nickvog Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Τελικά, με τα όσα διαβάζω αν θέλει κάποιος την παράλληλη τηλεθέαση στην καλύτερη ποιότητα συμφέρει ο δορυφορικός δέκτης, γαιτί δεν παίρνει ip και έτσι έχει ελευθερώσει μία παράλληλη θέση, επίσης δεν έχεις πρόβλημα με το bandwidth της γραμμής σου όπως με παράλληλες ip συσκευές (ιδίως αν δεν έχεις οπτική ίνα). Και δεν έχεις και καθυστέρηση μετάδοσης. Ακούς από τους απέναντι γκολ κι εσύ το βλέπεις μετά από 4-5 δευτερόλεπτα. Σπαστικό. 2
colombiano747 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 25/8/2024 στις 4:44 ΜΜ, Sam_GR είπε Εγώ που είμαι με δορυφορικό μπορώ μόνο ένας από το πιάτο και ένας από την εφαρμογή. Όταν πάω να ανοίξω σε άλλη συσκευή μου λέει ότι έχω φτάσει το όριο. Εγώ που το δοκίμασα από Τουρκία πέρυσι δεν μπορουσα. Ακόμη και με vpn ελληνικό δεν δούλευε. Φίλε μου και σε μένα αυτό γίνεται. Ένα κανάλι από δορυφόρο και ένα από την εφαρμογή. Άμα δοκιμάσω ταυτόχρονα από δυο εφαρμογές ίδιο ή διαφορετικό καναλο τρώω άκυρο. υπαρχει όντως κάποιος εδώ μέσα που από την εφαρμογή της κοσμοτε έβλεπε δυο κανάλια ταυτόχρονα χωρίς να πάρει το έξτρα πακέτο των 5 ευρώ;
dvlsakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπερα , το γραφω και εδω για βοηθεια επιλογης. Τωρα εχω 3play 50ρα γραμμη Cosmote με τηλεοραση μαζι και πληρωσω 55,17 εχει ληξει το συμβολαιο μου και ψαχνομαι ειτε για NOVA η παλι COSMOTE βλεπω οτι η NOVA την 50αρα με τηλεοραση μαζι το εχει 47 ευρω και την 100ρα 50ευρω. η COSMOTE λεει 51.90ε τα 50mbps και 55.90ε τα 100. Αξιζει η μεταβαση απο cosmote σε nova καθαρα απο θεμα τιμης; τα αθλητικα με νοιαζουν, αλλο περιεχομενο δεν βλεπω. Kαι αν αξιζει να κανω αναβαθμιση απο τα 50 σε 100 mbps, με την ταχυτητα που εχω ειμαι γενικα οκ δεν εχω κολληματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η nova δίνει και δεύτερο tv box για δεύτερη συσκευή και με τι κόστος; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
dvlsakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η nova δίνει και δεύτερο tv box για δεύτερη συσκευή και με τι κόστος; στο site γραφει ναι κοστος δεν ξερω. Επιπλέον EON Smart Box στην ίδια συνδρομή για να βλέπει ο καθένας το περιεχόμενο που θέλει, με την ενεργοποίηση της πρόσθετης πρόσθετης υπηρεσίας EON Multiroom. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dvlsakos είπε στο site γραφει ναι κοστος δεν ξερω. Επιπλέον EON Smart Box στην ίδια συνδρομή για να βλέπει ο καθένας το περιεχόμενο που θέλει, με την ενεργοποίηση της πρόσθετης πρόσθετης υπηρεσίας EON Multiroom. Ευχαριστω Πόσο στοιχίζει αυτή η υπηρεσία που θα μαθουμε ; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
fysikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω Πόσο στοιχίζει αυτή η υπηρεσία που θα μαθουμε ; +5€ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, fysikos είπε +5€ Μια φορα ή καθε μηνα ?
jimakos234 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια φορα ή καθε μηνα ? καθε μηνα καταλαβαινω. Δεν ειναι ξεκαθαρο τι ισχυει βεβαια με βαση τα παρακατω (απο την σελιδα τους) Spoiler 1
dvlsakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 ευρω ειναι, μου το επιβεβαιωσαν τηλεφωνικα. δεν εκαναν καποια αλλη προσφορα οτι τιμες γραφει. και μου ειπαν μπορεις να βλεπεις ιδιο αγωνα απο δυο συσκευες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dvlsakos είπε 5 ευρω ειναι, μου το επιβεβαιωσαν τηλεφωνικα. δεν εκαναν καποια αλλη προσφορα οτι τιμες γραφει. και μου ειπαν μπορεις να βλεπεις ιδιο αγωνα απο δυο συσκευες. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους Ο κύριος της γραμμής με tv box nova κι εγώ με tv box xiaomi με την εφαρμογή eon χωρίς καμμια επί πλέον επιβάρυνση για τον δεύτερο χρήστη. Ίδιο κανάλι ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
dvlsakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξερω παντως αν εχουν κανει καποια συμφωνια ωστε να μην παρεκκλίνουν απο τις τιμες τους και να υπαρχει μια στανταρ διαφορα μεταξυ τους. (νοβα και κοσμοτε) η cosmote παρολο που εχω πακετο tv με 50mbps μου λεει η προσφορα που βγαζει για τα 50 ειναι στα 55.90 αλλα και για τα 100 στα 55.90 , ενω στο site τους τα 50 τα εχει με 51,90. 9 ευρω διαφορα με το πακετο της nova. το θεμα ειναι εφοσον μου αρκουν τα 50 να βαλω παλι ιδιο , η να παω στα 100; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από dvlsakos
marksk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η nova δίνει και δεύτερο tv box για δεύτερη συσκευή και με τι κόστος; 1
fysikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, marksk είπε Με multiroom παει στα 35ε δλδ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα