Nektariosrigas Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Καλησπέρα πήρα την εν λόγο τηλεοραση νομίζοντας πως όλες οι σμαρτ βάζουν προγράμματα !!! ειμαι σε σημείο που η κεραία δεν πιάνει και χρειάζομαι τηλεοραση για το ξενοδοχείο μέσω Ίντερνετ αλλά τελικά αυτή έχει ένα περίεργο AppStore και δεν έχει περεταίρω προγράμματα εκτός απ τα δικά της !!! Μπορούμε να βάλουμε κάπως ένα πρόγραμμα τηλεόρασης ;; Η να βάλω κάπως το ΟΤΕ tv???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Nektariosrigas είπε Καλησπέρα πήρα την εν λόγο τηλεοραση νομίζοντας πως όλες οι σμαρτ βάζουν προγράμματα !!! ειμαι σε σημείο που η κεραία δεν πιάνει και χρειάζομαι τηλεοραση για το ξενοδοχείο μέσω Ίντερνετ αλλά τελικά αυτή έχει ένα περίεργο AppStore και δεν έχει περεταίρω προγράμματα εκτός απ τα δικά της !!! Μπορούμε να βάλουμε κάπως ένα πρόγραμμα τηλεόρασης ;; Η να βάλω κάπως το ΟΤΕ tv???? Συμφωνά με την σελιδα της Cosmote Αναφορά σε κείμενο Smart Τηλεοράσεις Η εφαρμογή COSMOTE TV διατίθεται για χρήση σε Smart τηλεοράσεις SAMSUNG & LG καθώς και σε Android Smart TVs SONY, F&U, Toshiba, TCL με λειτουργικό Android TV-Google TV των τελευταίων τεσσάρων εκδόσεων. Την εφαρμογή μπορείς να την αναζητήσεις στο Store της εκάστοτε συσκευής με την ονομασία “COSMOTE TV” και φέρει το λογότυπο της COSMOTE TV. Αν δεν βρίσκει την εφαρμογή δεν νομίζω οτι μπορείς να κανεις κατι, και το android box η κάποιο άλλο αντίστοιχο ειναι μονόδρομος. Αλλα ας δουμε μηπως καποιος γνωριζει κατι παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου μπα, αυτές είναι fixed και δεν μπορείς να κανείς κάτι. Με samsung, LG κατι κάνεις αλλιώς μόνο android TV. Αν μπορεις να την πας πισω, παρε μια απο αυτες https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342155_581114/32-Android-TV.html αλλιώς παρε ενα goggle chromecast για να περασεις οτι θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα