Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άλλη μια επιβεβαίωση με το tv box της nova φίλος και ένα tv Box xiaomi εμπορίου εγώ με την εφαρμογή eon ταυτόχρονη παρακολούθηση ίδιου αθλητικού καναλιού της cosmote από άλλο σπίτι. Μου έκανε εντύπωση ότι αυτές τις μέρες που είμαι επαρχία και η ταχύτητα είναι.. . τρομακτική κοντά στα 3mbps δουλεύει αρκετά καλά Το tv box στην εφαρμογή της eon μου έδινε ένα κωδικό με τον όποιο μου πρόσθεσε τη συσκευή Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Γιάννης Platano
nickvog Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 22 ώρες πριν, nickvog είπε Έχω full pack και στα δύο. Οφείλω να ομολογήσω ότι το έχω δοκιμάσει μόνο σε cosmote και πράγματι μπορώ να δω παράλληλα και στην τηλεόραση (μέσω δορυφόρου) και στο τάμπλετ (από το app). Κι η nova αφήνει δορυφόρο και app να λειτουργούν κανονικά, απλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να τα τρέξω ταυτόχρονα. Για να βοηθήσω λίγο, επειδή βλέπω το ψάχνετε, μπήκα και δοκίμασα παράλληλη αναπαραγωγή αθλητικού καναλιού μέσω δορυφόρου και μέσω app. Παίζουν μια χαρά μαζί!! Το μόνο ξενερωτικό κάπως... στο app υπάρχει μία καθυστέρηση στην εκπομπή γύρω στα 4-5 δυτερόλεπτα. Δικαιολογημένο κάπως (περίμενα μικρότερη καθυστέρηση) λόγω streaming μέσω internet. 1
ant_ Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Αυτο παντα γινοτανε Πρακτικα δεν υπαρχει καμια συνδεση του δορυφορικου με την εφαρμογη
Mankon7 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Καλημέρα Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου. Στο site της cosmote το full pack είναι στα 28 ευρώ για 24 μήνες, η τιμή αυτή είναι για όλη την διάρκεια του συμβολαίου ή θα αυξηθεί κατά 3 ευρώ; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 28 είναι για την ώρα, μαζί με τα novasports. Όμως τηλεφωνικά μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα μέσα στο συμβόλαιο να αυξηθεί αυτό το πάγιο λόγω πληθωρισμού κλπ. Οπότε δεν είναι εγγυημένη η τιμή για 24 μήνες.
ant_ Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Αν μειωθει ο πληθωρισμος θα μειωσουν την τιμη λογικα.. 7
Menelaos83 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Aνανεωσα νοβα τηλεοραση στις 23/6, χτες μιλησα μαζι τους και σε περιπτωση διακοπης δεν υπαρχει πεναλτι. Απο την αλλη επειδη εχω και κοσμοτε τηλ και ιντερνετ και τβ φουλ πακ αν κοψω το τβ που ληγει αρχες δεκεμβρη παει στα 100 ευρω το πεναλτι και λογικα αν κοψω και το τηλ ιντερνετ και παω αλλου κατι αντιστοιχο Παντως νοβα εχει πιο συμφερουσα προγραμματα στην οπτικη απο τον οτε και ειμαι και γω σε σκεψη.Αν βαλω οπτικη και συνεχισω το τβ βγαινει στο συνολο γυρω στα 60 ευρω.Περιμενω και την προσφορα της νοβα αλλα αν κρινω απο τους τιμοκαταλογους της εχει 26 ευρω για FIBER 100 συν τα 25 που δινω για τβ παει στα 51.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Paladin-}LoA{- είπε 28 είναι για την ώρα, μαζί με τα novasports. Όμως τηλεφωνικά μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα μέσα στο συμβόλαιο να αυξηθεί αυτό το πάγιο λόγω πληθωρισμού κλπ. Οπότε δεν είναι εγγυημένη η τιμή για 24 μήνες. Αν γίνει κάτι τέτοιο που το βλέπω χλωμό θα έχει κάποιος τη δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς πέναλτι Πάντα έτσι γίνεται Έχω συμβόλαια cosmote και πουθενά δεν λένε για τυχόν αναπροσαρμογή τιμών κατά την διάρκεια τους. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Γιάννης Platano
Fadom7 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Δίνεται η δυνατότητα στην eon να βλέπουν ταυτόχρονα 3 συσκευές το ίδιο αθλητικό κανάλι από διαφορετικό σημείο? Πχ 1)βοχ-tv, 2)εφαρμογή eon-tv, 3)λάπτοπ.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Αν γίνει κάτι τέτοιο που το βλέπω χλωμό θα έχει κάποιος τη δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς πέναλτι Πάντα έτσι γίνεται Έχω συμβόλαια cosmote και πουθενά δεν λένε για τυχόν αναπροσαρμογή τιμών κατά την διάρκεια τους. Μου είπε επίσης ότι παρόλο που είναι 24 μηνών το συμβόλαιο, μπορείς στους 12 να το σπάσεις. Τώρα όλα αυτά είναι καλύτερα να τα έχει κανείς γραπτά... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Μου είπε επίσης ότι παρόλο που είναι 24 μηνών το συμβόλαιο, μπορείς στους 12 να το σπάσεις. Τώρα όλα αυτά είναι καλύτερα να τα έχει κανείς γραπτά... Έτσι ακριβώς. Ότι γράφουν τα χαρτιά Ένας συγγενής είχε πει Χαρτί μιλήσει Καρδιά ραγίσει Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Γιάννης Platano 1
KAPAKOSTAS Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) εχω fiber 100 k cinema pack κ πληρωνω 47 ευρω κ εξτρα το netflix 8 ευρω συνολο 55, μιλησα με οτε για full pack k netflix προσθετα στο υπαρχων προγραμμα κ με 62 ευρω τα εχω ολα, εννοειται για 7 ευρω συν να εχεις ολα τα αθλητικα Επεξ/σία 29 Αυγούστου από KAPAKOSTAS
airtrelomike13 Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου Στις 28/8/2024 στις 12:51 ΜΜ, Menelaos83 είπε Aνανεωσα νοβα τηλεοραση στις 23/6, χτες μιλησα μαζι τους και σε περιπτωση διακοπης δεν υπαρχει πεναλτι. Απο την αλλη επειδη εχω και κοσμοτε τηλ και ιντερνετ και τβ φουλ πακ αν κοψω το τβ που ληγει αρχες δεκεμβρη παει στα 100 ευρω το πεναλτι και λογικα αν κοψω και το τηλ ιντερνετ και παω αλλου κατι αντιστοιχο Παντως νοβα εχει πιο συμφερουσα προγραμματα στην οπτικη απο τον οτε και ειμαι και γω σε σκεψη.Αν βαλω οπτικη και συνεχισω το τβ βγαινει στο συνολο γυρω στα 60 ευρω.Περιμενω και την προσφορα της νοβα αλλα αν κρινω απο τους τιμοκαταλογους της εχει 26 ευρω για FIBER 100 συν τα 25 που δινω για τβ παει στα 51. Γενικά είναι καλύτερα όμως να βάλει κάποιος cosmote tv full pack πάρα eon tv. Καλύτερες ταινίες, μεγαλύτερη ποικιλία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Γενικά είναι καλύτερα όμως να βάλει κάποιος cosmote tv full pack πάρα eon tv. Καλύτερες ταινίες, μεγαλύτερη ποικιλία. Σε αυτη την πειπτωση το κοστος δεν ειναι 28 ευρω αλλα 31 ή 32 Στα 28 ευρω με cosmote δεν περιλαμβανοντε οι ταινιες Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Γιάννης Platano
nickvog Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Υπάρχει κάποιο κανονικό 10ψήφιο νούμερο (από σταθερό τηλέφωνο) για την εξυπηρέτηση πελατών της NOVA (EON) αντί για το 5ψήφιο (που σε χρεώνει μαλλιοκέφαλα ο απέναντι πάροχος) ??? Θέλω να τους πάρω να ΜΗΝ ενεργοποιήσουν αυτόματα την 1.11.2024 την έξτρα χρέωση για τα αθλητικά κανάλια της cosmote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα