Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η cosmote γράφει πως επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση σε 3 κανάλια εκ των oποίων 2 αθλητικά.

Η eon 3 επίσης, αλλά δεν διευκρινίζει τι παίζει με τα αθλητικά. Δοκίμασα ταυτόχρονα 3 κανάλια(box,tv,κινητό) χωρίς αθλητικά και παίζανε κανονικά, βάζοντας 2 αθλητικά μου έκοψε το ένα αθλητικό και όσες φορές ξαναδοκίμασα μου έκοβε μόνο την τρίτη συσκευή που έπαιζε ντοκιμαντέρ και τα 2 αθλητικά παίζανε.😵‍💫

Επεξ/σία από musiccc444
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, musiccc444 είπε

Η cosmote γράφει πως επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση σε 3 κανάλια εκ των oποίων 2 αθλητικά.

Η eon 3 επίσης, αλλά δεν διευκρινίζει τι παίζει με τα αθλητικά. Δοκίμασα ταυτόχρονα 3 κανάλια(box,tv,κινητό) χωρίς αθλητικά και παίζανε κανονικά, βάζοντας 2 αθλητικά μου έκοψε το ένα αθλητικό και όσες φορές ξαναδοκίμασα μου έκοβε μόνο την τρίτη συσκευή που έπαιζε ντοκιμαντέρ και τα 2 αθλητικά παίζανε.😵‍💫

Αν κατάλαβα καλά με 2 ταυτόχρονα ίδια αθλητικά δεν είχες κάνει. Σωστά; 

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μία χαρά ταχύτητα έχεις

Σ ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας. Και μια τελευταία ερωτηση. Αξίζει να βάλω γενικά cosmote tv η nova στο σπίτι?

19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν κατάλαβα καλά με 2 ταυτόχρονα ίδια αθλητικά δεν είχες κάνει. Σωστά; 

Και 2 ίδια αθλητικά και 2 διαφορετικά, μου έκοβε το ένα αθλητικό. Μετά από λίγο δοκίμασα 2 ίδια αθλητικά 3-4 φορές και μου έκοβε την tv που έπαιζε ντοκιμαντέρ.

Δεν έβγαλα άκρη, θα καλέσω αύριο το support να ρωτήσω.

• Like 1

3 λεπτά πριν, musiccc444 είπε

Και 2 ίδια αθλητικά και 2 διαφορετικά, μου έκοβε το ένα αθλητικό. Μετά από λίγο δοκίμασα 2 ίδια αθλητικά 3-4 φορές και μου έκοβε την tv που έπαιζε ντοκιμαντέρ.

Δεν έβγαλα άκρη, θα καλέσω αύριο το support να ρωτήσω.

Μάλιστα 

Αν κατάλαβα καλά αυτό το πρόβλημα με ΕΟΝ; 

5 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

50 mbps ταχύτητα έχω. Με καλύπτει?

Τι ταχύτητα έχεις?

50αρα έχω. Τώρα το βράδυ όμως άλλαξε το σκηνικό. Μου βγάζει πλέον ότι για το πακέτο συνδρομής μου το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!!! 

Το πρόγραμμά μου είναι το "Cosmote double play advanced XL with tv full pack". 

Έχει γούστο να πρέπει κ εγώ να ανανεώσω για να τα ενεργοποιησουν... 

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω έκανα το πρόγραμμα σήμερα και ακόμα δεν μου έχει εμφανίσει τα κανάλια  της νόβα στην τηλεόραση ούτε το τάμπλετ πρέπει μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ πολύ 

11 λεπτά πριν, gtk1 είπε

50αρα έχω. Τώρα το βράδυ όμως άλλαξε το σκηνικό. Μου βγάζει πλέον ότι για το πακέτο συνδρομής μου το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο!!! 

Το πρόγραμμά μου είναι το "Cosmote double play advanced XL with tv full pack". 

Έχει γούστο να πρέπει κ εγώ να ανανεώσω για να τα ενεργοποιησουν... 

Επιτέλους κατάφερα να βγάλω γραμμή στο 13888. Μου είπαν ότι πρέπει να κάνω αίτημα ενεργοποίησης για τα κανάλια της nova sports. Οπότε, όποιος έχει το ίδιο πακέτο θα πρέπει να μιλήσει μαζί τους ώστε να τα ενεργοποιησουν. 

• Like 1

9 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Παιδιά είναι καλύτερα να βάλει κάποιος cosmote tv μέσω δορυφόρου ή μέσω wifi?

Από προσωπική εμπειρία, θα πρότεινα το "μέσω δορυφόρου". Και χωρίς internet έχεις κανονικά τηλεόραση όλα τα κανάλια και δεν χάνεις αγώνα. Επίσης, με το δορυφορικό αποκωδικοποιητή δεν νοιάζεσαι για την ποιότητα και το bandwidth της γραμμής σου, αφού η ποιότητα της τηλεθέασης είναι ανεξάρτητη από wi-fi ή 4G. Επίσης μπορείς να βλέπεις αγώνα από δορυφόρο και να θέλεις βρε αδερφέ τουαλέτα... παίρνεις το κινητό η το τάμπλετ και συνεχίζεις να βλέπεις (μέσω του app). Ναι, μπορείς!! Όσο να ναι είναι μια ευκολία!! 😁 

3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Σ ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας. Και μια τελευταία ερωτηση. Αξίζει να βάλω γενικά cosmote tv η nova στο σπίτι?

Γούστα είναι αυτά. Η NOVA έχει Ευρωλίγκα και Παοκ και Άρη, η Cosmote έχει τους υπόλοιπους, CL και ΝΒΑ. Επίσης σε full pack η Cosmote έχει πολλές σειρές σχεδόν α΄ προβολής, η NOVA είναι λίγο ψιλοαδιάφορη σε ταινίες και σειρές. Καλύτερο το ertflix (είναι και τζάμπα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, nickvog είπε

Γούστα είναι αυτά. Η NOVA έχει Ευρωλίγκα και Παοκ και Άρη, η Cosmote έχει τους υπόλοιπους, CL και ΝΒΑ.

έχουν ενωθει απο σημερα τα αθλητικά: https://www.insomnia.gr/forums/topic/830664-συμφωνία-ορόσημο-cosmote-και-nova-για-κοινό-αθλητικό-περιεχόμενο-επίσημο/

το ερώτημα ειναι, από δορυφόρο μπαίνει πιο γρηγορα το γκολ ή φωναζουν οι γειτονες και περιμένεις να δεις ποιος τοβαλε; 😁

Επεξ/σία από somt

18 λεπτά πριν, somt είπε

έχουν ενωθει απο σημερα τα αθλητικά: https://www.insomnia.gr/forums/topic/830664-συμφωνία-ορόσημο-cosmote-και-nova-για-κοινό-αθλητικό-περιεχόμενο-επίσημο/

το ερώτημα ειναι, από δορυφόρο μπαίνει πιο γρηγορα το γκολ ή φωναζουν οι γειτονες και περιμένεις να δεις ποιος τοβαλε; 😁

Εννοείται ότι ενώθηκαν, αλλά η απάντηση αφορούσε στην προτίμηση, κάποιος μπορεί να ψάχνεται να πάει σε ή να φύγει από την μία απ τις δύο. Το πιο ενδιαφέρον υλικό, κατά τη προσωπική μου γνώμη, εκτός των αθλητικών, το έχει προς το παρόν η cosmote.

Όσο για τη μπάλα ποιος φωνάζει πρώτος γκολ, καλή ερώτηση... λοιπόν, οι "δορυφορικοί" είναι πιο τυχεροί. Το δοκίμασα μόλις τώρα. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο δέκατα η διαφορά. Ίσως δύο ή τρία δευτερόλεπτα πιο αργό το app.

• Like 1

1 ώρα πριν, nickvog είπε

Από προσωπική εμπειρία, θα πρότεινα το "μέσω δορυφόρου". Και χωρίς internet έχεις κανονικά τηλεόραση όλα τα κανάλια και δεν χάνεις αγώνα. Επίσης, με το δορυφορικό αποκωδικοποιητή δεν νοιάζεσαι για την ποιότητα και το bandwidth της γραμμής σου, αφού η ποιότητα της τηλεθέασης είναι ανεξάρτητη από wi-fi ή 4G. Επίσης μπορείς να βλέπεις αγώνα από δορυφόρο και να θέλεις βρε αδερφέ τουαλέτα... παίρνεις το κινητό η το τάμπλετ και συνεχίζεις να βλέπεις (μέσω του app). Ναι, μπορείς!! Όσο να ναι είναι μια ευκολία!

Ξέρεις τι. Ρώτησα και άλλους γνωστούς και μου είπαν ότι αυτό με το δορυφόρο είναι ξεπερασμένο. Επίσης αν έχει αέρα ή άσχημη κακοκαιρία θα επηρεαστεί. Άσε που αν πας ταξίδι ή μετακομίσεις μπορείς να το πάρεις μαζί σου αν δεν είναι από δορυφόρο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...