jimakos234 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου ΟΚ. Σκεφτομαστε μηπως παιζει /3 για να το μοιρασουμε με κατι γνωστους, μονο για αθλητικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Σήμερα ενεργοποιήθηκε cosmote full pack ott,σε τεστ παίζει κανονικότητα τα αθλητικά σε δύο τηλεοράσεις(ίδιο κανάλι& διαφορετικό) απο άλλες ip.Επενδύστε άφοβα λοιπόν,μοιραστε το με ένα "συγγενή" σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nyne είπε Σήμερα ενεργοποιήθηκε cosmote full pack ott,σε τεστ παίζει κανονικότητα τα αθλητικά σε δύο τηλεοράσεις(ίδιο κανάλι& διαφορετικό) απο άλλες ip.Επενδύστε άφοβα λοιπόν,μοιραστε το με ένα "συγγενή" σας. Να που και οι "συγγενεις" ειναι χρησιμοι καποιες φορες Μετά σου λένε με συγγενείς φαε και πιες και νιτερεσι μην κάνεις... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Προφανώς και αυτό το "οικογενειακό" share το ξέρουν οι πάροχοι και γίνεται υπό την ανοχή τους για προφανείς λόγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnys77777 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Eon 3 ταυτόχρονοι χρηστες από διαφορετικά ip. Με +3 ευρώ το μήνα βάζεις και 4ο. Αξίζει φουλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου πόσα boxes μπορούν να παιζουν μαζί από eon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, somt είπε πόσα boxes μπορούν να παιζουν μαζί από eon? Δύο τουλάχιστον σίγουρα από προσωπική εμπειρία. Ένα της nova και ένα xiaomi tv box με την εφαρμογή eon. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου εννοώ της nova τα boxes, τα xioami με την εφαρμογή φαντάζομαι λογίζονται ως apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, somt είπε εννοώ της nova τα boxes, τα xioami με την εφαρμογή φαντάζομαι λογίζονται ως apps Μπορεί κάποιος να αγοράσει και δεύτερο box από Nova; Αν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου σωστό κι αυτό, έλεγα μήπως μπορείς να ζητήσεις και δεύτερο για "άλλο δωμάτιο" Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, somt είπε σωστό κι αυτό, έλεγα μήπως μπορείς να ζητήσεις και δεύτερο για "άλλο δωμάτιο" Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Δεν το ξέρω αν γίνεται για... άλλο δωμάτιο. Αλλά και με το xiaomi σαν δεύτερο μια χαρά είμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου με 3 ή 5 ευρώ το μήνα, μου έδωσαν άλλο ένα tv box και μου προσθέσαν και +1 συσκευή για θέαση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Cosmote TV Full Pack μέσω δορυφόρου το έκλεισα στα 30€ για τους πρώτους 2 μήνες και 33€ για τους υπόλοιπους 22. Προτιμούσα δορυφόρο λόγω ότι έχω ήδη εγκατεστημένο δορυφορικό πιάτο (την είχα κόψει την TV πριν 3 χρόνια). Επιπλέον μέσω internet έχει ένα μικρό delay και δεν ήθελα να υπάρχει επιβάρυνση στην γραμμή. Τέλος, στα μάτια μου η εφαρμογή της Cosmote μου φαίνεται ανώτερη από αυτή της EON. Μπήκα μετέπειτα στα πακέτα της NOVA και είδα 28€ με δωρεάν τους πρώτους 3 μήνες. Είναι πράγματι τόσο μεγάλη η διαφορά ή χάνω κάτι; Μιλάμε για αθροιστικά κοντά στα 200€ ωφέλεια το να επιλέξεις NOVA αντί Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Διαβάζω και βλέπω οτι σε σχέση με την EON ο καθένας λεει οτι του κατέβει σχετικά με την παράλλη παρακολουθηση και επειδή εχω ΝΟVA και ξέρω απο πρωτο χέρι η πραγματικότητα ειναι: Ταυτόχρονα μπορουν να παρακολουθήσουν το ιδιο προγραμμα Δορυφορικός δέκτης - TV ή TV Box - Tablet ή κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 υπολογιστές μπορουν ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα