Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση ΝOVA TV-COSMOTE TV, Τι με συμφέρει να βάλω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνώμη αν δεν το είδα εγώ, αλλά νομίζω ότι όσοι έχουν αναφερθεί για ταυτόχρονη παρακολούθηση σε διαφορετικά σπίτια ήταν για EON. Έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει σε Cosmote?

Αναφέρομαι σε σύνδεση μέσω internet, όχι δορυφορικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Ezio είπε

Συγνώμη αν δεν το είδα εγώ, αλλά νομίζω ότι όσοι έχουν αναφερθεί για ταυτόχρονη παρακολούθηση σε διαφορετικά σπίτια ήταν για EON. Έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει σε Cosmote?

Αναφέρομαι σε σύνδεση μέσω internet, όχι δορυφορικά.

Εγω με ΝΕΟΝ αλλα φιλος μια χαρα με cosmote 

• Like 1
  • Thanks 1

Χθες ήμουν έτοιμος να κλείσω πακέτο στην Nova μου λένε θα δίνω + 24ε απ ότι δίνω και 6 μήνες δώρο.

Εκεί που περιμένω να με πάρουν για επιβεβαίωση στοιχείων μου λένε ότι έγινε παρανόηση και οι μήνες δώρο είναι 3, προφανώς και το ακύρωσα, τέτοιες πρακτίκές του τύπου σε κάνουμε να το γουστάρεις βάλε και μετά αφού το χεις σκεφτει σου αφερούν κάτι είναι σκέτη κοροιδία , με βάλανε στην μπρίζα αν είναι θα το κάνω θα είναι σίγουρα με άλλον πωλητή. 

Εσείς τι προσφορές έχετε τσιμπήσει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Χθες ήμουν έτοιμος να κλείσω πακέτο στην Nova μου λένε θα δίνω + 24ε απ ότι δίνω και 6 μήνες δώρο.

Εκεί που περιμένω να με πάρουν για επιβεβαίωση στοιχείων μου λένε ότι έγινε παρανόηση και οι μήνες δώρο είναι 3, προφανώς και το ακύρωσα, τέτοιες πρακτίκές του τύπου σε κάνουμε να το γουστάρεις βάλε και μετά αφού το χεις σκεφτει σου αφερούν κάτι είναι σκέτη κοροιδία , με βάλανε στην μπρίζα αν είναι θα το κάνω θα είναι σίγουρα με άλλον πωλητή. 

Εσείς τι προσφορές έχετε τσιμπήσει ;

Και η cosmote 3 μηνες εχει δωρεαν 

Καπιος εεγραψε οτι τττου εδωσαν καιαι καπιουςς μμηνες δωραν παγιο 

Παρε 13888 ή σε καταστημα Γερμανο πιο καλα 

Η nova αν σε ενδιαφέρει δεν έχει όλα τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια ενώ η cosmote τα έχει 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Και η cosmote 3 μηνες εχει δωρεαν 

Καπιος εεγραψε οτι τττου εδωσαν καιαι καπιουςς μμηνες δωραν παγιο 

Παρε 13888 ή σε καταστημα Γερμανο πιο καλα 

Δυστηχώς έχω ακόμα ενεργο συμβολαιο στην Nova το σταθερό

1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε

Δυστηχώς έχω ακόμα ενεργο συμβολαιο στην Nova το σταθερό

Νομίζω με συνδυασμό προγραμμάτων η nova δίνει την eon στα 21 ευρώ 

Ψάξτο 

51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομίζω με συνδυασμό προγραμμάτων η nova δίνει την eon στα 21 ευρώ 

Ψάξτο 

Κάλεσα , τελικά επειδή είχα πετύχει τότε προσφορά την 500ρα γραμμη στα 26ε και πλέον είναι στα 29 με ανανέωση στην ουσία μου βγαίνει + 24ε η τηλεόραση αντί για για + 21 εν ολίγης όπως σε όλους 50ε η 500ρα γραμμη και φουλ πακ

• Like 1

Ψαχνομαι και εγω τι θα βαλω σε συνδιασμο με σταθερη FTTH και τηλεφωνια.

Υπαρχει εγκατασταση FTTH της cosmote αρα δεν εχω καποιο bonus στην ταχυτητα απο τη nova. Σημερα το σπιτι εχει nova vdsl100.

Στο internet βλεπω αν παω σε cosmote την "προσφορα" για FTTH 100mbps + τηλεφωνια + fullpack με nova στα 55.90  με 2 μηνες δωρο = 51ε το μηνα για 2 χρονια. Επειδη εχω και netflix, αμα και εκει δωσει τα 2ε το μηνα εκπτωση που λενε για ενσωματωση του τοτε πεφτει στα 49ε ουσιαστικα.

Σε Nova βλεπω για τις ιδιες παροχες 50ε με 3 μηνες δωρο = 44ε το μηνα για 2 χρονια.

Θεωρητικα συμφερει Nova λοιπον, αλλα μηπως σε περιπτωση μεταφορας απο nova σε cosmote κανουν καποια καλυτερη προσφορα? πηρε κανεις κατι καλο? Πριν 2 μηνες ας πουμε μου δινανε για τετοιο σεναριο και 1000' ομιλια το μηνα σε 2 καρτοκινητα cosmote (που μου γλιτωνει 20ε το μηνα πχ γιατι υπαρχουν 2 τετοια καρτοκινητα cosmote που βαζουν καρτα αυτη τη στιγμη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2024 στις 2:16 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Για να βλεπεις  μονο τα καναλια της cosmote δεν χρειαζεται κεραια αλλα μονο internt 

Η nova λόγω προβλήματος με digea δεν έχει όλα τα ελεύθερα κανάλια όπως Μέγα και Άντενα

Το κανω στο χωριο σε τηλεοραση χωρις καν κεραια και χωρις να ειναι smart με tv box και την εφαρμογη greek tv

Μια χαρα εχω ταυτοχρονη παρακολουθηση ιδιου καναλιου  με φιλο  που εβαλε nova με 3 ευρω παραπανω απο τελος Οκτωβριου και μου εδωσε προσβαση 

Το ιδιο ισχυει και με cosmote 

εστω οτι εχεις 1 TV BOX + 2 συσκευες (1 smat TV + 1 laptop - σε εξοχικο/χωριο) μπορεις να ζητησεις ενα ακομα TV BOX  με +5 ευρω και πχ να το δωσεις σε καποιο δικο σου?

Ειναι εφικτο ετσι να βλεπετε 3 ατομα το ιδιο καναλι (ενας στο 1ο ΤV BOX, 1 σε λαπτοπ/smartTV και ενας στο 2ο TV BOX)?

Ξερει κανεις?

Μιλαω για ΕΟΝ παντα

Επεξ/σία από jimakos234

15 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

εστω οτι εχεις 1 TV BOX + 2 συσκευες (1 smat TV + 1 laptop - σε εξοχικο/χωριο) μπορεις να ζητησεις ενα ακομα TV BOX  με +5 ευρω και πχ να το δωσεις σε καποιο δικο σου?

Ειναι εφικτο ετσι να βλεπετε 3 ατομα το ιδιο καναλι (ενας στο 1ο ΤV BOX, 1 σε λαπτοπ/smartTV και ενας στο 2ο TV BOX)?

Ξερει κανεις?

Μιλαω για ΕΟΝ παντα

Απο οτι μου ειπε φιλος με eon μονο δυο συσκευες ταυτοχρονα το ιδιο καναλι

1 ώρα πριν, VESTELIOS είπε

Με δευτερη συσκευη (TV BOX) στο εξωτερικο τι γινεται με ΕΟΝ και τι με COSMOTE TV. 

Καπου διαβασα εδω οτι απο εξωτερικο δεν γινεται .

• Like 1

Στις 1/9/2024 στις 1:11 ΜΜ, johnnys77777 είπε

Το ψάχνω μέρες, παίζει πολύ ράδιο αρβύλα, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ισχύει. 

1) Με έξτρα 5 ευρώ, δηλαδή σύνολο 33 ευρώ η νόβα σου δίνει 2ο box με ταυτόχρονη θέαση από άλλο σπίτι. (Κάποιοι λένε μόνο στο ίδιο σπίτι). +1 φορητή συσκευή, πάμε στις 3 ταυτόχρονες θεάσεις. Και δώρο 3 μήνες.

Η κοσμοτε σου δίνει 2 ταυτόχρονες θεάσεις για αθλητικά (3 συνολικά). Και δεν σου δίνει δώρο κανέναν μήνα. 

Με βάση αυτά η επιλογή φαίνεται να είναι ξεκάθαρα νόβα

19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο οτι μου ειπε φιλος με eon μονο δυο συσκευες ταυτοχρονα το ιδιο καναλι

Με βαση το παραπανω δεν ξερω τι γινεται, μηπως το 2ο TV BOX δεν πιανεται μεσα στις συσκευες με περιορισμο (πχ στο app της nova φαινεται ξεχωριστα το TV ΒOX και σε αλλη ενοτητα οι αλλες 2 συσκευες)

10 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Με βαση το παραπανω δεν ξερω τι γινεται, μηπως το 2ο TV BOX δεν πιανεται μεσα στις συσκευες με περιορισμο (πχ στο app της nova φαινεται ξεχωριστα το TV ΒOX και σε αλλη ενοτητα οι αλλες 2 συσκευες)

Σε EON μια χαρα φαιεται το δευετρι tv nox σε EON 

Ετσι μοιραζομαι με φιλο και το βλεπει στις συσκευες του 

• Like 1

11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε EON μια χαρα φαιεται το δευετρι tv nox σε EON 

Ετσι μοιραζομαι με φιλο και το βλεπει στις συσκευες του 

δεν εχετε δοκιμασει και μια 3η συσκευη πχ κινητο/tv παραλληλα μηπως το κανει bypass? (λογο και του εxtra κοστους)

Μόλις τώρα, jimakos234 είπε

δεν εχετε δοκιμασει και μια 3η συσκευη πχ κινητο/tv παραλληλα μηπως το κανει bypass? (λογο και του εxtra κοστους)

Όχι δεν έχουμε δοκιμάσει γιατί δεν το χρειαζόμαστε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...