Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα σας σκεφτομαι να βαλω και εγω cosmote -nova μονο τα αθλητικα .Έχω 100αρα γραμμη cosmote , τι πιστεύετε αξίζει περισσότερο και πποια εταιρεία δίνει το δικαίωμα για ταυτόχρονες θεάσεις ώστε να μπορω να μοιραστώ με κανενά φιλο κτλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ChristosFis είπε

Καλημέρα σας σκεφτομαι να βαλω και εγω cosmote -nova μονο τα αθλητικα .Έχω 100αρα γραμμη cosmote , τι πιστεύετε αξίζει περισσότερο και πποια εταιρεία δίνει το δικαίωμα για ταυτόχρονες θεάσεις ώστε να μπορω να μοιραστώ με κανενά φιλο κτλπ.

Και οι συο δινουν ταυτοχρονη θεαση .Αφου εχεις cosmote βαλε την ιδια .Με 3 ευρω δηλαδη 31 συνολο εχει και καλεςταινιες που δεν εχει η nova

Ισως σου βγει και κατι λιγοτερο αφου εχεις και cosmote σταθερη

Παρε το 13888

Από θέμα αξιοπιστίας προφανώς η cosmote είναι πιο καλή. 

Πολλά παράπονα διαβάζω για nova ειδικά στο σταθερό και κινητό. 

Έχω cosmote 500αρα δική μου και nova eon από φίλο. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

εμάς σήμερα δεν μας αφήνει να δούμε ταυτόχρονα champions league από το box και από κινητό (σε άλλο σπίτι). Είναι στις εξαιρέσεις το Champions League από φέτος ίσως ή σε όλα τα αθλητικά έτσι; Πέρσι δεν είχαμε τέτοιο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Sazerac είπε

εμάς σήμερα δεν μας αφήνει να δούμε ταυτόχρονα champions league από το box και από κινητό (σε άλλο σπίτι). Είναι στις εξαιρέσεις το Champions League από φέτος ίσως ή σε όλα τα αθλητικά έτσι; Πέρσι δεν είχαμε τέτοιο θέμα.

Nova ή cosmote ?

Ειναι στο πακετο με τα αθλητικα ?

Ποιο κανάλι συγκεκριμένα το δείχνει; 

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Nova ή cosmote ?

Ειναι στο πακετο με τα αθλητικα ?

Ποιο κανάλι συγκεκριμένα το δείχνει; 

Nova box, και δοκιμάσαμε και από εφαρμογή eon κινητό και από browser (άλλα σπίτια και τα 2). Νομίζω ήταν το cosmote sports 2, πακέτο με τα αθλητικά. Μάλιστα, δοκίμασα να δώ και άλλο κανάλι εκτός από το cosmote sports που έβλεπε το box αλλά και πάλι με πέταγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sazerac είπε

Nova box, και δοκιμάσαμε και από εφαρμογή eon κινητό και από browser (άλλα σπίτια και τα 2). Νομίζω ήταν το cosmote sports 2, πακέτο με τα αθλητικά. Μάλιστα, δοκίμασα να δώ και άλλο κανάλι εκτός από το cosmote sports που έβλεπε το box αλλά και πάλι με πέταγε.

Μήπως έχεις βάλει 3 συσκευές; 

Εγώ με eon δεν έχω πρόβλημα με 2 συσκευές από διαφορετικά σπίτια 

TV box nova και tv box xiaomi με εφαρμογή eon 

15 hours ago, Sazerac said:

Κινητό και browser σε laptop/pc τα θεωρεί φορητές συσκευές. Μπορείς 2 παράλληλα αλλά μόνο το ένα απο τα δυο φορητή συσκευή.

image.png.ec83032fd3ca659d712004255f46b3d7.png

Στις 20/9/2024 στις 9:58 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Μήπως έχεις βάλει 3 συσκευές; 

Εγώ με eon δεν έχω πρόβλημα με 2 συσκευές από διαφορετικά σπίτια 

TV box nova και tv box xiaomi με εφαρμογή eon 

όχι, τηλεόραση + μία φορητή συσκευή. Μάλιστα στο  ημιχρόνο κλείσαμε την τηλεόραση, και το κινητό έπαιζε κανονικά. Με το που ανοίξαμε την τηλεόραση, μας πέταξε από το κινητό.

12 ώρες πριν, GnG είπε

Κινητό και browser σε laptop/pc τα θεωρεί φορητές συσκευές. Μπορείς 2 παράλληλα αλλά μόνο το ένα απο τα δυο φορητή συσκευή.

image.png.ec83032fd3ca659d712004255f46b3d7.png

συγνώμη αν δεν το εξήγησα σωστά, αλλά είχαμε ανοιχτή την τηλεόραση και μόνο μία ακόμα συσκευή (δοκιμάσαμε μία φορά το κινητό και μία φορά από browser για να δούμε μήπως η εφαρμογή είχε θέμα). Αυτό λειτουργούσα κανονικά την περσινή τηλεοπτική χρονιά. Θα δείξει, ίσως υπήρχε κάποιο θέμα. Την επόμενη μέρα πχ δεν είχαμε θέμα, βέβαια δεν έπαιζε Champions League (αν έχει καμία σημασία)

• Like 1

54 λεπτά πριν, v_vasilis είπε

Καλημέρα. Γνωρίζετε αν είναι εφικτό να παρακολουθείς ταυτόχρονα από το Εon box και σε άλλο σπίτι από λαπτοπ συνδεμένο σε tv με hdmi?

Απο Laptop δεν ξερω αλλα απο tv box με την εφαρογη eon εμποριου ναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, alexandrak είπε

Καλησπέρα,

Μέσω nova αν προσθέσω πακέτα κόσμους μπορώ να δω νετφλιξ?

Οχι μονο μεσω cosmote απο οτι ξερω 

Μονο αν βάλεις cosmote με αθλητικά nova μπορείς να προσθέσεις Netflix 

COSMOTE Replay TV

Γράφει ότι ισχύει για επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών καμία παραπάνω πληροφορία.

https://www.cosmotetv.gr/portal/residential/choose/services/replay_tv

Ποια κανάλια είναι αυτά που έχουν 7 ημέρες Replay TV στην cosmote και όχι 24 ώρες όπως έχουν όλα στην nova;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...