stavrosv1 Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Καλησπέρα στην παρέα, Επειδή θα μου στρίψει, Έχει κανένας εικόνα για το τι θα γινει με τις σιμ απο 22/7; Οι μισοι στα καταστηματα μου λένε οτι αυτη που εχω θα γινει BASIC κ θα χασω το unlimited. Οι μισοι στα τηλεφωνικά κέντρα μου λενε οτι οι υφισταμενοι χρηστες μενουν ως εχει απλα αυξάνεται το πάγιο κατα 2€. Αλήθεια θα φύγω σε άλλη εταιρία απο την πολλή παραπληροφόρηση. Δεν γίνεται να μην ξέρουν τι τους γίνεται κ να μην απαντάνε υπεύθυνα. Εγω +25€ απο οσα εδινα δεν παίζει να δωσω πάντως
flyer Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 4 hours ago, stavrosv1 said: ….οι υφισταμενοι χρηστες μενουν ως εχει απλα αυξάνεται το πάγιο κατα 2€. Αυτό…
stavrosv1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, flyer είπε Αυτό… εγω παντως σημερα εφυγα μετα απο 18 χρονια απο την κοσμοτέ γιατι με ζάλισαν. κανεις δε μου ελεγε υπευθυνα τι και πώς
e1995kati Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Αν είσαι Θεσσαλονίκη έχει με 120 ευρώ τον χρόνο unlimited data με κάρτα σιμ frog αν πετύχεις black friday 60 ευρώ και συμφέρει με τα χιλια
stavrosv1 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου Δυστυχώς ήθελα και έξτρα καρτούλα εγώ. Η βόνταφον έχει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες αλλα τι να κάνω που ήθελα να είμαι σωστός
kata_tixi Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Στις 17/7/2024 στις 5:50 ΜΜ, stavrosv1 είπε Καλησπέρα στην παρέα, Επειδή θα μου στρίψει, Έχει κανένας εικόνα για το τι θα γινει με τις σιμ απο 22/7; Οι μισοι στα καταστηματα μου λένε οτι αυτη που εχω θα γινει BASIC κ θα χασω το unlimited. Οι μισοι στα τηλεφωνικά κέντρα μου λενε οτι οι υφισταμενοι χρηστες μενουν ως εχει απλα αυξάνεται το πάγιο κατα 2€. Αλήθεια θα φύγω σε άλλη εταιρία απο την πολλή παραπληροφόρηση. Δεν γίνεται να μην ξέρουν τι τους γίνεται κ να μην απαντάνε υπεύθυνα. Εγω +25€ απο οσα εδινα δεν παίζει να δωσω πάντως ερωτηση. επειδη ειχα ρωτησει πριν καποιους μηνες για extra sim στην cosmote. ισχυει οτι οταν παιρνεις δευτερη sim γυρνανε και οι 2 sim σε 4g?
flyer Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 13 hours ago, kata_tixi said: ερωτηση. επειδη ειχα ρωτησει πριν καποιους μηνες για extra sim στην cosmote. ισχυει οτι οταν παιρνεις δευτερη sim γυρνανε και οι 2 sim σε 4g? Στις extra sim δεν ισχύει...
dream21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Περαστικα μας https://www.adslgr.com/forum/threads/1289402-Cosmote-Τροποποιήσεις-στην-υπηρεσία-Data-Sharing
dandri Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, dream21 είπε Περαστικα μας https://www.adslgr.com/forum/threads/1289402-Cosmote-Τροποποιήσεις-στην-υπηρεσία-Data-Sharing Τι σημαίνει πρακτικά ;
dream21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Οτι οσοι ειχαμε με τα 5€ απεριοριστα data μας παει στα 25€ για καθε extra sim .. Εαν καποιος δεν θελει να δινει 25€ μπορει να παραμηνει στα 5€ αλλα με 40GB ογκο δεδομενων ειδαλλως μπορεις να καταγγέιλεις την συνδεση σου δηλαδη το κινητο σου τηλεφωνο μαζι με τις extra sim που εχεις χωρις πεναλτι απο το 22/11/24 και με διαρκεια καταγγελιας τους 2 μηνες... 1
dimitriosm0409 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για να δουμε ποσα συμβολαια θα χασουν.... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από dimitriosm0409
stefanos1985 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, qert είπε Τώρα τι κάνουμε έχετε βρει τίποτα καλό ; cosmote neo Unlimited Data 33 ευρω το μήνα αν θες να τα σκας στο καρτέλ ή Starlink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα