Προς το περιεχόμενο

Με τι κριτήριο να διαλέξω πάροχο τηλεπικοινωνίων για το σπίτι;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από e1995kati,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνέπεσε η μετακόμιση και η λήξη του συμβολαίου μαζί, οπότε θα ήθελα να αναζητήσω ένα συμβόλαιο που να με καλύπτει. Στο νέο μου σπίτι στον Βύρωνα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με fiber, σε αντίθεση με την πρώην κατοικία μου, οπότε το προτιμώ. Γλυκοκοιτάω τα προγράμματα 100Mbps του ΟΤΕ με 34 ευρώ, της Nova με 29 ευρώ και της Vodafone με 28,5 ευρώ.

Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω πέρα από την τιμή ή είναι το μόνο κρίσιμο σημείο; Ποια είναι η εμπειρία σας; Μπορώ να προσπαθήσω να πάρω κάτι παραπάνω αν τους πιέσω τηλεφωνικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση

Η κόσμοτε με τηλέφωνο που πήρα μου έδωσε 100αρι με απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 30.90.....Στα υπέρ της εταιρίας.....ότι δίνουν κωδικούς voip για να έχεις τον δικό σου εξοπλισμό....πάρε τηλέφωνο και προσπάθησε να παζαρεψεις την cosmote....

Screenshot_20240718-004300.png

Screenshot_20240718-004341.png

Αν πάλι πας βοντα πες τους να μην σου δώσουν το κλασικό ρούτερ που δίνουν της sercom είναι για την χωματερή κυριολεκτικά....συνεχής αποσυνδέσεις και κολλήματα πες τους να σου δώσουν αυτό https://www.vodafone.gr/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/zte-h267a/syndesi-router-zte-h267a

• Like 1

Ευχαριστω πολυ φιλε.
Δεν με πολυ ενδιααφερουν τα τηλεφωνα,καθως τους παιρνω ολους μεσω ιντερνετ αν χρειαστει. Οποτε ισως τους πεισω να μου κανουν ακομη καλυτερη τιμη.
Παντως αυτο που γραφουν μια τιμη, και τους παιρνεις τηλεφωνο για να σου κανουν καλυτερη τιμη λες και ειμαστε σε τουρκικο παζαρι, ειναι τριτοκοσμικο. 

21 ώρες πριν, e1995kati είπε

Η κόσμοτε με τηλέφωνο που πήρα μου έδωσε 100αρι με απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 30.90.....Στα υπέρ της εταιρίας.....ότι δίνουν κωδικούς voip για να έχεις τον δικό σου εξοπλισμό....πάρε τηλέφωνο και προσπάθησε να παζαρεψεις την cosmote....

Screenshot_20240718-004300.png

Screenshot_20240718-004341.png

Αν πάλι πας βοντα πες τους να μην σου δώσουν το κλασικό ρούτερ που δίνουν της sercom είναι για την χωματερή κυριολεκτικά....συνεχής αποσυνδέσεις και κολλήματα πες τους να σου δώσουν αυτό https://www.vodafone.gr/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/zte-h267a/syndesi-router-zte-h267a

31 euro 100αρα και το λες προσφορά ;; Πανάκριβοι είναι

Κοίτα σε σχέση με τις προσφορές την εξυπηρέτηση που παρέχουν οι άλλοι δύο πάροχοι το λέω προσφορά....και το λέω προσφορά διότι χρειάζομαι τα απερ κινητά διότι συμβιωνω με γονείς....προσωπικά χθες η βοντα με πήρε για προσφορά στο ίδιο πρόγραμμα στα 32....και η Νόβα το έχει 29......Προσφορά δεν θα έπρεπε να ονομάζεται βεβεα τίποτα απ' ολλα αυτά......ιδιετερος όταν πουλάς αέρα πολυτελείας στην Ευρώπη.....Θέλω κάποιον να βρει 19 ευρώ 100αρα με απερ κινητά και σταθ :)

6 ώρες πριν, orestoulis είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε.
Δεν με πολυ ενδιααφερουν τα τηλεφωνα,καθως τους παιρνω ολους μεσω ιντερνετ αν χρειαστει. Οποτε ισως τους πεισω να μου κανουν ακομη καλυτερη τιμη.
Παντως αυτο που γραφουν μια τιμη, και τους παιρνεις τηλεφωνο για να σου κανουν καλυτερη τιμη λες και ειμαστε σε τουρκικο παζαρι, ειναι τριτοκοσμικο. 

Ινδία θυμίζει πλέον η χώρα μας

Μόνο η κόσμοτε το έχει αυτο

Ψυχολογικό πείραμα φαντάζει πιο ωρεο όταν βρίσκεις μια ήδη αυξημένη τιμή 35. Ευρώ να την κάνεις 4 ευρώ φθηνότερη......μέσω τηλεφώνων και διαπροσωπικών σχέσεων....έτσι δύστυχος είναι ο "ξύπνιος" Έλληνας το 10(ευρώ) να το πουλάει 35 και με παζάρια 31........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκου πήρα πρόσφατα cosmote ftth 300/30 στα 38€ κ λες ναι ακριβά είναι,αλλά μου βάζουν σε δύο καρτοκινητα 1000' λεπτά κάθε μήνα και 3gb για 24 μήνες,συν δώρο επιταγή 100€ για αγορές από το Γερμανό (συν 60€ σε ένα από τα κινητά για αγορά πακέτων κτλ).Αν τα βάλεις κάτω βγαίνει και 24€ το μήνα η σύνδεση για δύο χρόνια(με υπολογισμό μια κάρτα κάθε μήνα 13€ κτλ).Οποτε δες τη μεγάλη εικόνα κ αν σε συμφέρει.

Επεξ/σία από nyne

Στις 18/7/2024 στις 7:25 ΜΜ, Thresh είπε

Διαθεσιμότητα FTTH παίζει?

To εψαξα στο σαιτ του οτε και ειχε για την περιοχη μου

3 ώρες πριν, nyne είπε

Άκου πήρα πρόσφατα cosmote ftth 300/30 στα 38€ κ λες ναι ακριβά είναι,αλλά μου βάζουν σε δύο καρτοκινητα 1000' λεπτά κάθε μήνα και 3gb για 24 μήνες,συν δώρο επιταγή 100€ για αγορές από το Γερμανό (συν 60€ σε ένα από τα κινητά για αγορά πακέτων κτλ).Αν τα βάλεις κάτω βγαίνει και 24€ το μήνα η σύνδεση για δύο χρόνια(με υπολογισμό μια κάρτα κάθε μήνα 13€ κτλ).Οποτε δες τη μεγάλη εικόνα κ αν σε συμφέρει.

Αν και δεν με ενδιαφερει καθολου η ομιλια, εχω δυο κινητα ανευ συμβολαιου που μπορω να τα χρησιμοποιησω για μια καλυτερη συμφωνια

• Super Moderators
2 minutes ago, orestoulis said:

To εψαξα στο σαιτ του οτε και ειχε για την περιοχη μου

Άρχισε να ζητάς προσφορές από τους παρόχους για FTTH προγράμματα τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...