Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανανέωσα μέσω της εφαρμογής Cosmote το triple play που είχα αλλά ακόμα δεν άνοιξαν τα νόβα. Να φανταστώ θέλει μερικές ώρες ή μέρες για να φανεί η αλλαγή προγράμματος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Driver_3 είπε

Ανανέωσα μέσω της εφαρμογής Cosmote το triple play που είχα αλλά ακόμα δεν άνοιξαν τα νόβα. Να φανταστώ θέλει μερικές ώρες ή μέρες για να φανεί η αλλαγή προγράμματος;

Εγώ ανανέωσα πάντος μέσω cosmote app το triple play πριν λίγο και με το που τους έστειλα το συμβόλαιο μέσω email που μου εστειλαν υπογεγραμμένο σε 1 λεπτό ενεργοποιήθηκαν τα κανάλια nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, gregory83 είπε

Εγώ ανανέωσα πάντος μέσω cosmote app το triple play πριν λίγο και με το που τους έστειλα το συμβόλαιο μέσω email που μου εστειλαν υπογεγραμμένο σε 1 λεπτό ενεργοποιήθηκαν τα κανάλια nova.

Ούτε καν κοίταξα το email που εστειλαν. Γι αυτό λοιπόν δεν ενεργοποιήθηκαν. Ευχαριστώ. 

edit. Στο email έχω τελικά μόνο την επιβεβαίωση παραγγελίας. Δεν έχουν στείλει ακόμα το συμβόλαιο. 

Επεξ/σία από Driver_3

57 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Ούτε καν κοίταξα το email που εστειλαν. Γι αυτό λοιπόν δεν ενεργοποιήθηκαν. Ευχαριστώ. 

edit. Στο email έχω τελικά μόνο την επιβεβαίωση παραγγελίας. Δεν έχουν στείλει ακόμα το συμβόλαιο. 

Για πάρτους ενα τηλέφωνο η μίλα μέσω chat απο την εφαρμογή να σου στείλουν το συμβόλαιο.

• Like 1

Λοιπόν παιδιά στο μαγαζί υπάρχει μόνο ίντερνετ ΟΤΕ τώρα με τα προγράμματα ποιο είναι καλύτερο να βάλω; Να σημειώσω ότι θέλω να βλέπω τα αθλητικά ιδανικά αλλα δεν έχω ιδέα από τα πακέτα

11 ώρες πριν, findex είπε

Πάντως όταν το κανεις , τσέκαρε από την εφαρμογή την διάρκεια του συμβολαίου σου …..καλού κακού …..

Λοιπόν, ήμουν κ εγώ στην κατηγορία triple play. Ήθελε ανανέωση συμβολαίου. Τα κουβεντιάσουμε, πήρα κάποια έκπτωση επιπλέον κ έτσι ανανέωσα. Πλέον μπήκαν τα κανάλια της nova κ δουλεύουν κανονικά. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Ducatista είπε

Λοιπόν παιδιά στο μαγαζί υπάρχει μόνο ίντερνετ ΟΤΕ τώρα με τα προγράμματα ποιο είναι καλύτερο να βάλω; Να σημειώσω ότι θέλω να βλέπω τα αθλητικά ιδανικά αλλα δεν έχω ιδέα από τα πακέτα

Νομίζω αυτό με τα 28 ευρώ που έχει όλη την cosmote εκτός από ταινίες και τα αθλητικά της nova 

Αν θέλεις και ταινίες νομίζω είναι κάπου 3 ευρώ πιο ακριβό. 

Έχω σε tv box την εφαρμογή της eon χωρίς να έχω συνδρομή 

Οταν παω να την ανοίξω μου βγάζει το παρακάτω. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να με προσθέσει κάποιος που έχει συνδρομή σαν δεύτερη συσκευή με τον κωδικό που μου δίνει; 

20240824_194848.jpg

Βάζει τον κωδικό σου στην προσθήκη συσκευών και ενεργοποιείται.

Ένα box, μια smart tv ή άλλο box και 3 φορητές συσκευές μπορούν να καταχωρηθούν. Σε ταυτόχρονη θέαση μόνο μια φορητή συσκευή λέει ότι αφήνει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, musiccc444 είπε

Βάζει τον κωδικό σου στην προσθήκη συσκευών και ενεργοποιείται.

Ένα box, μια smart tv ή άλλο box και 3 φορητές συσκευές μπορούν να καταχωρηθούν. Σε ταυτόχρονη θέαση μόνο μια φορητή συσκευή λέει ότι αφήνει.

Φορητή συσκευή εννοεί και το δεύτερο tv box; 

Αυτός ο κωδικός μπορεί να μπει και από το tv box  της nova ή μόνο από υπολογιστή; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχαμε κινητο ολα απεριοριστα  με 21 ευρω και σταθερη 200αρα με 33 ευρω.τωρα δινουμε αλλα 25+3 =28 για eon πολλα δεν ειναι ρε παιδια 28+54=82 ευρω το μηνα?εαν καποιος θελει να ερθει στην nova θα του το δωσουν τοσο?

εαν πουμε μονο για σταθερη επειδη ειχαμε με 33 ευρω  200αρα σωστα μας βαλανε απο πανω τα 28(25 για νοβα και 3 για τα κοσμοτε)?η επρεπε να "συγχωνευτουν "οι τιμες και να παμε σε πακετο eon fiber πχ?

Επεξ/σία από fuorigioco1981

4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομίζω αυτό με τα 28 ευρώ που έχει όλη την cosmote εκτός από ταινίες και τα αθλητικά της nova 

Αν θέλεις και ταινίες νομίζω είναι κάπου 3 ευρώ πιο ακριβό. 

Μπορώ να βάλω συν τα αθλητικά της Νόβα;

25 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Μπορώ να βάλω συν τα αθλητικά της Νόβα;

Στα 28 ευρώ είναι και τα αθλητικά της nova 

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Στα 28 ευρώ είναι και τα αθλητικά της nova 

Κάτσε μισό δηλαδή με 28 ευρώ εχουμε αθλητικά Νόβα αθλητικά ΟΤΕ συν ταινιες κλπ ΟΤΕ;;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Κάτσε μισό δηλαδή με 28 ευρώ εχουμε αθλητικά Νόβα αθλητικά ΟΤΕ συν ταινιες κλπ ΟΤΕ;;

Όλα που είπες εκτός ταινίες της cosmote που θέλουν ακόμα 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά 

Γίνεται η παρακολούθηση να είναι από δύο συσκευές ταυτόχρονα. 

Αν κάποιος έχει απάντηση 

Σε cosmote και nova η ταυτόχρονη παρακολούθηση την ίδια στιγμή του ίδιου προγράμματος από δύο συσκευές προϋποθέτει αυτές να είναι στην ίδια ip; 

Με αλλά λόγια από το ίδιο σπίτι; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...