viman Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε ... Άσε που αν πας ταξίδι ή μετακομίσεις μπορείς να το πάρεις μαζί σου αν δεν είναι από δορυφόρο Για την μετακόμιση, ένα δίκιο το έχεις! Είναι μανουρα το ξηλωμα της δορυφορικής εγκατάστασης. Για ταξίδι όμως μπορείς να έχεις την εφαρμογή σε τάμπλετ, λάπτοπ ή και android box και να βλέπεις από εκεί. Το δορυφορικό είναι σωτήριο όταν δεν υπάρχει καλή σύνδεση ίντερνετ (είτε κινητή, είτε σταθερή). Το έχω (δορυφορικό) στο χωριό μόνιμα, όπου και τα δύο είδη ίντερνετ πάσχουν και δεν σκοπεύω να βάλω starlink. Στην πόλη βλέπω από την εφαρμογή της τηλεόρασης, με βολεύει πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
findex Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 7 ώρες πριν, gtk1 είπε Επιτέλους κατάφερα να βγάλω γραμμή στο 13888. Μου είπαν ότι πρέπει να κάνω αίτημα ενεργοποίησης για τα κανάλια της nova sports. Οπότε, όποιος έχει το ίδιο πακέτο θα πρέπει να μιλήσει μαζί τους ώστε να τα ενεργοποιησουν. Πάντως όταν το κανεις , τσέκαρε από την εφαρμογή την διάρκεια του συμβολαίου σου …..καλού κακού ….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Σ ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας. Και μια τελευταία ερωτηση. Αξίζει να βάλω γενικά cosmote tv η nova στο σπίτι? Εγώ θα σου έλεγα cosmote Έχει και πιο καλή τεχνική υποστήριξη. Στη nova νομίζω δεν έχει και όλα τα γνωστά κανάλια της digea και για κάποια θέλει και την κλασική κεραία. https://typologies.gr/paramenei-choris-mega-ant1-mak-tv-i-nova/ 11 ώρες πριν, musiccc444 είπε Και 2 ίδια αθλητικά και 2 διαφορετικά, μου έκοβε το ένα αθλητικό. Μετά από λίγο δοκίμασα 2 ίδια αθλητικά 3-4 φορές και μου έκοβε την tv που έπαιζε ντοκιμαντέρ. Δεν έβγαλα άκρη, θα καλέσω αύριο το support να ρωτήσω. Ενημέρωσε μας τι θα σου πουν αν βγάλεις άκρη. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockstreamgr Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Καλημέρα επειδή μόλις ενημερώθηκα από φίλο που έχει κατάστημα Γερμανός , για όποιον ενδιαφέρεται , οποίος έχει triple play cosmote για να έχει τα κανάλια nova πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου 3 ευρώ . Η διάρκεια των δυο μηνών δωρεάν δεν είναι σίγουρη , δεν εμφανίζεται πουθενά . Οποίος έχει standalone , δηλαδή άλλον πάροχο για Ίντερνετ ή διαφορετικό συμβόλαιο για Ίντερνετ και άλλο για cosmote tv τα κανάλια περνάνε αυτόματα . Ενημερώθηκαν 21/08 . Απαράδεκτη η cosmote . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για eon στο support μου είπαν πως μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα σε 3 συσκευές (μόνο μια φορητή) ακόμη και αθλητικά. Τους εξήγησα ότι με 2 αθλητικά μου κόβει μια συσκευή και αφού τσεκαραν ότι έχω δηλώσει συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις, μου είπαν πως δεν πρέπει και να το ξαναδώ. Δοκίμασα με 3 συσκευές ταυτόχρονα και αν έβαζα 2 αθλητικά έκοβε το ένα αθλητικό. Έκλεισα τη μία συσκευή και δοκίμασα 2 ίδια και διαφορετικά αθλητικά κανάλια από box και κινητό και ακόμη και με διαφορετική ip στο κινητό, έπαιζαν κανονικά. Από τις δοκιμές, συμπεραίνω πως έχεις ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές, αλλά αν βάλεις αθλητικό περιεχόμενο σε 2, περιορίζεται η ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές. Αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση ας ενημερώσει. Δεν ισχύει αυτό που μου είπαν αλλά αφού μπορώ να δω 2 αγώνες ταυτόχρονα, αν το χρειαστώ, ειναι οκ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από musiccc444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, musiccc444 είπε Από τις δοκιμές, συμπεραίνω πως έχεις ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές, αλλά αν βάλεις αθλητικό περιεχόμενο σε 2, περιορίζεται η ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές. Από ότι κατάλαβα δεν ξέρουν τι τους γίνετε Είχα διαβάσει ότι γενικά θα κόψουν την 3η συσκευή. Για τα αθλητικά αυτό που γράφεις τουλάχιστον καλό είναι γιατί αν κατάλαβα καλά γίνεται από δύο συσκευές ταυτόχρονα το ιδιο κανάλι. Δύο συσκευές με το ένα tv Box που δίνει η nova και το άλλο του εμπορίου στην άλλη που έχει την εφαρμογή eon γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ίδιος ή διαφορετικός αγώνας, ταυτόχρονα σε mi box s και eon box, παίζουν κανονικά. Δοκιμές σε ξένους αγώνες σε μαγνητοσκόπηση, ελπίζω να μην αλλάζουν τα δικαιώματα ανάλογα με το περιεχόμενο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από musiccc444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εγώ θα σου έλεγα cosmote Έχει και πιο καλή τεχνική υποστήριξη. Στη nova νομίζω δεν έχει και όλα τα γνωστά κανάλια της digea και για κάποια θέλει και την κλασική κεραία. Αν πάω στη κοσμοτε και τους πω θέλω το cosmote sport pack με τα κανάλια νόβα, το cosmote sport pack έχει όλα τα αθλητικά κανάλια της κοσμοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά για εμάς που έχουμε συμβόλαιο και με τους 2 παρόχους, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κοψω το 1 από τα 2 χωρίς ποινή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Rockstreamgr είπε Καλημέρα επειδή μόλις ενημερώθηκα από φίλο που έχει κατάστημα Γερμανός , για όποιον ενδιαφέρεται , οποίος έχει triple play cosmote για να έχει τα κανάλια nova πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου 3 ευρώ . Η διάρκεια των δυο μηνών δωρεάν δεν είναι σίγουρη , δεν εμφανίζεται πουθενά . Οποίος έχει standalone , δηλαδή άλλον πάροχο για Ίντερνετ ή διαφορετικό συμβόλαιο για Ίντερνετ και άλλο για cosmote tv τα κανάλια περνάνε αυτόματα . Ενημερώθηκαν 21/08 . Απαράδεκτη η cosmote . Δεν ξέρω τι σου λέει ο φίλος σου, αλλά εγώ έχω σταθερό - κινητό - TV (μέσω δορυφόρου και app) στην Cosmote και τα κανάλια εμφανίστηκαν ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε όλες τις συσκευές και στην τηλεόραση. Προφανώς ξεκίνησε η δωρεάν δίμηνη περίοδος. 10 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά για εμάς που έχουμε συμβόλαιο και με τους 2 παρόχους, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κοψω το 1 από τα 2 χωρίς ποινή; Δεν υπάρχει αυτό το "χωρίς ποινή". Η Nova σε μένα λήγει το Μάιο 2025 και για να την κόψω τώρα (ή πριν την 1.11.2024) θέλουν 75€. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο. Επίσης χρειάζεται επίημη επικοινωνία για να ΜΗΝ αρχίσουν να σε χρεώνουν το έξτρα ποσό (1€ ή 3€) το μήνα, με δήλωση ότι ΔΕΝ επιθυμείς να βλέπεις τα έξτρα κανάλια στην πλατφόρμα τους (εφόσον ήδη δεσμεύεσαι σε συμβόλαιο και τα βλέπεις από την κανονική πλατφόρμα τους). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Αν πάω στη κοσμοτε και τους πω θέλω το cosmote sport pack με τα κανάλια νόβα, το cosmote sport pack έχει όλα τα αθλητικά κανάλια της κοσμοτε? Ναι αλλά δεν ξέρω αν σου δίνει μόνο τα αθλητικά της cosmote 8 ώρες πριν, charalampos21 είπε Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά για εμάς που έχουμε συμβόλαιο και με τους 2 παρόχους, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να κοψω το 1 από τα 2 χωρίς ποινή; Ατυχώς όχι Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockstreamgr Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickvog είπε Δεν ξέρω τι σου λέει ο φίλος σου, αλλά εγώ έχω σταθερό - κινητό - TV (μέσω δορυφόρου και app) στην Cosmote και τα κανάλια εμφανίστηκαν ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε όλες τις συσκευές και στην τηλεόραση. Προφανώς ξεκίνησε η δωρεάν δίμηνη περίοδος. Δεν υπάρχει αυτό το "χωρίς ποινή". Η Nova σε μένα λήγει το Μάιο 2025 και για να την κόψω τώρα (ή πριν την 1.11.2024) θέλουν 75€. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο. Επίσης χρειάζεται επίημη επικοινωνία για να ΜΗΝ αρχίσουν να σε χρεώνουν το έξτρα ποσό (1€ ή 3€) το μήνα, με δήλωση ότι ΔΕΝ επιθυμείς να βλέπεις τα έξτρα κανάλια στην πλατφόρμα τους (εφόσον ήδη δεσμεύεσαι σε συμβόλαιο και τα βλέπεις από την κανονική πλατφόρμα τους). Προφανώς κάποιο από το Ίντερνετ , τηλεφωνο ή cosmote tv σου έχει ανανεωθεί σε διαφορετική ημερομηνία από τα υπόλοιπα και έχεις δυο συμβόλαια με διαφορετική ημερομηνία λήξης , έγραψα για 3play σταθερό-Ίντερνετ-cosmote to ένα συμβόλαιο στην ίδια ημερομηνία . Ο άνθρωπος έχει λαλήσει με τα παράπονα των πελατών του από χτες που τους ζητήθηκε να ανανεώσουν συμβόλαιο . Μερικοί ήταν στο πακέτο των 49 ευρώ τον μήνα και τώρα τους ζητάνε 58 για ανανέωση . Μιλάμε για αλαλούμ Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Rockstreamgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου επίσης οσοι δοκιμάζετε 2 ταυτόχρονα αθλητικά, το δοκιμάζετε από διαφορετική IP? πχ σπίτι και κινητό με data 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πήγα και έβαλα cosmote full pack με τα κανάλια νόβα. Πολύ εύκολη εγκατάσταση. Τα παίζει τα κανάλια άψογα και δεν κολλαει. Μέσω wifi. Μου είπε η κοπέλα ότι με υη 50αρα είμαι καλυμμένος γιατί 8 ταχύτητα ξοδευει το cosmote tv Επεξ/σία 24 Αυγούστου από airtrelomike13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, somt είπε επίσης οσοι δοκιμάζετε 2 ταυτόχρονα αθλητικά, το δοκιμάζετε από διαφορετική IP? πχ σπίτι και κινητό με data Όπως έγραψα παραπάνω, σε eon δοκίμασα αθλητικά ταυτόχρονα σε box και κινητό με διαφορετική ip (δεδομένα) και παίζανε. Απλά αν βάλεις 3 συσκευές ταυτόχρονα, μπορείς να βλέπεις ένα αθλητικό, μόλις βάλεις δεύτερο, σου κόβει μια από τις 3 συσκευές. Μια μου έκοβε την tv(ντοκιμαντέρ), την άλλη το ενα αθλητικό. Δεν ξέρω με τι κριτήριο επιλέγει το σύστημα τι θα κόψει. Αυτά συμβαίνουν στις δικές μου δοκιμές, μέχρι να στρώσουν τα πράγματα ή να βγάλουν μια επίσημη ενημέρωση, παίζει ο καθένας να έχει και διαφορετικά αποτελέσματα στις δοκιμές του. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από musiccc444 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα