John_on_PC Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 minutes ago, Lamogio01 said: Ήρθε και σε μένα. Δεν βρήκα όμως πόσο θα κρατήσει... Το αρχικό θα κρατούσε 2 βδομάδες, οπότε λογικά και αυτό τόσο θα διαρκέσει. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 49 λεπτά πριν, John_on_PC είπε "Don't be sad, this is just how it works out sometimes" Μου πήρε λίγο να θυμηθώ από ποια ταινία είναι αυτό και όταν θυμήθηκα από πού είναι... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Όλοι διψάνε για νέο ''BF3/4'' πάντως, ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι καλό στο Delta Force και να πάρουν μπρος στην DICE για το επόμενο BF. 1
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Βγήκαν κλειδακια για το παιχνίδι για early plsytest από awa. Επειδή δεν θα ασχοληθώ οποιος θέλει ας μου στείλει πμ να του δώσω το κλειδί που έχω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Arkin
Πέτρος Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όλοι διψάνε για νέο ''BF3/4'' πάντως, ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι καλό στο Delta Force και να πάρουν μπρος στην DICE για το επόμενο BF. Από το πληκτρολόγιό σου...
John_on_PC Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Απορώ αν θα βγάλουν και το Breakout Arena Infinite αύριο, ή τουλάχιστον Open Beta. Γιατί είναι πολύ παρόμοια και και τα δύο είναι published από τη Tencent.
John_on_PC Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Ζητάει να βάλεις χώρα στο launcher και εννοείται δεν έχει Ελλάδα, εγώ έβαλα Ιταλία γιατί είναι η κοντινότερη χώρα που έχει και λογικά το θέλει για να διαλέξει datacenter για τα servers.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται να κάνεις register, βάζεις το e-mail που σου έστειλαν το invite και πατάς να σου έρθει κωδικός, τον βάζεις και μπήκες. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Psycho_Warhead
John_on_PC Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 hours ago, Psycho_Warhead said: Δεν χρειάζεται να κάνεις register, βάζεις το e-mail που σου έστειλαν το invite και πατάς να σου έρθει κωδικός, τον βάζεις και μπήκες. Εμένα ήταν με τον Steam κωδικό του Arkin και όταν άνοιξα το launcher ήθελε γενέθλια και χώρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Τα σπάει το gunplay, από 'κει και πέρα θα δείξει..Έχει γνήσια Battlefield αίσθηση. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Από ότι είδα και γω φαίνεται σαν μια μίξη BF3/4 με "bf1/v+" UI/UX skin αλλά χωρίς τα destruction χαρακτηριστικά των Battlefield παιχνιδιών. Σίγουρα όμως μπορούμε να πούμε πως το gunplay, η κίνηση του στρατιώτη και η αίσθηση της μάχης φέρνει πιο κοντά στα παλιά BF - παρότι φανερά σε πιο arcade αισθητική, πάντως κλάσεις πάνω από του 2042 - κάτι που αρκετοί αποζητούσαμε μετά την ψευτιά του 2042. Battlefield 3 πακέτο δύσκολα να δούμε ξανά. Είχε τη χρήση τομή και αίσθηση. Έχει πλήρη γκάμα οχημάτων όπως attack helicopter, boats, tank, squad system, γνωστά modes (πχ σαν το breakthrough, conquest κ.α.), συν κάποιες "δυνάμεις" δίνοντας μια ελαφρώς futuristic προσέγγιση. Τα όπλα έχουν αρκετά όμορφο cinematic ρεαλισμό στα reload animations τους, καλό και πιστευτό ήχο shooting. Το terrain και τα γραφικά σε ανταγωνιστική κλίμακα σε σχέση με άλλα (κι επί πληρωμή) μεγαθήρια. Απλά δοκιμάστε το. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το 2042 είναι πολύ χάλι στο gunplay..Όσα patch κι αν βγάλουν αυτό θέλει αλλαγή και αλλάζει μόνο με νέο τίτλο. Αυτό εδώ έχει ''βάρος'' και είναι κοντά στο Call of Duty που επίσης έχει πολύ δυνατό gunplay. Πολύ θετικό που αν φας dc σου δίνει την επιλογή να επιστρέψεις στο match που ήσουν με το score που είχες. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
_Theo_ Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Αιτήθηκα πρόσβαση για το Hawk tuah προχθές αλλά μάλλον άργησα, δεν μου έχει έρθει mail. Όσοι το παίζετε πείτε εντυπώσεις γιατί εδώ και καιρό ψάχνω ένα καλό BF-style παιχνίδι, τα COD με αφήνουν αδιάφορο μιας και δεν έχουν μάχες με οχήματα.
Πέτρος Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Έναν χάρτη έπαιξα όλο κι όλο στο χαμουλη, δεν σοκαρίστηκα κιόλας. Το πλέον αρνητικό κομμάτι είναι η όλη αίσθηση στο άρμα που μπήκα 2 φορές. Κατάφεραν και το έκαναν πιο ψεύτικο (στα πάντα του...χειρισμός, κίνηση, ήχος, ισχύς, βολές, οτιδήποτε) από τα αντίστοιχα του 2042. Η κίνηση των χαρακτήρων μέτρια (έως ξύλινη σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά από την άλλη δεν πηδανε πάνω από οτιδήποτε στο διαβα τους σα να μην υπάρχει βαρύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα