e1995kati Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα με πήρε τηλέφωνο υπάλληλος της nova για προώθηση συμβολαίου και μου είπε ότι από Σεπτέμβρη θα αυξηθούν ολλες οι κάρτες ανανέωσης δηλ(τα 15 ευρω θα έχουν 17 σε καταστήματα και περίπτερα και 16 online) και ότι τους έβαλαν όλους τώρα να δίνουν φθηνά συμβόλαια για αυτόν τον λόγο....έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο.....Ερώτηση 2η υπάρχουν αρκετά πακέτα πλέον κινητής(καρτοκινητης προνομιακό) κύριος f2g με 13 ευρώ 15 κάρτα δηλαδή απεριόριστα λεπτα ολους 500sms και 45gb τα οποία προστίθενται αν γινει ανανέωση από πριν....και είναι καινούργιο νούμερο όχι φορητότητα....δεν με επηρεάζει προσωπικα η αλλαγή κινητού.....θέλω να μάθω αν έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία από νούμερα(promo) και κατά πόσο εγγυημένη είναι η συνεργασία με τέτοιους πωλητές.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Να σημειώσω ότι η προσφορά που βρήκα θεωρητικά είναι για παντα Επεξ/σία 17 Ιουλίου από e1995kati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Πιθανά σου λέει ψέματα για να πουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Και εγώ αυτό σκέφτηκα άμεσα....κυκλοφορούν καινουργια νούμερα f2g απερ λεπτά 500sms 45gb+200gb από διάφορα promotion στο fb έχει κανείς γενικός υποψην του τι γίνεται με τέτοιους είδους αριθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Με πήρανε σήμερα και εμένα και μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Να πουλάνε "παπά" τόσο απροκάλυπτα; Με ένα γρήγορο Google Search στις ειδήσεις ωστόσο δεν βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Το ερώτημα πλέον παιδιά είναι κατά πόσο συμφέρουν τα καρτοκινητα πλέον....εγώ έκανα συμβόλαιο nova 10 ευρώ το μήνα 10gb απερ λεπτά και απερ sms για δεδομένα έχω μια κάρτα sim frog με απεριόριστα 60 ευρώ τον χρόνο....δηλ 5 τον μήνα οπότε πλέον με ολλα απερ είμαι στα 15 ευρω....όταν μια ανανέωση κάρτας έχει 15 ώστε ο μέσος Έλληνας να είναι σχετικά καλημενος.....πιστεύω ότι συμφέρουν κάποια φθηνά συμβολαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 11 ώρες πριν, e1995kati είπε Το ερώτημα πλέον παιδιά είναι κατά πόσο συμφέρουν τα καρτοκινητα πλέον....εγώ έκανα συμβόλαιο nova 10 ευρώ το μήνα 10gb απερ λεπτά και απερ sms για δεδομένα έχω μια κάρτα sim frog με απεριόριστα 60 ευρώ τον χρόνο....δηλ 5 τον μήνα οπότε πλέον με ολλα απερ είμαι στα 15 ευρω....όταν μια ανανέωση κάρτας έχει 15 ώστε ο μέσος Έλληνας να είναι σχετικά καλημενος.....πιστεύω ότι συμφέρουν κάποια φθηνά συμβολαια Είναι αρκετά χαμηλή το 10€. Εμένα η αντίστοιχη πρόταση είναι στα 18€ της nova γι αυτό και ρωτάω αν όντως γίνουν αυξήσεις στις κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Αν έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο να ψαρεύουν πελάτες λέγοντας τους ότι θα αυξηθεί η κάρτα το θέμα είναι σοβαρό και ισχύει για όλους τους παρόχους από ότι βλέπω. Έχω Vodafone καρτοκινητο και διάβασα ότι θα ισχύσει και στη Vodafone. Έχουν ξεφύγει τελείως οι πάροχοι τα τελευταία χρόνια. Ας δοκιμάσουν να ανεβάσουν ξανά το αρχικό ποσό της ανανέωσης και έχω καταγγείλει αμέσως τη σύμβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 7:54 ΠΜ, manolis940 είπε Είναι αρκετά χαμηλή το 10€. Εμένα η αντίστοιχη πρόταση είναι στα 18€ της nova γι αυτό και ρωτάω αν όντως γίνουν αυξήσεις στις κάρτες. Στην vodafone άκουσα ότι θα γίνουν στα πακέτα προς το παρών.....με το συμβόλαιο που έκανα και το frog για ίντερνετ είμαι καλημενος....ναι είναι 10 ευρώ τον μήνα απερ λεπτά και sms ksi 10gb το πρόγραμμα λέγεται mobile bussines 10 αυτά δεν τα δίνουν επίσημα οι εταιρίες αλλά από μεταπωλητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα