Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, JT71 είπε

Επειδή το έψαχνα και εγώ το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιον χρειάζεται. Πήρα το ιντερνετικό πακέτο sport του cosmote στα 25 ευρώ. Πλέον μπορείς να δείς σε 2 συσκευές ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια, ακόμη και το ίδιο αθλητικό κανάλι. Απο 23/8 θα προστεθούν τα κανάλια της νόβα με +3 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες νομίζω είναι δωρεάν)    

1 ώρα πριν, stcp είπε

Η nova μεχρι στιγμης δινει 2 συσκευες TV (box &app) απο τις οποιες μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα απο το ιδιο ή διαφορετικα σπιτια. Δινει και 1 κινητο (συνολικα 3). Καπου διαβαζα οτι θα μειωθουν σε 2 οι συνολικες συσκευες με την εναρξη της συγχωνευσης.

Ο Οτε μεσω δορυφορου σου επιτρεπει να δεις ταυτοχρονα στο δορυφορικο και σε 1 ακομα συσκευη μεσω ιντερνετ. Μπορεις να προσθεσεις επιπλεον συσκευες με χρεωση. Δεν γνωριζω για το ιντερνετικο πακετο κοσμοτε 

Μαλιστα .Αν καταλαβα καλα οι δυο συσκευες τηλεορασης μπορουν να ειναι και σε διαφορετικα σπιτια ; Η μια μεσω box και η αλλξ μεσω υπολογιστη :

Με άλλα λόγια να μοιράζονται το κόστος στα δύο και να βλέπουν και οι δύο; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλιστα .Αν καταλαβα καλα οι δυο συσκευες τηλεορασης μπορουν να ειναι και σε διαφορετικα σπιτια ; Η μια μεσω box και η αλλξ μεσω υπολογιστη :

Για την νοβα δεν ξέρω. Στον οτε παίζει σε 2 συσκευές χωρίς περιορισμό. Παίζει μέσω του app σε android tv  ή σε  αλλο μποξ , δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις το μποξ του οτε.

27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με άλλα λόγια να μοιράζονται το κόστος στα δύο και να βλέπουν και οι δύο;

👍👍

Δημοσ.

Έστειλα μήνυμα στην cosmote 

Σε δύο συσκευές όποιες θέλουμε με την εφαρμογη cosmote ή μέσω υπολογιστή ότι θέλουμε  ταυτόχρονα. 

28 ευρώ τελική χωρίς το cosmote cinema ή 31 με αυτό μαζί και δώρο οι πρώτοι 2 μήνες. 

Από Nova μόνο τα 13 αν θυμάμαι καλά κανάλια με αθλητικά. 

Δεν είναι άσχημη προσφορά 28 ευρώ για 2 άτομα. 

Δημοσ.

Άρα προφανώς ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο της cosmote ήταν ασχετούλης που με ενημέρωσε οτι δεν γίνεται να παίζει το ίδιο κανάλι απο δύο συσκευές.

Μου είπε οτι μπορείς να βλέπεις 1 κανάλι cosmote στη μία συσκευή και 1 nova στην άλλη αλλά όχι το ίδιο (cosmote sport 1 πχ και στις δυο συσκευές ταυτόχρονα).

Αναφορά σε κείμενο

Δεν είναι άσχημη προσφορά 28 ευρώ για 2 άτομα. 

Προβληματίζομαι και εγώ γιατί θέλω να όπως και πολλοί φαντάζομαι, αυτό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ggfioggos είπε

αλλά όχι το ίδιο (cosmote sport 1 πχ και στις δυο συσκευές ταυτόχρονα).

Ισχύει οτι δεν γίνεται αυτό. Δες και το website της cosmote. Το λέει και εκεί.

Τώρα για ταυτόχρονη θέαση cosmote/nova sports κανάλια θα δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Engimek είπε

Ισχύει οτι δεν γίνεται αυτό. Δες και το website της cosmote. Το λέει και εκεί.

Τώρα για ταυτόχρονη θέαση cosmote/nova sports κανάλια θα δούμε...

Η απάντηση της cosmote που ρώτησα μου είπαν ότι και από τις δύο συσκευές είναι δυνατή η παρακολούθηση ακριβώς του ίδιου καναλιού ταυτόχρονα. Αυτό τουλάχιστον μετά τις 23 του μήνα και αν γίνει από τον συνδρομητη το νέο πακέτο. 

Για νέους και μόνο συνδρομητές οι πρώτοι 2 μήνες δωρεάν. 

Τωρα ξέρω ότι δεν γίνεται. 

Screenshot_20240813_121620_Messenger.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Τι καημός εν τω μεταξύ για να δει κάποιος ίδιο κανάλι, συνήθως διαφορετικό θέλει να δει κάποιος.

Μία χαρά ίσως θέλουν δύο το ίδιο κανάλι έστω από άλλη οικογένεια. 

2 ώρες πριν, ggfioggos είπε

Η απάντηση που πήρα και εγώ στο chat:

image.png.2a05f59842514f2aabdd9bfd266d68d1.png

image.png.0eb93009249545f8a011ad66f571e23c.png

Έτσι ακριβώς 

Δημοσ.

Αν επιβεβαιωθεί τότε βλέπω όλοι μας να βάζουμε κοσμοτε η νονά κ να την μοιραζόμαστε με έναν φίλο/συγγενή.Αυτος όντως είναι ένας τρόπος καταπολέμησης της πειρατείας διότι είναι λογικό το κόστος του 15€ ανά άτομο το μήνα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ισχύει μυρίζει τυράκι

Θα το αφήσουν κανένα χρόνο και μετά θα το γυρίσουν στυλ νετφλιξ κομμένες οι μοιρασιες κλπ. Όσοι έχουν γλυκαθει θα συνεχίσουν κανονικά πλέον. Καλά θα είναι βέβαια να κάνω λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, somt είπε

Αν ισχύει μυρίζει τυράκι

Θα το αφήσουν κανένα χρόνο και μετά θα το γυρίσουν στυλ νετφλιξ κομμένες οι μοιρασιες κλπ. Όσοι έχουν γλυκαθει θα συνεχίσουν κανονικά πλέον. Καλά θα είναι βέβαια να κάνω λάθος

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει έτσι. Ίδωμεν... 

36 λεπτά πριν, nyne είπε

Αν επιβεβαιωθεί τότε βλέπω όλοι μας να βάζουμε κοσμοτε η νονά κ να την μοιραζόμαστε με έναν φίλο/συγγενή.Αυτος όντως είναι ένας τρόπος καταπολέμησης της πειρατείας διότι είναι λογικό το κόστος του 15€ ανά άτομο το μήνα.

14 ευρώ για την ακρίβεια και δεν είναι πολλά. 

Αν ο κύριος της γραμμής θέλει και τις ταινίες της cosmote συν 3 ευρώ σε αυτόν 

Δημοσ.

Έχω και τα δύο δορυφορικά πιάτα και βλέπω και τις δύο πλατφόρμες μέσω δορυφόρου. Κι αναρωτιέμαι...

Τα sports κανάλια θα προστεθούν και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου ή μόνο μέσω streaming? Επίσης η σύμβασή μου με Cosmote TV τελειώνει στις 6 Σεπτεμβρίου, να περιμένω μπας και βγει κάτι καινούργιο σε πακέτο μετά τις 23 ή να πάω άμεσα στην ανανέωση (αυτή τη στιγμή μου δίνουν 25€/μήνα full μέσω δορυφόρου) ?? 

Επίσης NOVA έχω σύμβαση μέχρι Μάιο του 25, οπότε, αν θελήσω να φύγω θα πρέπει να πληρώσω 3 25αρια πρόστιμο, ήτοι 75€, σαν να τους προπληρώνω 3 από τους 8 μήνες που μένουν. Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά ότι αντί 25 το μήνα πλέον θα έχω τα αθλητικά με 3€ (ενοείται ότι δεν βλέπω τίποτα άλλο στη nova). Ίσως αν μοιραστούν έξτρα κανάλια για τα novasports να χαιρετίσω και να αφήσω μόνο οτε.

Πείτε φιλαράκια μου καμια γνώμη.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ 🙏

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...