Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Με πιάτο ο ένας και με app (κινητό/tablet/TV) άλλος μέσω internet μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα αθλητικά εδώ και μερικά χρόνια νομίζω. Πλέον από ότι είπαν μπορούν να βλέπουν και 2 άτομα αθλητικά μέσω internet. Η απορία μου είναι αν δοκίμασε κάποιος από τις 23/8 και μετά να δει πχ από την TV μέσω app ένα αθλητικό κανάλι και μέσω κινητού αλλά με data ( ώστε να έχει διαφορετική IP) το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα. Αν γίνεται, θα πέσει το account sharing της χρονιάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokelas Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, ant_ είπε Μπορει να βλεπει σε 1 συσκευη δωρεαν με την εφαρμογη Αλλα γιατι να δεις απο κινητο η λαπτοπ? Βαζεις την εφαρμογη στην τηλεοραση η σε καποιο box και βλεπεις καλυτερα σε μεγαλη οθονη Γιατί δεν είμαι πάντα σπίτι, και υπάρχει και άλλο άτομο που θα βλέπει μέσω δορυφόρου εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Δυο άτομα ωστόσο το ίδιο αθλητικό κανάλι μέσω Ίντερνετ μπορούν να το παρακολουθήσουν; Όσον αφορά την κοσμοτε αυτό φαίνεται να ισχύει βάση της σελίδας τους, στη περίπτωση που συνδυάσεις πακέτο COSMOTE tv με οπτική ίνα. Από την πλευρά της nova δεν είμαι ξεκάθαρο αν μπορεί να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Thresh είπε Η απορία μου είναι αν δοκίμασε κάποιος από τις 23/8 και μετά να δει πχ από την TV μέσω app ένα αθλητικό κανάλι και μέσω κινητού αλλά με data ( ώστε να έχει διαφορετική IP) το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα. Αν γίνεται, θα πέσει το account sharing της χρονιάς. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Μπορεί και από άλλη ip να κάνει χρήση της δεύτερης συσκευής. Έτσι έγραψαν εδώ λίγο πιο πίσω Κάποιος μου είπε ότι στη nova τουλάχιστον για να προσθέσεις άλλη συσκευή αφαιρώντας κάποια άλλη γίνετε μια φορά κάθε 30 μέρες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 3 το ίδιο αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα σε διαφορετικά σπίτια μπορούν; Πιάτο + app + app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου αν κάποιος λείψει στο Εξωτερικό μπορεί να πάρει μαζί του το boxaki της cosmote tv και να το συνδέσει εκεί εφόσον υπάρχει wifi και να βλέπει τα κανάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Εγώ που είμαι με δορυφορικό μπορώ μόνο ένας από το πιάτο και ένας από την εφαρμογή. Όταν πάω να ανοίξω σε άλλη συσκευή μου λέει ότι έχω φτάσει το όριο. 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε αν κάποιος λείψει στο Εξωτερικό μπορεί να πάρει μαζί του το boxaki της cosmote tv και να το συνδέσει εκεί εφόσον υπάρχει wifi και να βλέπει τα κανάλια? Εγώ που το δοκίμασα από Τουρκία πέρυσι δεν μπορουσα. Ακόμη και με vpn ελληνικό δεν δούλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σήμερα μου έστειλε μήνυμα η Cosmote ότι μου ενεργοποιούν δωρεάν έως τις 31/10 τα κανάλια NOVASPORTS άμεσα! Και όντως μπήκα κατευθείαν και είδα ότι ενεργοποιήθηκαν. Δεν έκανα απολύτως τίποτα....απλά περίμενα! Έχω Cosmote TV Full Pack Fiber 100 Επεξ/σία 25 Αυγούστου από runner1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbet Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, somt είπε 3 το ίδιο αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα σε διαφορετικά σπίτια μπορούν; Πιάτο + app + app Το έκανα εγώ εχθές στο full pack cosmotetv Δορυφορικό Xiaomi box Tablet Έβλεπα το cosmote sport1 Έβαλα και στο Samsung tv ταυτόχρονα και έβλεπα όλα τα άλλα εκτός τα αθλητικά. Με 5 ευρώ extra συσκευές που πλήρωσα και δίνω τώρα από 22 στα 27 ευρώ. Σε διαφορετικά ip τώρα δεν δοκίμασα, λογικά θα γίνεται γιατί πριν