gorge18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 11:53 ΠΜ, Stratosv1818 είπε Παίδες έχω το ίδιο πρόβλημα ,ηπως να οργανωθούμε και να κάνουμε μια μαζί κίνηση να βρούμε άκρη? Από εμένα προσωπικά θα χάσουν 6 συνδέσεις απλά για το σπάσιμο Ναι θα προτιμήσουν να μπαινουν μεσα και να μπουκονουν τα δικτυα τους απο την καταχρηση απο το να χασουν τις 6 συνδεσεις σου. Δεν παιζει. Προσφορα για να μαζεψουν κοσμο ηταν. Μπηκε κοσμος, τωρα οι μισοι να ακυρωσουν θα τα βγαλουν απο τους αλλους μισους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, gorge18 είπε Ναι θα προτιμήσουν να μπαινουν μεσα και να μπουκονουν τα δικτυα τους απο την καταχρηση απο το να χασουν τις 6 συνδεσεις σου. Δεν παιζει. Προσφορα για να μαζεψουν κοσμο ηταν. Μπηκε κοσμος, τωρα οι μισοι να ακυρωσουν θα τα βγαλουν απο τους αλλους μισους... Όταν ταζανε όμως για να τις πάρουν τις 6 συνδέσεις του και τις δικές μου ήτανε καλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν σου έταξε κάνεις ότι θα το έχεις μέχρι να πεθάνεις. Πρόσθετη υπηρεσία αορίστου χρόνου ειναι. Δεν υπάρχει καμμία δέσμευση σε κανένα από τα 2 μέλη. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από AntonisKo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Δεν σου έταξε κάνεις ότι θα το έχεις μέχρι να πεθάνεις. Πρόσθετη υπηρεσία αορίστου χρόνου ειναι. Δεν υπάρχει καμμία δέσμευση σε κανένα από τα 2 μέλη. Κοιτα πολυς κοσμος εκανε το πανακριβο gigamax με την προϋποθεση να εχει τις extra sim μεχρι τη ληξη συμβολαιου τουλαχιστον. Τωρα σου λενε εκανες συμβολαιο στα 40 ευρω? Σου περνουμε πισω τις 5ευρες extra sim οι οποιες ηταν στα 3 ευρω πιο πριν και στις κανουμε 25 γιατι ετσι. Και αρκετοι αναφερουν οτι δεν σε αφηνουν να κοψεις το συμβολαιο πριν τη ληξη αλλιως υπαρχει πεναλτυ. Αλλοι αναφερουν οτι γινεται να το κοψεις τωρα που σε περνουν πισω τις extra sim. Αν ισχυει το δευτερο λες οκ τουλαχιστον δεν θα τους πληρωνω τα κερατιατικα χρηματα για το gigamax μιας και με περνουν πισω τις καρτες. Απαραδεκτοι οπως και να εχει τους μαθαμε πια απο τη μια διαφημιζουν το κορυφαιο τους δικτυο και απο την αλλη με λιγο παραπανω κοσμο βλεπεις μονοψηφιες ταχυτητες και σερνετε. Cosmote το μεγαλειο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Αυτό σου λέω, δεν σου έταξε κανείς κάτι για την extra sim. Επιπλέον υπηρεσία αορίστου χρόνου χωρίς δέσμευση είναι. Απλώς ΕΣΥ είχες στο μυαλό σου ότι θα την έχεις, όσο έχεις και την δέσμευση στην κανονική σου σύνδεση . Το μόνο λάθος που βρίσκω σε όλο αυτό είναι ότι ΠΑΛΙ συνεννοήθηκαν όλοι οι πάροχοι και το έκαναν ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Όσοι θέλετε να το κόψετε υπάρχει το εξής παραθυράκι Παίρνεις τηλέφωνο το call center και λες μετακόμισα και δεν έχει καθόλου σήμα στην περιοχή μου,σε ρωτάνε αν έχεις σταθερό Απαντάς δεν έχω γιατί δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να βάλω Και σου προτείνουν να το σπάσεις χωρίς ρήτρα Το θέμα είναι ότι αντε και το έσπασες το συμβόλαιο,και τι να βάλεις? Έκανα έρευνα και αυτή τη στιγμή δίνω 85ευρω το μηνα για 4 συνδεσεις + 1 data sim Δηλαδή αν κόψω την data sim είναι στα 80ευρω Με 20ευρω το νούμερο ούτε καρτοκινητο δεν παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Αν και παρακολουθω το θεμα αρκετο καιρο με περισσοτερα μηνυματα εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1289401-COSMOTE-GIGAMAX-UNLIMITED-extra-data-SIM-v3-(νέοι-όροι-ανακοινώθηκαν-1-10-24) αν και δεν ανηκω στο gigamax αλλα στο cosmote neo 33, το δικο μου συμπερασμα απο οτι εχω αποκομισει ειναι οτι φταινε και οι 2 πλευρες με την μεγαλυτερη ευθυνη η cosmote που επρεπε να διαφυλαξει το δικτυο της απο τυχον καταχρηση των χρηστων, η cosmote απο λαθος η εσκεμμενα δεν ξερω, αφησε ανεξελεγκτα να παιρνει ο καθενας απο 3-4 extra sim στο ιδιο συμβολαιο με μικρο κοστος και τις μοιραζανε μεταξυ τους σε ολη την οικογενεια με ενα συμβολαιο, η cosmote αργησε να το καταλαβει γιατι πολλοι κοψανε τη σταθερη γραμμη, μειωθηκανε τα σταθερα συμβολαια adsl και αρχισε το τσεκουρεμα, η πιο ενδιαμεση εναλλακτικη θα επρεπε να ητανε δικαιωμα μια extra sim μονο, 3-5 ευρω κοστος με οριο 100-150gb και μετα κοφτης στα 10-15mb/s για την διασφαλιση του δικτυου και απεριοριστα μονο στο βασικο προγραμμα, ετσι θα επρεπε να ηταν ευθυς εξαρχης οποιος ηθελε επαιρνε οποιος δεν ηθελε ας κοιτουσε αλλου, αυτοι που τον ηπιανε και σκουζουν στο διπλα ειναι αυτοι που πιστεψαν οτι θα ειναι μονιμο και αγορασανε 5g router που ειναι και ακριβοι και που θα τους μεινουν στα χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Σκέφτομαι να κόψω το σταθερό και να έχω μόνο την extra sim που εχω ήδη, και που θα πάει στα 25€. Όμως θα μπορεί να υποστηρίζεται ο συναγερμός? Από cosmote μου είπαν για ip. Ξέρετε κάποιος αν γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Georgia-G είπε Από cosmote μου είπαν για ip. Ξέρετε κάποιος αν γίνεται? Ζητάς από cosmore την ενεργοποίηση της υπηρεσίας vpn intranet και παίζεις μια χαρά Είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgia-G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Ζητάς από cosmore την ενεργοποίηση της υπηρεσίας vpn intranet και παίζεις μια χαρά Είναι δωρεάν. Ωραία. Σ' ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malama Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Και η Vodafone τα ίδια! Το πήγε βέβαια στα 5 ευρώ με 40gb. Κοροϊδία! Πραγματικά αναρωτιομουν αν παίρναμε καμία κάρτα σιμ από εξωτερικό για κινητής δεν θα δούλευε και στην Ελλάδα; Τόσοι τουρίστες μια χαρά έχουν σημα και ίντερνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Malama είπε Και η Vodafone τα ίδια! Το πήγε βέβαια στα 5 ευρώ με 40gb. Κοροϊδία! Πραγματικά αναρωτιομουν αν παίρναμε καμία κάρτα σιμ από εξωτερικό για κινητής δεν θα δούλευε και στην Ελλάδα; Τόσοι τουρίστες μια χαρά έχουν σημα και ίντερνετ! Το εχουμε σκεφτει και για καρτα απο εξωτερικο αλλα δεν ξερω τι γινεται γιατι ειναι σαν roaming. Δινουν εταιριες απεριοριστο roaming σε Ευρωπη με σχετικο φθηνο συμβολαιο? Θα μας ενδιεφερε να ξεκοψουμε τελειως απο τους απατεωνες το δικο μας καρτελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Εγω πριν απο αρκετα χρονια καπου στο 2018 ειχα δοκιμασει αυτην την sim, απο καναδα μου ηρθε, επαιζε roaming και σε cosmote και σε vodafone αλλα μετα τα 500mb επεφτε η ταχυτητα, τωρα δεν ξερω τι πολιτικη εχει. https://www.wrapteldatasim.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Malama είπε Πραγματικά αναρωτιομουν αν παίρναμε καμία κάρτα σιμ από εξωτερικό για κινητής δεν θα δούλευε και στην Ελλάδα; Τόσοι τουρίστες μια χαρά έχουν σημα και ίντερνετ! Εχουν οριο. Οπως και τα δικα μας απεριόριστα στο εξωτερικο. Πχ νοβα 50gb καπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα