Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, jpil είπε

COSMOTE Replay TV

Γράφει ότι ισχύει για επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών καμία παραπάνω πληροφορία.

https://www.cosmotetv.gr/portal/residential/choose/services/replay_tv

Ποια κανάλια είναι αυτά που έχουν 7 ημέρες Replay TV στην cosmote και όχι 24 ώρες όπως έχουν όλα στην nova;

Στη nova τα αθλητικα που βλεπω εχουν replay 7 ημερων. Για τα αλλα δεν το εχω κοιταξει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε βρίσκω κάπου τη λίστα, είναι τα πιο πολλά πάντως.

Αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα ενός καναλιού στο Replay TV, δεν ξέρω με ποια λογική το κάνουν.

Μπορείς να τα ξεχωρίσεις με την κόκκινη βούλα αριστερά απ' τον τίτλο. Αυτά που δεν την έχουν δε μπορείς να τα δεις σε επανάληψη.

Ας πούμε κάποιες ταινίες που βάζει η ΕΡΤ (1,2,3) το βράδυ, αλλά και άλλα δημοφιλή κανάλια όπως το Star, Alpha δεν μπαίνουν στο Replay TV και είναι πολύ σπαστικό.

• Like 3

Εβαλα κοσμοτε τβ με 100 φιμπερ αλλα η εικονα πιξελιαζει πολυ καποιες φορες ειδικά στον αγώνα αεκ -παο μου ηρθε να ξαναγυρίσω στο πειρατικο....

Την ιδια ωρα ο αδερφός με νοβα εβλεπε μια χαρα

57 λεπτά πριν, filipprin είπε

Εβαλα κοσμοτε τβ με 100 φιμπερ αλλα η εικονα πιξελιαζει πολυ καποιες φορες ειδικά στον αγώνα αεκ -παο μου ηρθε να ξαναγυρίσω στο πειρατικο....

Δοκιμασε το tv box να το συνδεσεις με καλωδιο απο το δικτυο .

Ειχα παρομοιο προβλημα με nova και 500αρα γραμμη cosmote 

11 ώρες πριν, filipprin είπε

Εφαρμογη στην τβ με καλωδιο.Δεν ειναι προβλημα δικτύου ουτε ταχυτητας

Εννοείς αυτό που έγραψα κι εγώ πιο πάνω; 

18 ώρες πριν, filipprin είπε

Εγω στην ιδια TV, στον αγωνα της Πεμπτης του Ολυμπιακου σε Nova το Cosmote 4K σερνοταν, το γυριζω στην Cosmote ειδαμε το ματς μια χαρα. Υπαρχουν θεματα.

Απο οτι καταλαβα 100 αρα οπτικη δεν του φτανει.Στο σπεντ τεστ εβγαζε 100 φουλ και την ιδια ωρα η εικονα πιξελιαζε.Το κανει και οταν κατεβαζε ενα απντεητ ο υπολογηστης αλλα δεν ειναι λογικο. Η γραμμη ειναι αψογη.Η συνδεση με καλωδιο .Το ρουτερ ειναι πισω απο την τηλεοραση.Θα δω λιγο την τβ........

• Like 1

Παιδιά δεν φταίνε ακριβώς οι γραμμές σας,έχουν θέματα οι πάροχοι όταν μεταδίδουν μεγάλα γεγονότα.Πχ στα ντέρμπι,έχω δει να έχει θέμα το streaming αλλά η γραμμή να είναι οκ...Οι server τους δεν αντέχουν τη κίνηση,κανονικά θα έπρεπε να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους.

• Like 1

Στις 3/10/2024 στις 10:34 ΠΜ, nyne είπε

Παιδιά δεν φταίνε ακριβώς οι γραμμές σας,έχουν θέματα οι πάροχοι όταν μεταδίδουν μεγάλα γεγονότα.Πχ στα ντέρμπι,έχω δει να έχει θέμα το streaming αλλά η γραμμή να είναι οκ...Οι server τους δεν αντέχουν τη κίνηση,κανονικά θα έπρεπε να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους.

Ακριβώς αυτό είπα πριν. Στην ίδια TV από το ίδιο router το Nova ΕΟΝ Cosmote4K σερνόταν, γυρνάω σε Cosmote το ίδο κανάλι έπαιζε μια χαρά. Γενικά (αν και δεν είναι στα χάλια που ήταν όταν ξεκίνησε πριν 2+ χρόνια) ποιοτικά και από απόψεως availability/reliability η Cosmote  είναι μακράν μπροστά. Τώρα αν αυτό αξίζει τα 7Ε επιπλέον, αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

• Like 1

3 ώρες πριν, stcp είπε

Ακριβώς αυτό είπα πριν. Στην ίδια TV από το ίδιο router το Nova ΕΟΝ Cosmote4K σερνόταν, γυρνάω σε Cosmote το ίδο κανάλι έπαιζε μια χαρά. Γενικά (αν και δεν είναι στα χάλια που ήταν όταν ξεκίνησε πριν 2+ χρόνια) ποιοτικά και από απόψεως availability/reliability η Cosmote  είναι μακράν μπροστά. Τώρα αν αυτό αξίζει τα 7Ε επιπλέον, αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

Γιατι 7 ευρω ? Ιδια τιμη στα 28 ευρω εχουν εκτος και αν εχεις συνδιαστικο nova κατω απο προυποθεσεις που παει στα 21 ευρω .

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι 7 ευρω ? Ιδια τιμη στα 28 ευρω εχουν εκτος και αν εχεις συνδιαστικο nova κατω απο προυποθεσεις που παει στα 21 ευρω .

Ναι σορρυ. Μιλαγα για τη δικη μου περιπτωση, εχω nova σταθερη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stcp είπε

Ναι σορρυ. Μιλαγα για τη δικη μου περιπτωση, εχω nova σταθερη.

Ναι ειναι ομως καπως μπερδεμα χωρις να ξερω λεπτομερεις .Εχει nova κινητο και σταθερη  αλλα τελικα 280 ευρω πληρωνει για eon 

Από την άλλη με cosmote για να έχει κάποιος και τις ταινίες θέλει ακόμα 3 ευρώ 

Η nova δεν έχει όλα τα ελεύθερα κανάλια και για κάποια θέλει την κλασική κεραία. 

Έβαλα nova με φίλο μαζί ενώ είχαμε σταθερή και κινητά σε cosmote. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Ειμαι nova και ληγει το συμβολαιο μου σε 15 μερες. Εχω σταθερo internet 100mbps (οχι fiber) και tv μαζι με αθλητικά. Πως παω στην cosmote με καποια καλη προσφορα;

τι γινεται με ενα κουπονι fiber που θα εβγαινε; Μεσω gov

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ειμαι nova και ληγει το συμβολαιο μου σε 15 μερες. Εχω σταθερo internet 100mbps (οχι fiber) και tv μαζι με αθλητικά. Πως παω στην cosmote με καποια καλη προσφορα;

τι γινεται με ενα κουπονι fiber που θα εβγαινε; Μεσω gov

Πιο καλα παρε ενα τηλ σε cosmote να ρωτησεις για κοστος κλπ .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...