πληρώσω για extra συσκευές έβλεπε ένας στο δορυφορικό και ο άλλος σε xiaomi σε άλλο σπίτι Edit: δοκίμασα με data από κινητό και έπαιζε παράλληλα στο xiaomi box με το δορυφορικό κτλ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από panbet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Ο δορυφορικός δεκτης δεν εχει ip ομως οποτε ηταν αλλη περιπτωση Παντως η eon που αφηνε εδω και καιρο 2 ταυτοχρονες θεασεις αθλητικων δεν ειχε σημασια που το εβλεπαν Οποτε δεν νομιζω να το κανει η cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, somt είπε 3 το ίδιο αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα σε διαφορετικά σπίτια μπορούν; Πιάτο + app + app Αυτό γίνεται απο την Nova. Το εχω κάνει εγώ. Δορυφόρος - TV box - Tablet. Μονο ετσι Επεξ/σία 25 Αυγούστου από vorlon68 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε αν κάποιος λείψει στο Εξωτερικό μπορεί να πάρει μαζί του το boxaki της cosmote tv και να το συνδέσει εκεί εφόσον υπάρχει wifi και να βλέπει τα κανάλια? Για cosmote tv νομίζω γίνεται αν το δηλώσεις αρχικά στο πακέτο ή και αργότερα, δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία, στο site τους αναφέρει κάποια στοιχεία αν το googlάρεις. είμαι στο εξωτερικό σήμερα και με το wifi εδώ που μένω δεν με άφησε να δω cosmotesports από το eon app στο κινητό, μου έβγαλε μήνυμα πως δεν υποστηρίζεται για την ip μου το γύρισα στα δεδομένα και είδα κανονικά, εχω cosmoκαρτα, εδώ χρησιμοποιεί τοπικό δίκτυο, αλλά είμαι Ευρώπη και έχω διαθέσιμο το πακέτο δεδομένων που είχα ενεργοποιήσει από Ελλάδα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από musiccc444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Για εξωτερικό η cosmote επιτρέπει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά κάπου διάβασα ότι αν δει ότι είσαι πάνω από 6μηνο έτσι, κοινώς το έχεις μόνιμα έξω, στο κόβει. Μπορείς όμως απλά να το βάλεις να παίξει λίγο Ελλάδα και μηδενίζει ο χρόνος που το είχες έξω και σου παίζει και εξωτερικό πάλι κανονικά. Για όσους είναι έξω, και ειδικά σε οσους ειναι εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, να πω ότι το πιάτο είναι πιο εύκολο και αξιόπιστο σαν λύση. Τα geolocation restrictions της cosmote είναι δύσκολο να τα προσπεράσει κάποιος, οι κοινές λύσεις VPN τύπου HMA, IPVanish, κλπ σπανίως δουλεύουν, και αν δουλέψουν είναι προσωρινό καθότι κάποια στιγμή σε μπλοκάρουν. Το ίδιο και με smart DNS, Proxies κλπ. Εκτός και αν έχετε κάποιον Ελλάδα να σας ανοίξει κανένα open vpn και να τραβάτε από Ελληνική IP. Εναλλακτικά δοκιμάστε με residential VPN (συνήθως αργό και ασταθές) ή residential proxy. Θέλει πάντως να το έχεις για να προσπερνάςτο geofencing, εξου και η πρόταση μου για πιάτο σε χώρες εκτός ΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 21 ώρες πριν, sokelas είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλει κάποιος (Nova full pack ή cosmote full pack) αλλά μέσω δορυφόρου, δικαιούται να βλέπει ταυτόχρονα και από κινητό ή λαπτοπ το διο ή διαφορετικο καναλι χωρίς να πληρώνει κάτι; ή αν υπάρχει χρέωση πόσο είναι; Έχω full pack και στα δύο. Οφείλω να ομολογήσω ότι το έχω δοκιμάσει μόνο σε cosmote και πράγματι μπορώ να δω παράλληλα και στην τηλεόραση (μέσω δορυφόρου) και στο τάμπλετ (από το app). Κι η nova αφήνει δορυφόρο και app να λειτουργούν κανονικά, απλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να τα τρέξω ταυτόχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πως βλέπεται τους όρους χρήσης? Το αναφέρει διαφορετικά απο το netflix "μενουν μαζι στο ίδιο σπίτι" Εδω λεει για "μέλη της οικογένειας του" Δεν μένουν ολα τα μέλη μαζί Επεξ/σία 26 Αυγούστου από ant_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα