Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Για ποιο λόγο χρεώνουν την extra sim με τον μήνα; Είναι διαφορετικός αριθμός;

Γιατι ουσιαστικα μπορεις να εχεις π.χ με ενα συμβολαιο unlimited ολα προσβαση σε 2 συσκευες ταυτοχρονα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικά έκανα καταγγελία σήμερα στον συνήγορο καταναλωτή. Αν ποτέ λειτουργήσει το σύστημα και μαζευτούμε πολλοί ίσως πάρουν πίσω την αλλαγή. 

Μην ξεχνάτε ότι δώσανε περιθώριο 1,5 μήνα. Αυτό σημαίνει ότι το προσπαθούν και αν περάσει πέρασε.

Κάντε καταγγελία επώνυμη και εσείς που έχετε extra sim.

3 ώρες πριν, ezpap είπε

προσωπικά έκανα καταγγελία σήμερα στον συνήγορο καταναλωτή. Αν ποτέ λειτουργήσει το σύστημα και μαζευτούμε πολλοί ίσως πάρουν πίσω την αλλαγή. 

Μην ξεχνάτε ότι δώσανε περιθώριο 1,5 μήνα. Αυτό σημαίνει ότι το προσπαθούν και αν περάσει πέρασε.

Κάντε καταγγελία επώνυμη και εσείς που έχετε extra sim.

Τι έστειλες δηλαδή; Από την στιγμή που είναι αορίστου χρόνου οι έξτρα σιμ και ενημέρωσαν νωρίτερα;

Και εγώ παθών είμαι με δύο κάρτες σε δύο σπίτια με 5g router, και δεν ξέρω τι να κάνω 

46 λεπτά πριν, edm0d0n είπε

Καλησπέρα. Μήπως τρέχει ακόμα της frog με 120ευρώ το χρόνο και unlimited data από το κατάστημα στην Αθήνα;

οχι πηρα τηλ στα καταστήματα  Αθηνά και Θεσσαλονίκη και μου ειπαν δεν υπάρχει πλέον η πρόσφορα και μου αντιπροτείναν και οι 2 144 ευρώ τον χρόνο με 100gb τον μηνά  με λίγα λόγια 12 ευρώ 100gb τον μηνά

Καλησπέρα, πως μπορούμε να κάνουμε την καταγγελία; Μόνο τηλεφωνικά;
Την έχει δει κάπως η συστημική πράσινη και δεν θα της περάσει!! Τα σημβόλαια πλέον είναι κ@λόχαρτα, είτε υπάρχουν είτε όχι είναι το ίδιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, stefanos1985 said:

οχι πηρα τηλ στα καταστήματα  Αθηνά και Θεσσαλονίκη και μου ειπαν δεν υπάρχει πλέον η πρόσφορα και μου αντιπροτείναν και οι 2 144 ευρώ τον χρόνο με 100gb τον μηνά  με λίγα λόγια 12 ευρώ 100gb τον μηνά

Τι φαση αυτο με την frog; Εχει καλο σημα στην Αθηνα; Η sim ειναι 4g ή παραπανω; Παιζει black friday καλη τιμη; Σου δινουν και ρουτερ μαζι ή πρεπει να αγορασεις δικο σου;

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τι φαση αυτο με την frog; Εχει καλο σημα στην Αθηνα; Η sim ειναι 4g ή παραπανω; Παιζει black friday καλη τιμη; Σου δινουν και ρουτερ μαζι ή πρεπει να αγορασεις δικο σου;

Η frog είναι θυγατρική της cosmote εχει το ιδιο δικτιο με οτι αυτο συνεπάγετε.Αν εχεις 4g στο κινητο σου με cosmote θα εχεις και με frog το ιδιο και με 5g . Router γιατί να δίνουν δεν ειναι παροχος internet καρτοτηλέφωνο αγοράζεις απο την frog . Βlack friday ειχε προσφορα κάποτε 60 ευρω για ενα χρόνο unlimited data με τα νεα δεόμενα δεν νομίζω να ξαναβγεί κατι πανόμοιο γενικά σε unlimited data . Αν σε καλύπτουν τα 100gb το μηνά που εχει οριο πάρτο

Επεξ/σία από stefanos1985

Παίδες έχω το ίδιο πρόβλημα ,ηπως να οργανωθούμε και να κάνουμε μια μαζί κίνηση να βρούμε άκρη?  Από εμένα προσωπικά θα χάσουν 6  συνδέσεις απλά για το σπάσιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Stratosv1818 είπε

Παίδες έχω το ίδιο πρόβλημα ,ηπως να οργανωθούμε και να κάνουμε μια μαζί κίνηση να βρούμε άκρη?  Από εμένα προσωπικά θα χάσουν 6  συνδέσεις απλά για το σπάσιμο 

Οτι και να κάνουμε οσο το κράτος και επιτροπή ανταγωνισμού κανει τα στραβά μάτια στα καρτελ ακρη δεν θα βγάλουμε.Μην βλέπεις μονο της εταιρείες κινητής και ίντερνετ δες γαλακτοκομικές κτλ πχ τον Νοέμβριο του 23 η φέτα από ελληνικές εταιρείες πωλούταν σε χαμηλότερη τιμη στο εξωτερικό μάντεψε γιατί... 

Επεξ/σία από stefanos1985

Αζημίως καταγγελία στις 22/11, ούτε μέρα παραπάνω δεν κάθομαι. Πήγα cosmote για καλύτερα αλλά η εμπειρία απο τη πρώτη μέρα ήταν άσχημη με αποκορύφωμα αυτό.

Στις 8/10/2024 στις 11:53 ΠΜ, Stratosv1818 είπε

4 συνδέσεις και από μενα🤣

Πρόσφατα φίλος πήρε να κάνει καταγγελια συμβασης για τον ίδιο λόγο 

Του κάνανε αντιπροσφορα στα ίδια χρήματα να κρατήσει το ίδιο πακέτο, είπε ναι

Και την επόμενη μέρα τον παίρνουν και του λένε ΑΚΥΡΟ,άμα δεν θέλεις φεύγεις χωρίς ρήτρα...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...