sarakinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Πριν ένα λεπτό είδα από περιέργεια τίποτα ακόμα σε cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Άνοιξε σε καποιν η δεύτερη πλατφόρμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimwalker Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου σε cosmote tv μεσω δορυφορου πλεον ειναι διαθεσιμα τα novasports! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimwalker είπε σε cosmote tv μεσω δορυφορου πλεον ειναι διαθεσιμα τα novasports! Ναι μου το είπε και φίλος που έχει nova Κάπου στα 8 αθλητικά κανάλια cosmote Εγώ μόλις γυρίσω Αθήνα θα πάρω μαζί με φίλο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Όποιος δοκίμασε ταυτόχρονα από δύο συσκευές το ίδιο κανάλι ας μας επιβεβαιώσει ότι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Triple πακέτο που έχω ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Παιδιά είναι καλύτερα να βάλει κάποιος cosmote tv μέσω δορυφόρου ή μέσω wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου πριν λιγο εμαθα οτι το δορυφορικο nova εχει τα καναλια του ΟΤΕ αλλα χωρις σημα.... τα καναλια nova εχουν σημα κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Παιδιά είναι καλύτερα να βάλει κάποιος cosmote tv μέσω δορυφόρου ή μέσω wifi? Αν εννοείς δορυφορικό με πιάτο δίνει ακόμα; Αν έχεις καλή ταχύτητα Internet μια χαρά είναι μέσω tv box με σύνδεση μέσω καλωδίου ή wifi. Το πας και όπου θέλεις. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtk1 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Εχω cosmote tv (οχι με δορυφορο), μπήκαν τα κανάλια nova το πρωί αλλά δεν έχουν ζωντανή ροή. Να σημειωσω οτι δε λειτουργώ το tv box του ΟΤΕ, αλλά την εφαρμογη της COSMOTE TV απο την τηλεόρασή μου. Έχετε το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εννοείς δορυφορικό με πιάτο δίνει ακόμα; Αν έχεις καλή ταχύτητα Internet μια χαρά είναι μέσω tv box με σύνδεση μέσω καλωδίου ή wifi. Το πας και όπου θέλεις. 50 mbps ταχύτητα έχω. Με καλύπτει? 3 λεπτά πριν, gtk1 είπε Εχω cosmote tv (οχι με δορυφορο), μπήκαν τα κανάλια nova το πρωί αλλά δεν έχουν ζωντανή ροή. Να σημειωσω οτι δε λειτουργώ το tv box του ΟΤΕ, αλλά την εφαρμογη της COSMOTE TV απο την τηλεόρασή μου. Έχετε το ίδιο πρόβλημα? Τι ταχύτητα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στo triple play φαίνεται ότι δεν θα έρθουν τα κανάλια από ότι βλέπω σε άλλα threads Θέλει να έχεις dedicated cosmote tv (?) Επεξ/σία 23 Αυγούστου από sarakinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggfioggos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Για να απαντήσω και στον φίλο πιο πάνω, λειτουργούν κανονικά τα κανάλια ταυτόχρονα από 2 συσκευές. Εγώ έβαλα Cosmote μέσω streaming και τα κανάλια της Nova λειτουργούν κανονικά και σε κινητό και στην εφαρμογή της τηλεόρασης και στο TV Box (200αρα γραμμή) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ggfioggos είπε Για να απαντήσω και στον φίλο πιο πάνω, λειτουργούν κανονικά τα κανάλια ταυτόχρονα από 2 συσκευές. Εγώ έβαλα Cosmote μέσω streaming και τα κανάλια της Nova λειτουργούν κανονικά και σε κινητό και στην εφαρμογή της τηλεόρασης και στο TV Box (200αρα γραμμή) Δοκίμασες ταυτόχρονα το ιδιο κανάλι στις δύο συσκευές; Θα την μοιραστώ με φίλο και πολύ πιθανό να θέλουμε να βλέπουμε το ίδιο αθλητικό γεγονός από διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε 50 mbps ταχύτητα έχω. Με καλύπτει? Τι ταχύτητα έχεις? Μία χαρά ταχύτητα έχεις. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ισχύει τελικά αν έχεις triple play πρέπει να κάνεις ανανέωση συμβολαίου μίλησα μόλις με support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα