Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvog είπε

Υπάρχει κάποιο κανονικό 10ψήφιο νούμερο (από σταθερό τηλέφωνο) για την εξυπηρέτηση πελατών της NOVA (EON) αντί για το 5ψήφιο (που σε χρεώνει μαλλιοκέφαλα ο απέναντι πάροχος) ???

Θέλω να τους πάρω να ΜΗΝ ενεργοποιήσουν αυτόματα την 1.11.2024 την έξτρα χρέωση για τα αθλητικά κανάλια της cosmote.

2105100200

• Like 1
  • Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/8/2024 στις 6:04 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Σε αυτη την πειπτωση το κοστος δεν ειναι 28 ευρω αλλα 31 ή  32

Στα 28 ευρω με cosmote  δεν περιλαμβανοντε οι ταινιες 

Βάζει που βάζει κάποιος cosmote, ας βάλει το full pack. Για 3 ευρώ γίνεται μια ολόκληρηρ ιστορία. Και εμενα με νοιάζει μονο το μπασκετ, η Ευρωλιγκα κλπ που θα μπορουσα να βαλω euroleague tv , και να έχω το κεφάλι μου ησυχο, αλλά προτίμησα να βάλω το full pack cosmote tv και δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Βάζει που βάζει κάποιος cosmote, ας βάλει το full pack. Για 3 ευρώ γίνεται μια ολόκληρηρ ιστορία. Και εμενα με νοιάζει μονο το μπασκετ, η Ευρωλιγκα κλπ που θα μπορουσα να βαλω euroleague tv , και να έχω το κεφάλι μου ησυχο, αλλά προτίμησα να βάλω το full pack cosmote tv και δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

Όποιον τον ενδιαφέρουν και οι ταινίες όντως τα 3 ευρώ πιο πολλά δεν είναι άξια λόγου. 

Σαφώς η cosmote έχει πιο καλό περιεχόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Γιάννης Platano said:

Σαφώς η cosmote έχει πιο καλό περιεχόμενο. 

Αναφέρεσαι σε ταινίες ή σειρές ή και τα δύο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempo είπε

Αναφέρεσαι σε ταινίες ή σειρές ή και τα δύο;

Από ότι θυμάμαι όταν είχα cosmote και στα δύο 

Τώρα μοιράζομαι nova με φίλο και δεν έχει πλούσιο περιεχόμενο. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ψάχνω μέρες, παίζει πολύ ράδιο αρβύλα, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ισχύει. 

1) Με έξτρα 5 ευρώ, δηλαδή σύνολο 33 ευρώ η νόβα σου δίνει 2ο box με ταυτόχρονη θέαση από άλλο σπίτι. (Κάποιοι λένε μόνο στο ίδιο σπίτι). +1 φορητή συσκευή, πάμε στις 3 ταυτόχρονες θεάσεις. Και δώρο 3 μήνες.

Η κοσμοτε σου δίνει 2 ταυτόχρονες θεάσεις για αθλητικά (3 συνολικά). Και δεν σου δίνει δώρο κανέναν μήνα. 

Με βάση αυτά η επιλογή φαίνεται να είναι ξεκάθαρα νόβα

Δημοσ.
16 minutes ago, johnnys77777 said:

Το ψάχνω μέρες, παίζει πολύ ράδιο αρβύλα, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ισχύει. 

1) Με έξτρα 5 ευρώ, δηλαδή σύνολο 33 ευρώ η νόβα σου δίνει 2ο box με ταυτόχρονη θέαση από άλλο σπίτι. (Κάποιοι λένε μόνο στο ίδιο σπίτι). +1 φορητή συσκευή, πάμε στις 3 ταυτόχρονες θεάσεις. Και δώρο 3 μήνες.

Η κοσμοτε σου δίνει 2 ταυτόχρονες θεάσεις για αθλητικά (3 συνολικά). Και δεν σου δίνει δώρο κανέναν μήνα. 

Με βάση αυτά η επιλογή φαίνεται να είναι ξεκάθαρα νόβα

επειδή το ψάχνεις να ρωτήσω, τι ισχύει γενικά για τις ταυτόχρονες θεάσεις στις 2 εταιρείες;

Χωρίς έξτρα πακέτα κλπ, στο βασικό πακέτο της κάθε εταιρείας και τι ισχύει ειδικά για ταυτόχρονη θέαση αθλητικού καναλιού;

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι

Επειδή πήραμε προχτές σπίτι πρώτη φορά smart android tv για το σαλόνι και ακόμα δεν την ανοίξαμε.

Για να λειτουργήσει μια smart android tv πρέπει να έχει καλώδιο κεραίας κουμπωμενο όπως οι άλλες τηλεόρασεις ή επειδή θα βάλω και εκεί cosmote tv και θα βλέπω μέσω wifi δεν χρειαζεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι

Επειδή πήραμε προχτές σπίτι πρώτη φορά smart android tv για το σαλόνι και ακόμα δεν την ανοίξαμε.

Για να λειτουργήσει μια smart android tv πρέπει να έχει καλώδιο κεραίας κουμπωμενο όπως οι άλλες τηλεόρασεις ή επειδή θα βάλω και εκεί cosmote tv και θα βλέπω μέσω wifi δεν χρειαζεται?

Για να βλεπεις  μονο τα καναλια της cosmote δεν χρειαζεται κεραια αλλα μονο internt 

Η nova λόγω προβλήματος με digea δεν έχει όλα τα ελεύθερα κανάλια όπως Μέγα και Άντενα

Το κανω στο χωριο σε τηλεοραση χωρις καν κεραια και χωρις να ειναι smart με tv box και την εφαρμογη greek tv

50 λεπτά πριν, tempo είπε

επειδή το ψάχνεις να ρωτήσω, τι ισχύει γενικά για τις ταυτόχρονες θεάσεις στις 2 εταιρείες;

Χωρίς έξτρα πακέτα κλπ, στο βασικό πακέτο της κάθε εταιρείας και τι ισχύει ειδικά για ταυτόχρονη θέαση αθλητικού καναλιού;

Μια χαρα εχω ταυτοχρονη παρακολουθηση ιδιου καναλιου  με φιλο  που εβαλε nova με 3 ευρω παραπανω απο τελος Οκτωβριου και μου εδωσε προσβαση 

Το ιδιο ισχυει και με cosmote 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

Νομίζω και στις 2 εταιρείες ισχύει το ίδιο. 2 ταυτόχρονες θεάσεις για αθλητικά. 

Εγώ πριν μοιραζομουν με αλλους 3 eon tv και πληρώναμε περίπου 7 ευρώ το μήνα. Τώρα από τους 4 χρήστες πέφτουμε στους 2 και ψαχνόμαστε τι μας συμφέρει 

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ θέμα χρόνου η κοσμοτε να εξαγοράσει τη νόβα και κάπου εκεί πάει το πράγμα. Οπότε ότι και να βάλετε σε 2-3 χρονάκια θα είναι ΕΝΑ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Εγώ θεωρώ θέμα χρόνου η κοσμοτε να εξαγοράσει τη νόβα και κάπου εκεί πάει το πράγμα. Οπότε ότι και να βάλετε σε 2-3 χρονάκια θα είναι ΕΝΑ 

δεν νομίζω, έτσι θα υπάρχει επίσημα μονοπώλειο => δε θα δωθεί άδεια εξαγοράς.

Αν πτωχεύσει η μια κ οι υβριδικές τύπου ΑΝΤ1+ κλπ δεν τσουλίσουν, τότε όποιος κυριαρχίσει θα δαγκώνει στα συμβόλαια

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kthulhou είπε

δεν νομίζω, έτσι θα υπάρχει επίσημα μονοπώλειο => δε θα δωθεί άδεια εξαγοράς.

Αν πτωχεύσει η μια κ οι υβριδικές τύπου ΑΝΤ1+ κλπ δεν τσουλίσουν, τότε όποιος κυριαρχίσει θα δαγκώνει στα συμβόλαια

και γιατι ανησυχεις? θα γυρισουμε στα παλια. και αν δεις καποιον να βαλει στο σπιτι του με συμβολαιο που δαγκωνει ελα να το πεις και σε μενα

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι σήμερα έκλεισα το full πακέτο cosmote tv ott στα 31€(με τα nova sports εννοείται).Με σαφήνεια μου είπαν ότι παίζει σε δύο συσκευές ταυτόχρονα τα αθλητικά (ίδιο η διαφορετικό κανάλι).

• Like 2
Δημοσ.

Μολις με πηραν απο cosmote να ανανεωσω το tv που ληγει σε 4 μηνες στα 28Ε (full pack+novasports) και 3 παγια δωρο. Δεν ειναι ασχημο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...