GeeJay Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Και εδώ δούλεψε 🙏🏽 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Καλημέρα. Εμένα στο ενα λογαριασμό που εχω δεν δούλεψε , είπα να δοκιμάσω και με έναν άλλο και το δέχτηκε Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Σε εμένα δε δούλεψε, δεν έχω πληρώσει ποτέ για το συγκεκριμένο, ήμουν πάντα με "δώρα" και η τελευταία φορά ήταν ένα δίμηνο που έληξε το Μάιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Δεν περνάει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου δεν δουλεψε σε ενεργη συνδρομη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Δουλεψε με παλια συνδρομη, ανενεργη φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου κολλάει εκεί που βάζεις τρόπο πληρωμής, το κουμπί πατιέται αλλά είναι ανενεργό. δοκίμασα με όλους τους browsers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caasi70 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dennis_7 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου φτιάξτε έναν νέο λογαριασμό σε όσους δεν δουλεύει... Έτσι θα έχετε δύο-τρεις-τέσσερεις για το επόμενο 2-3μηνο που θα δίνει η μηλοτηλεόραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Εμένα δούλεψε κανονικά σε ανενεργό account, από Firefox σε Windows, χτές είχα δοκιμάσει από Firefox σε Linux και κόλλαγε, βέβαια μπορεί να έτυχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AonDuine Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ευχαριστώ πολύ.... Αρχικά προσπάθησα στο δικό μου αλλά έβγαλε μήνυμα ότι δεν ήμουν eligible για την προσφορά. Τελικά δοκίμασε και η σύντροφός μου και μας έδωσε family συνδρομή/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Με τον ενα λογαριασμο που εχω δεν δουλεψε με τον αλλο δουλεψε κανονικα !! Ευχαριστουμε πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menel34 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Επιπλέον τρέχει και δωρεάν τρίμηνο για κατόχους ps4 & 5. Ενεργοποίηση μέχρι 22/9. Προσφορές Apple TV+ | Δωρεάν δοκιμές σε PS5 και PS4 | PlayStation (Ελλάδα) Επεξ/σία 18 Ιουλίου από menel34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Εμένα βγάζει Campaign Expired πριν ακόμα κάνω login (το ίδιο λέει και αν κάνω login). Το δοκίμασα σε 3 συσκευές και 2 λογαριασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μου εμφανίζει campaign expired οπότε μπορεί να ήταν μέχρι και 17/7 με US timezone (Pacific) Επεξ/σία 18 Ιουλίου από vagpap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα