spown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Παιδια εχω παρα πολυ γρηγορη συνδεση , μπορω και κατεβαζω πανω απο 250 kb/s πεστε μου που μπορω να κατεβασω το DOOM 3............HELP
spown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 TO bittorent ΠΩς δουλευει????????????????
Bax Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 dokimase to Gamespot.com gia na katevaseis kapoia trailer kai to doom 3 (demo) otan vgei... Exoun grigorous servers..... :P
spown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 ta videakia ta exw εγω θελω το παιχνιδι , μηπως μπορουμε να κανουμε τιποτα ....../οσο για το bitorent υσικα και το εχω κατεβαση αλλα με ποιο προγραμμα δουλευει
Yannis1976 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 ta videakia ta exw εγω θελω το παιχνιδι , μηπως μπορουμε να κανουμε τιποτα ....../οσο για το bitorent υσικα και το εχω κατεβαση αλλα με ποιο προγραμμα δουλευει Katebase to bittornado, kanto install, frodise na exeis rythmisei to firewall sou an exeis kai meta pigaine sto suprnova.org. Apo ekei katebase to ekastote torrent, (einai tria arxeiakia, ena gia kathe CD tou Doom3). Treksta apo to bittorrent kai kai tha arxisei na katebainei to CD sto disko sou. Yannis
Narayan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Το τρέχεις και στη συνέχεια όταν κάνεις κλικ σε αρχεία με κατάληξη .torrent ενεργοποιείται αυτόματα και ψάχνει να τα κατεβάσει... Όσο για το παιχνίδι... ε, φαντάζομαι κάποιος θα σου στείλει περισσότερες πληροφορίες
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 9 mines edo mesa tous kanones tous diavases pote?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 @ Dark_son20: Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Θα ξαναδούμε τον spown από Σεπτέμβριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.