stial Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Google Pixel 8: Unlocked Android smartphone with advanced Pixel camera, battery with 24 hours of battery life and effective security - Obsidian Black, 256GB : Amazon.it: More 1
eselor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Ωραίος που το ανέβασες και είναι προσφορά κανονικά. Πριν 1 μήνα έπεφτε περίπου στην ίδια τιμή, λίγο πιο ακριβό (με κουπόνι που έδινε το ιταλικό). Παρήγγειλα τότε, 3 εβδομαδες μετά παρέλαβα κούτα χωρίς το κινητό μεσα. Το είχα πάρει μάλιστα από το γερμανικό αμαζον, το οποίο απλώς γινόταν shipped από το ιταλικό. Μου άφησε κακή εμπειρία το όλο ζήτημα και είπα να περιμένω να πέσει κάτω από 530 για να το ξαναπάρω. Ε δεν μου έκανε τη χάρη. TL&DR +1 για την προσφορά, απλώς ήθελα κάτι καλύτερο μιας και βγαίνει και το καινούργιο σε 1 μήνα. 1
VagTz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 17 minutes ago, eselor said: Ωραίος που το ανέβασες και είναι προσφορά κανονικά. Πριν 1 μήνα έπεφτε περίπου στην ίδια τιμή, λίγο πιο ακριβό (με κουπόνι που έδινε το ιταλικό). Παρήγγειλα τότε, 3 εβδομαδες μετά παρέλαβα κούτα χωρίς το κινητό μεσα. Το είχα πάρει μάλιστα από το γερμανικό αμαζον, το οποίο απλώς γινόταν shipped από το ιταλικό. Μου άφησε κακή εμπειρία το όλο ζήτημα και είπα να περιμένω να πέσει κάτω από 530 για να το ξαναπάρω. Ε δεν μου έκανε τη χάρη. TL&DR +1 για την προσφορά, απλώς ήθελα κάτι καλύτερο μιας και βγαίνει και το καινούργιο σε 1 μήνα. Βρήκες άκρη με επιστροφές κτλ ? Ρωτάω γιατί τώρα τελευταία έχπυν συμβεί πολλά παρόμοια περιστατικά και κάποιοι έχασαν τα λεφτά τους . Τι έχει πάθει το αμαζον χειρότερο και από κινεζομαγαζο έχει γίνει
Axelfc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Προσοχή κατά την παραλαβή όποιος το παραγγείλει. Το παρήγγειλα δύο φορές μια από amazon.it και μια από amazon.de. Και τις δύο φορές έγινε ship από Ιταλία. Κινητό δεν ήρθε καμία φορά. Την 1η φορά μου ζήτησαν να τους στείλω πίσω αυτό που μου ήρθε. Κατάφεραν να το χάσουν ενώ το tracking μου έδειχνε πως το παρέλαβαν με αποτέλεσμα να παιδεύομαι 1 μήνα για να πάρω refund. Την 2η φορά μου έστειλαν ένα φάκελο σε μέγεθος Α4 και πάχος μικρότερο από στυλό. Αρνήθηκα την παραλαβή. 15 λεπτά αργότερα μου έκαναν refund... 1
eselor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Εγώ έστειλα μήνυμα αναστατωμένος αλλά εν τέλει μου έκαναν απευθείας issue για refund.
VagTz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Παιδιά σόρρυ αλλά με αυτή τη κατάσταση δεν θα ψώνιζα τιποτα από αμαζον . Χίλιες φορές από το χειρότερο ελληνικό κατάστημα . Τουλάχιστον εδώ ξέρεις πως να τους κυνηγήσεις αν γίνει η στραβή και κάνουν τους κινεζους
ea6gka Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 5 λεπτά πριν, VagTz είπε Παιδιά σόρρυ αλλά με αυτή τη κατάσταση δεν θα ψώνιζα τιποτα από αμαζον . Χίλιες φορές από το χειρότερο ελληνικό κατάστημα . Τουλάχιστον εδώ ξέρεις πως να τους κυνηγήσεις αν γίνει η στραβή και κάνουν τους κινεζους αυτο δεν ισχυει που λες, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις ακρη με το αμαζον. Μια συμβουλη παντως, τραβατε βιντεο οταν κανετε unboxing
Sebu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Παντως διαβαζα προσφατα σε αρθρο σε οικονομικο σαιτ πως ο τωρινος CEO για να ειναι πιο αρεστος στις αγορες και τους επενδυτες εχει κανει αρκετο συμμαζεμα και περικοπες σε προσωπικο και δομες/διαδικασιες που εχουν επηρεασει προφανως και το quality control, και τους ελεγχους, και τη διαθεση του προσωπικου για προσοχη καθως εχουν αυξηθει οι στοχοι, εχουν περιοριστει τυχον εξτρα παροχες ως αχρειαστα εξοδα κτλ κτλ. Μηπως το προιον ερχεται απο τριτο μεταπωλητη/marketplace και οχι το ιδιο το Αμαζον? Μου θυμιζει σκηνικα προ 20ετιας που οι υπαλληλοι της ιδιας της Αλιταλια στα αεροδρομια που φορτωναν/ξεφορτωναν τις βαλιτσες ανοιγαν και εκλεβαν σωρηδον πραγματα, ειχαν γινει μαστιγα μεχρι που επεσαν πολλες καταγγελιες και ξεκινησαν το ξηλωμα.
VagTz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 31 minutes ago, ea6gka said: αυτο δεν ισχυει που λες, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις ακρη με το αμαζον. Μια συμβουλη παντως, τραβατε βιντεο οταν κανετε unboxing Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο κυρίως από Ιταλικό και Αγγλικό αμαζον που αντί για κινητά τους έστελναν θήκες η χαρτιά και δεν βρήκαν άκρη έχασαν 500-600 ευρώ . Έχει γίνει θέμα σε αυτό το φόρουμ πολλές φορές
drdedus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 38 λεπτά πριν, Sebu είπε Παντως διαβαζα προσφατα σε αρθρο σε οικονομικο σαιτ πως ο τωρινος CEO για να ειναι πιο αρεστος στις αγορες και τους επενδυτες εχει κανει αρκετο συμμαζεμα και περικοπες σε προσωπικο και δομες/διαδικασιες που εχουν επηρεασει προφανως και το quality control, και τους ελεγχους, και τη διαθεση του προσωπικου για προσοχη καθως εχουν αυξηθει οι στοχοι, εχουν περιοριστει τυχον εξτρα παροχες ως αχρειαστα εξοδα κτλ κτλ. Μηπως το προιον ερχεται απο τριτο μεταπωλητη/marketplace και οχι το ιδιο το Αμαζον? Μου θυμιζει σκηνικα προ 20ετιας που οι υπαλληλοι της ιδιας της Αλιταλια στα αεροδρομια που φορτωναν/ξεφορτωναν τις βαλιτσες ανοιγαν και εκλεβαν σωρηδον πραγματα, ειχαν γινει μαστιγα μεχρι που επεσαν πολλες καταγγελιες και ξεκινησαν το ξηλωμα. και οι δικοί μας εδω τα ίδια έκαναν τότε.
ipal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 2 hours ago, Axelfc said: Προσοχή κατά την παραλαβή όποιος το παραγγείλει. Το παρήγγειλα δύο φορές μια από amazon.it και μια από amazon.de. Και τις δύο φορές έγινε ship από Ιταλία. Κινητό δεν ήρθε καμία φορά. Την 1η φορά μου ζήτησαν να τους στείλω πίσω αυτό που μου ήρθε. Κατάφεραν να το χάσουν ενώ το tracking μου έδειχνε πως το παρέλαβαν με αποτέλεσμα να παιδεύομαι 1 μήνα για να πάρω refund. Την 2η φορά μου έστειλαν ένα φάκελο σε μέγεθος Α4 και πάχος μικρότερο από στυλό. Αρνήθηκα την παραλαβή. 15 λεπτά αργότερα μου έκαναν refund... Lol αυτό το 2ο μου είχε συμβεί με αγορά κινητου από eBay προ δεκαετίας. Μου έστειλε ο τύπος μια κάρτα "thank you for your purchase" και κάτι καρδούλες επάνω. Ευτυχώς δικαιώθηκα τότε από την PayPal, μάλλον επειδή ο τύπος κορόιδεψε και αλλους. Αλλά είχα φάει φρίκη μόλις εσκασε το "κινητό". Απίστευτο που επέστρεψαν στα παλιά κόλπα οι απατεώνες μετά από τόσα χρόνια και εξέλιξη στις πωλήσεις.
ea6gka Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, VagTz είπε Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο κυρίως από Ιταλικό και Αγγλικό αμαζον που αντί για κινητά τους έστελναν θήκες η χαρτιά και δεν βρήκαν άκρη έχασαν 500-600 ευρώ . Έχει γίνει θέμα σε αυτό το φόρουμ πολλές φορές Sold by Amazon and dispatched by Amazon ?
nek4d Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 2 hours ago, VagTz said: Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο κυρίως από Ιταλικό και Αγγλικό αμαζον που αντί για κινητά τους έστελναν θήκες η χαρτιά και δεν βρήκαν άκρη έχασαν 500-600 ευρώ . Έχει γίνει θέμα σε αυτό το φόρουμ πολλές φορές 2 hours ago, ea6gka said: αυτο δεν ισχυει που λες, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις ακρη με το αμαζον. Μια συμβουλη παντως, τραβατε βιντεο οταν κανετε unboxing Ετσι, μιας που εχουμε ξαναδιαβασει για κολπα απο το Ιταλικο, video unboxing και δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν λεφτα, (και επιπλεον θα βοηθησετε να βρουνε καμια ακρη με τα λαμογια στις αποθηκες τους). Προσεχουμε παντα ποιος ειναι ο πωλητης/αποστολεας, αν δεν ειναι το ιδιο το αμαζον.
VagTz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 43 minutes ago, ea6gka said: Sold by Amazon and dispatched by Amazon ? Ναι δυστυχώς
Sebu Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Μακρυχερης Ιταλος στις αποθηκες τοτε, κλασικο ιταλικο σπορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα