trabakoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Πλέον στο site της nova, στα συνδυαστικά προγράμματα σταθερής και eon+ αναφέρεται πως δίνουν 2 μήνες δωρεάν αντί για 3 που δίναν μέχρι πριν λίγες μέρες👎 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μείωσαν τους δωρεάν μήνες και αύξησαν τις τιμές κατά 4 ευρώ, ενώ για να προσθέσεις τα cosmote κοστίζει 3. Επίσης έγινε διαχωρισμός πακέτων οπτικής και vdsl και δωρεάν μήνες δίνουν μόνο στις ταχύτητες έως 200. Πριν σου έλεγε στο ίδιο πακέτο, x ταχύτητα οπτικής αν είσαι στο δίκτυο τους και μια αντίστοιχη μικρότερη αν όχι. Ο αδερφός μου εχθές αναβάθμισε από fiber 50 σε fiber 50 με eon+ και του είπαν πως είναι δώρο οι 3 πρώτοι μήνες αλλά μόνο για το τηλεοπτικό πάγιο. Προφανώς έχουν άλλη πολιτική για νέους και υφιστάμενους για το πόσους δωρεάν μήνες δίνουν και ποιά πάγια αφορά(σύνολο ή μεμονωμένης υπηρεσίας). Αν πχ έχεις ήδη πακέτο internet με eon και θέλεις να ανανεώσεις ή να αναβαθμίσεις, δεν ξέρω πόσους μήνες σου δίνουν και αν αφορά όλο το πάγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, musiccc444 είπε Μείωσαν τους δωρεάν μήνες και αύξησαν τις τιμές κατά 4 ευρώ, ενώ για να προσθέσεις τα cosmote κοστίζει 3. Επίσης έγινε διαχωρισμός πακέτων οπτικής και vdsl και δωρεάν μήνες δίνουν μόνο στις ταχύτητες έως 200. Πριν σου έλεγε στο ίδιο πακέτο, x ταχύτητα οπτικής αν είσαι στο δίκτυο τους και μια αντίστοιχη μικρότερη αν όχι. Ο αδερφός μου εχθές αναβάθμισε από fiber 50 σε fiber 50 με eon+ και του είπαν πως είναι δώρο οι 3 πρώτοι μήνες αλλά μόνο για το τηλεοπτικό πάγιο. Προφανώς έχουν άλλη πολιτική για νέους και υφιστάμενους για το πόσους δωρεάν μήνες δίνουν και ποιά πάγια αφορά(σύνολο ή μεμονωμένης υπηρεσίας). Αν πχ έχεις ήδη πακέτο internet με eon και θέλεις να ανανεώσεις ή να αναβαθμίσεις, δεν ξέρω πόσους μήνες σου δίνουν και αν αφορά όλο το πάγιο. Αυτο αφορα το παγιο της eon tv μονο εστω και αν καποιος εχει τηλεφωνο και internet σε αλλο παροχο ? Κάποιος για παράδειγμα μπορεί να έχει Internet μέσω cosmote και να βάλει eon. Τι ισχύει για τα δωρεάν πάγια; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Σύμφωνα με το site τους, έχεις 2 μήνες δώρο αν βάλεις eon+ και δεν έχεις κάποια προσφορά αν βάλεις eon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 10:25 ΜΜ, vorlon68 είπε Διαβάζω και βλέπω οτι σε σχέση με την EON ο καθένας λεει οτι του κατέβει σχετικά με την παράλλη παρακολουθηση και επειδή εχω ΝΟVA και ξέρω απο πρωτο χέρι η πραγματικότητα ειναι: Ταυτόχρονα μπορουν να παρακολουθήσουν το ιδιο προγραμμα Δορυφορικός δέκτης - TV ή TV Box - Tablet ή κινητο Γίνεται και με 2 tv box Ένα της nova και ένα εμπορίου με την εφαρμογη eon Το κάνω με φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γίνεται και με 2 tv box Ένα της nova και ένα εμπορίου με την εφαρμογη eon Το κάνω με φίλο. Εγω εχω δορυφόρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ… Ενώ από την εφαρμογή είναι σαφώς καλύτερα , δεν μπορώ να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ… Ενώ από την εφαρμογή είναι σαφώς καλύτερα , δεν μπορώ να καταλάβω Τι ταχυτητα εχεις και ποιο tv box Εγω με xiaomi και 500αρα γραμμη δεν εχω προβλημα Με ΕΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τι ταχυτητα εχεις και ποιο tv box Εγω με xiaomi και 500αρα γραμμη δεν εχω προβλημα Με ΕΟΝ 500ρα έχω και το καινούργιο box της ΕΟΝ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε 500ρα έχω και το καινούργιο box της ΕΟΝ Περίεργο Φίλος με ακριβώς τα ίδια δεν έχει πρόβλημα. Το tv box ασύρματη σύνδεση; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Περίεργο Φίλος με ακριβώς τα ίδια δεν έχει πρόβλημα. Το tv box ασύρματη σύνδεση; Ασυρματη ναι, ισως και να είναι η ιδέα μου τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Ασυρματη ναι, ισως και να είναι η ιδέα μου τότε Μήπως είναι μακριά από το router το tv box; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μήπως είναι μακριά από το router το tv box; Όχι πολύ στο έλεγχος κατάστασης δικτύου βγάζει 100 πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου αν ενδιαφέρεται καποιος για συμπραξη, ας στειλει πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Παιδιά αν κάποιος μετακομίσει στη Κύπρο, μπορεί να βάλει από εκεί cosmote tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα