόσκληση, θα περιμένω καρτερικά. Αλλά δε πειράζει ήρθε για το baldur's gate.
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, xtrmsnpr said: arma Spoiler Το Arma συγκαταλέγεται στα milsim. Τα battlefield (3 πιο πολύ από όλα εξού και τα promos "is it real or is it Battlefield") δεν ήταν ποτέ φανερά, ξερά arcade, σαν το "αντίπαλο δέος" Call of Duty ας πούμε*, αλλά τα παλιά, ειδικότερα το 3 δανείζεται στοιχεία ενός πιο σοβαρού military game, που προσομοιάζει την αίσθηση και εκρηκτικότητα ενός "πραγματικού" πεδίου μάχης, προφανώς σε μια πιο κινηματογραφική χολιγουντιανή αισθητική, σαν να ήσουν μέσα σε μια πολεμική ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Όλοι οι ήχοι των όπλων , η ερχόμενη rpg ρουκέτα που περνούσε ξυστά από το κεφάλι σου, τα διερχόμενα πυρά, όταν δεχόσασταν ισχυρή αντίσταση (suppression) σε κύρια σημεία του χάρτη αντιδρούσαν αντίστοιχα και οι στρατιώτες - λοιποί συμπαίκτες με διαφορετικά voice lines, η πιστότητα αναπαράστασης των οχημάτων , η στρατιωτικού ύφους ui-ux αισθητική που διακρίνεται από λιτότητα κ.α., όλα αυτά μαζί, ενώνονταν ώστε να δημιουργηθεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και πολεμική εμπειρία παιχνιδιού η οποία άντεξε στο χρόνο και μνημονεύεται έως σήμερα. Βρείτε ένα οποιοδήποτε βίντεο με gameplay του 3 πρόσφατο και διαβάστε κάτω τα σχόλια. Θα επιβεβαιωθούν όσα λέω. * Οι παλιοί vets θα θυμούνται πως η σύγκριση ήταν ανούσια και μόνο γέλιο μπορούσε να προκαλέσει. Δεν υπήρχε επαφή τότε, ούτε πραγματική αντιπαράθεση. Το CoD ήταν για τα "παιδάκια" και το Battlefield για τους άντρες. Στο ένα έκανες 360noscope και έλεγες "μαμά φέρε την κάμερα" ανεβάζοντας το κλιπ στο YouTube και στο άλλο έριχνες τη μία στις 1000 βολές, έριχνες jet με rpg και αναποδογύριζες το γραφείο από την έκρηξη τεστοστερόνης. Μάλιστα αυτό ψιλο ίσχυσε και στην πραγματικότητα. Πάντα με μεγαλύτερους απ' την ηλικία μου έπαιζα εκείνα τα χρόνια το παιχνίδι αυτό. Οι συνομήλικοι μου ήταν codοπαιδα (τότε CoD Black Ops & Mw2/3 μεσουρανούσαν) και εγώ μαζί με τον τότε διαδικτυακό μου φίλο είχαμε βρει άλλους Έλληνες από την ελληνική battlefield κοινότητα και παίζαμε - οι οποίοι ήταν είτε φοιτητές εκεί 22, 25+, φεύγα έως προς 40αριδες με παιδιά κάποιοι και παίζαμε Conquest ή Rush. Εμείς μαθητουδια 16 χρονών που το ξενύχτι ήταν μια ενοχή, ενώ οι γονείς παραμόνευαν να κατεβάσουν τον γενικό του σπιτιού επειδή δεν διαβάζαμε ή κοιμόμασταν αργά για να παίξουμε. Βέβαια τότε, το να ήταν ο άλλος 2-3-10 χρόνια μεγαλύτερος, έδειχνες σεβασμό και προσπαθούσες να παίξεις καλύτερα, ήταν σαν gaming μέντορας σου, όπως φυσικά και να μάθεις να παίζεις ομαδικά και αρμονικά. Δεν είχε παιδιαρίσματα, το παιχνίδι εκεί είχε την γλύκα του. Στην πιο σοβαρή αποτύπωση ενός πολεμικού παιχνιδιού. Ακόμα θυμάμαι ποιες ήταν οι αδυναμίες μου. Κατάφερα και από cod παίκτης που τα βρήκε πραγματικά μπαστούνια το πρώτο καιρό με το Bad Comoany 2, με αρνητικό KD τις πρώτες εβδομάδες του BF3 Launch να το γυρίσω σε θετικό πρόσημο. Εκεί έμαθα ουσιαστικά να παίζω fps mp games. Ήταν και ο λόγος που έχτισα πρώτη φορά custom σύστημα. Πότε δεν ήμουν άσσος των fighter jets. Πάντα ήμουν καλύτερος gunner απ' ότι πιλότος ελικοπτέρου (με τον Άκη @ShooterX είχαμε παίξει κάποιες φορές μαζί και ήταν απλά KILLER μύθος με ότι πετούμενο έπιανε στα χέρια του και τον εκτιμούσα σαν συμπαίκτη μου γι αυτό όποτε τον έβλεπα μέσα και παίζαμε στο ίδιο squad). Καλά σχόλια άκουγα όταν οδηγούσα και χειριζόμουνα τανκς. Επίσης σαν class το φόρτε μου ήταν Engineer, αν και έπαιζα ελαφρώς και λίγο medic. ΑΥΤΗ είναι η αίσθηση που αποζητάω από ένα fps war "sim" game. Αν και έχω σταματήσει να ελπίζω σε ένα αρρενωπό, βαρβατο BF game αντάξιο εκείνης της δεκαετίας με τόσα και τόσα αντίστοιχα άλλα μεγαθήρια που τα κατάπιε το πλήρωμα του χρόνου. Όχι χαρωπά skinακια, πολύχρωμους Καραγκιόζηδες, γατοκεφαλές, SnoopDog, Nicki Minaj, και άλλες τέτοιες παπαριτσες. Θα πει κανείς "μα δεν είσαι το age target group" των εταιρειών, τώρα το "Fortnine παιχταρά μου κυριαρχεί", ναι αλλά και τότε military feeeling skin & camos & εμφάνιση είχαν οι στρατιώτες, δείχνοντας ότι είναι πραγματικοί στρατιώτες και έκαναν πωλήσεις μια χαρά τόσοι και τόσοι τίτλοι. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από 7nisiotis
vassilis018 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 20 hours ago, xtrmsnpr said: Πόσο πιο arcade από το ήδη arcade χειρισμό των bf? Γιατί τα battlefield είναι arcade παιχνίδια. Και εσυ arcade παίχτης είσαι. Αλλά σε αφήνουμε να γράφεις στο twitch του Μαριου 😛
Πέτρος Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Δύο φορές έπαιξα τον χάρτη στο "χωριό" χτες, αλλά σήμερα έκατσε το "βουνό". Σαφώς καλύτερος, πραγματικά ατελείωτος. Νταξ', σαν ακεφαλα κοτόπουλα τρέχαμε πέρα-δώθε (κάποια στιγμή, επί 5' στο άρμα έκανα ότι ήθελα, αλλά πλήρωμα δεν μπήκε ποτέ), έκατσε κι ένα καλό σκορ, αλλά το παιγνίδι θέλει πάρα πολλή δουλειά στα βασικά του στοιχεία. Ακόμα για BF killer/BF B2basics δεν έχει ελπίδες, ειδικά με τα εντελώς χαζά στοιχεία που έχει σε σημεία του κάθε χάρτη. Το πλέον απογοητευτικό στοιχείο, παραμένει ο ήχος.
7nisiotis Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Θα μαζευτούμε ρε τι λέτε ?! Να σπάσω την περίοδο pc αποχής/break?
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Εγώ μια χαρά περνάω με το παιχνίδι αλλά αυτή η παραμετροποίηση με τα όπλα γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη και έχει αρχίσει να κουράζει. FPS παιχνίδι παίζουμε όχι RPG.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τώρα που ήρθε invite για το playtest στο steam για να δούμε τί παραμύθια λέει ο @7nisiotis και ο jackfrags! Επεξ/σία 8 Αυγούστου από xtrmsnpr
vassilis018 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) το μόνο που δεν μου άρεσε στο παιχνίδι, είναι λίγο το movement. To ήθελα λίγο πιο γρήγορo Επεξ/σία 8 Αυγούστου από vassilis018
sstav Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Κλειδι; πως; τι; που; ... ετσι να πεσει καμμια πιστολια.. ευχαριστω
ultraex2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Μόλις μου ήρθε μυνημα join the alpha!! Boυρ!! Για να δούμε!!
vassilis018 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 hours ago, sstav said: Κλειδι; πως; τι; που; ... ετσι να πεσει καμμια πιστολια.. ευχαριστω Μπες στη σελίδα τους, ίσως είσαι τυχερός και τσιμπήσεις κλειδί. Μέχρι τις 11 του μηνός είναι το play test. Αν δεν, μπες το βράδυ discord να σου κάνω κονε 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα