airtrelomike13 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Καλησπέρα Όπως θα μάθατε, οι δυο εταιρείες συγχωνεύτηκαν ως προς το αθλητικό περιεχόμενο. Εγώ όμως θέλω να βάλω μια από τις 2 στο σπίτι, να βλέπω ταινίες και να ακούω και μουσική ( πχ MAD TV). Επίσης επειδή έχουμε και ένα παιδάκι στο σπίτι θέλουμε σε αυτή τη πλατφορμα να βλέπει παιδικά. Από αθλητικό περιεχόμενο, εγώ είμαι μπασκετικός και θέλω να βλέπω το Παναθηναικό στην Ευρωλίγκα και γενικά βλέπω πολύ μπάσκετ. Με βάση αυτά τα κριτήρια που σας παραθέτω, ποια πλατφόρμα με συμφέρει να βάλω σπίτι ως προς ταινίες, μουσική και παιδικά? Για αθλητικά δεν σας ρωτάω, καθώς οι δυο συγχωνεύτηκαν και η μια θα δείχνει το άλλο περιεχόμενο της άλλης. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Από πού το μάθαμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 17 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Από πού το μάθαμε; διαδίκτυο, βούιξε όλη η Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Πω πω, το deal του αιώνα (όπως γράφει γνωστό σκουπιδοsite) lol Εγώ δεν κατάλαβα πόσο θα πληρώνει παραπάνω κάποιος που έχει δορυφορικό Cosmote TV Full Pack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 17 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Πω πω, το deal του αιώνα (όπως γράφει γνωστό σκουπιδοsite) lol Εγώ δεν κατάλαβα πόσο θα πληρώνει παραπάνω κάποιος που έχει δορυφορικό Cosmote TV Full Pack. 3 euro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Και ποιος θα πληρώνει 21€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 17/7/2024 στις 2:25 ΜΜ, phanispal είπε Και ποιος θα πληρώνει 21€; Απ οτι καταλαβα , απο ραδιοαρβυλες σε διαφορα site, θα βγει προσφορα με 21€ στις 23 /8 και μετα που ξεκιναει το πρωταθληματακι μας? 😕 και καλα για να χτυπησει τους πειρατες που το χουν 15 -20 ευρ πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Εγώ έχω και τα 2 και ψάχνω πως να απαλλαγώ από το ένα! Η cosmote έστειλε μήνυμα ότι με 3 Ευρώ επιπλέον "της τιμής τιμοκαταλόγου" θα βλεπουμε και NovaSports και θα μας ενημερώσει σχετικά τον Αύγουστο. Δεν έλεγε κάπου ότι είναι προαιρετικό. Έχει γούστο να πληρώνω 2 συμβόλαια και να φάω και 3Ε αύξηση!!! Για το φίλο, σε ότι αφορά ταινίες ασυζητητί CosmoteTV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Στα δύο site των εταιριών υπάρχει πληροφόρηση παιδιά. 21 ευρώ λέει η nova ότι θα το δώσει αν κάνει κανείς και συμβόλαιο σταθερής . Και οι δύο θα δίνουν προαιρετικά τα έξτρα με +3 ευρώ , ισχύει μόνο για οικιακές συνδέσεις και ισχύει και για δορυφορικό και για δικτυακό συμβόλαιο . https://nova.gr/xrisima/athlitika-kanalia-sixnes-erotiseis https://www.cosmotetv.gr/portal/new_sports_content Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Επίσης έχω την εξής απορία. Υπάρχει συνδρομή Cosmote TV μέσω δορυφόρου (πέρα από Cosmote VDSL και σταθερή τηλεφωνία) που χρεώνονται σε ένα ΑΦΜ και έναν τηλεφωνικό αριθμό. Εκτός από το δορυφορικό, υπάρχει και Cosmote TV μέσω internet που δε χρεώνεται επιπλέον (υπήρχε η δυνατότητα κάποτε μέσω της εφαρμογής Cosmote να έχεις και μέσω internet), οπότε υπάρχει ταυτόχρονη και ανεξάρτητη θέαση από δύο. Η απορία είναι, αν ενεργοποιηθεί το πακέτο με τα έξτρα κανάλια για το δορυφορικό, θα μπουν αυτόματα και στο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Μια ερώτηση Οποιος έχει nova με την προσθήκη της cosmote ή και το αντίθετο για αθλητικά μπορεί από το ίδιο σπίτι να παρακολουθεί από δύο διαφορετικές συσκευές το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hnepes Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 13 hours ago, Γιάννης Platano said: Μια ερώτηση Οποιος έχει nova με την προσθήκη της cosmote ή και το αντίθετο για αθλητικά μπορεί από το ίδιο σπίτι να παρακολουθεί από δύο διαφορετικές συσκευές το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα; Αυτό ξέρω σίγουρα ότι μπορεί να γίνει αν έχεις στη μια συσκευή COSMOTE με δορυφόρο και στην άλλη ιντερνετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια ερώτηση Οποιος έχει nova με την προσθήκη της cosmote ή και το αντίθετο για αθλητικά μπορεί από το ίδιο σπίτι να παρακολουθεί από δύο διαφορετικές συσκευές το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα; Η nova μεχρι στιγμης δινει 2 συσκευες TV (box &app) απο τις οποιες μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα απο το ιδιο ή διαφορετικα σπιτια. Δινει και 1 κινητο (συνολικα 3). Καπου διαβαζα οτι θα μειωθουν σε 2 οι συνολικες συσκευες με την εναρξη της συγχωνευσης. Ο Οτε μεσω δορυφορου σου επιτρεπει να δεις ταυτοχρονα στο δορυφορικο και σε 1 ακομα συσκευη μεσω ιντερνετ. Μπορεις να προσθεσεις επιπλεον συσκευες με χρεωση. Δεν γνωριζω για το ιντερνετικο πακετο κοσμοτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JT71 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Επειδή το έψαχνα και εγώ το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιον χρειάζεται. Πήρα το ιντερνετικό πακέτο sport του cosmote στα 25 ευρώ. Πλέον μπορείς να δείς σε 2 συσκευές ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια, ακόμη και το ίδιο αθλητικό κανάλι. Απο 23/8 θα προστεθούν τα κανάλια της νόβα με +3 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες νομίζω είναι δωρεάν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα