Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πιο καλα παρε ενα τηλ σε cosmote να ρωτησεις για κοστος κλπ .

Υπαρχει 100αρα χωρις fiber ?

Νομίζω όχι αλλά με επιφύλαξη. Νομίζω ήταν η πρώτη fiber που έβαλα και τώρα έχω 500αρα

Nαι υπαρχει, και την εχω. Αν δεν εχεις προβληματα κακου καλωδιου(μεσα και εξω απο το σπιτι)κλειδωνει στα 100 σταθερα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Vault13 είπε

Nαι υπαρχει, και την εχω. Αν δεν εχεις προβληματα κακου καλωδιου(μεσα και εξω απο το σπιτι)κλειδωνει στα 100 σταθερα.

Δίκιο έχεις και το διόρθωσα. 

22 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ειμαι nova και ληγει το συμβολαιο μου σε 15 μερες. Εχω σταθερo internet 100mbps (οχι fiber) και tv μαζι με αθλητικά. Πως παω στην cosmote με καποια καλη προσφορα;

τι γινεται με ενα κουπονι fiber που θα εβγαινε; Μεσω gov

Παρε τηλεφωνο αλλα εχω καταλαβει οπως και στην δικη μου περιπτωση οτι οι τιμες που θα σου κανουν και οι δυο εταιριες (ισως υπαρχει καποια συμφωνια να μην παρεκκλινουν) , θα ειναι οτι υπαρχει στο site. 
εμενα παρολο που με ψαχνανε στα τηλεφωνα αφου ειδαν και την φορητοτητα στην nova (απο cosmote) συνεχιζαν να μου λενε 51.20 για την 50αρα και 55.90 για την 100. και η πειθω τους ηταν τα τεχνικα προβληματα που θα εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

Παρε τηλεφωνο αλλα εχω καταλαβει οπως και στην δικη μου περιπτωση οτι οι τιμες που θα σου κανουν και οι δυο εταιριες (ισως υπαρχει καποια συμφωνια να μην παρεκκλινουν) , θα ειναι οτι υπαρχει στο site. 
εμενα παρολο που με ψαχνανε στα τηλεφωνα αφου ειδαν και την φορητοτητα στην nova (απο cosmote) συνεχιζαν να μου λενε 51.20 για την 50αρα και 55.90 για την 100. και η πειθω τους ηταν τα τεχνικα προβληματα που θα εχω.

Τα ιδια και σε μενα. Πηρε η nova 10 φορες τηλεφωνο για ανανεωση με μηδενικη εκπτωση, μην πω και πιο κακη προσφορα απο ιστοσελιδα. Το τυρακι ηταν μονο τη συνχωνευση με cosmote και τι καλα που θα ειμαι αν ανανεωσω για 2 χρονια. Σαν να τα εχουν βρει, οι 2 εταιρειες :) 

Δορυφορικο δινει η cosmote? Αν ναι τι λες αξιζει αντι για streaming?

Επεξ/σία από Vault13

25 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Παιδιά όσοι έχετε θέμα με το cosmote tv-nova tv δοκιμάστε με καλώδιο ethernet.  Θα πετάει 

Αυτο εχω κανει αν και εχω 500αρα γραμμη 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!!

Εγώ πριν 2,5 μήνες έβαλα Cosmote TV full pack σπίτι μαζί με τα αθλητικά της Nova, ωστόσο η μητέρα μου τώρα θέλει να βάλει και novacinema να βλέπει ταινίες, γιατί της είπαν ότι έχει καλύτερες ταινίες και σειρές.

Ήθελα να σας ρωτήσω:

1) Μπορώ από τη στιγμή που έχω Cosmote TV full pack σπίτι να βάλω και novacinema?

2) Yπάρχει πακέτο μόνο για Novacimena?

3) Όντως το novacinema έχει καλύτερες ταινίες και σειρές από το Cosmote cinema?

10 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!!

Εγώ πριν 2,5 μήνες έβαλα Cosmote TV full pack σπίτι μαζί με τα αθλητικά της Nova, ωστόσο η μητέρα μου τώρα θέλει να βάλει και novacinema να βλέπει ταινίες, γιατί της είπαν ότι έχει καλύτερες ταινίες και σειρές.

Ήθελα να σας ρωτήσω:

1) Μπορώ από τη στιγμή που έχω Cosmote TV full pack σπίτι να βάλω και novacinema?

2) Yπάρχει πακέτο μόνο για Novacimena?

3) Όντως το novacinema έχει καλύτερες ταινίες και σειρές από το Cosmote cinema?

1. Νομιζω ΟΧΙ

2. Μονο αν κανεις συνδεομη και σε nova

3. Απο παλια που ειχα cosmte ειχε καλυτερες ταινιες απο nova .Δεν ξερω αν εχει αλλαξει

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...