Chrisfm94 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αλλο ενα 2μηνακι απο την Apple, για το συνδρομητικο streaming πακετο της. https://redeem.services.apple/en-gb/eva-offer-emeia-24 Ισχυει για νεους και επιλεγμενους παλιους χρηστες. Δεν ισχυει για οποιον εχει ενεργη προσφορα αυτη τη στιγμη. Η καταληκτικη ημερομηνια ενεργοποιησης λεει οτι ειναι 17 Ιουλιου (χθες) αλλα εμενα μου το προχωρησε, ισως ισχυει για καποιες ωρες ακομη. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Chrisfm94 4 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Σε μένα πάντως δεν δούλεψε. Είχα πάρει την προηγούμενη προσφορά ενός μήνα και τώρα δεν έχω ενεργή συνδρομή. Θα ξανά δοκιμάσω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και εμενα δεν δουλεψε και εχω μηνες να βαλω συνδρομη. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Το πήρα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Προχωράει κανονικά μέχρι την τελική επιβεβαίωση και βγάζει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Το πήρα κι εγώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 17 minutes ago, p4n0s86 said: Προχωράει κανονικά μέχρι την τελική επιβεβαίωση και βγάζει αυτό: δεν είσαι ο μόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, vassilis018 είπε δεν είσαι ο μόνος Το θέμα είναι να βρούμε τι φταίει και κάποιοι το πήραν. Ας ξεκινήσουμε με την τοποθεσία, είστε Ελλάδα όσοι τα καταφέρατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου δουλεψε και δω, θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Δεν δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Το πήρα και εγώ. Ήμουν με ληγμένη συνδρομή εδω και κάνα 6μηνο. Μπήκα και διέγραψα και την συνδρομή γιατί από Σεπτέμβρη πάει αυτόματα 9,99€, δεν χανεις την πρόσβαση μέχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chroio Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Δούλεψε και σε μένα. Και εγώ ήμουν με ληγμένη συνδρομή από τον χειμώνα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ευχαριστούμε. Ήδη έχω ενεργή συνδρομή από προσφορά xbox αλλά το πήρα και αυτό σε άλλη συνδρομή να δώσω σε φίλο να βλέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου @matrixxx καιρο ειχε να βγαλει. Εγω δυστυχως πληρωσα 4 Ιουλιου 😭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Ευχαριστώ δούλεψε και σε μένα. Έχει τίποτα καινούργιο που αξίζει να δούμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα