Προς το περιεχόμενο

Soundcore Summer Sale 48 hours [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Soundcore εχει σε εκπτωση καποια απο τα προιοντα της για 48 ωρες λεει, δεν ξερω ακριβως ποτε τελειωνει.
https://eu.soundcore.com/pages/summer-holiday

Μονο απο bluetooth ηχεια  με ενδιαφερουν και εχω ψαξει, δεν ξερω στις αλλες κατηγοριες τι αξιζει. Απο αυτα που κοιταξα εγω προτεινω:
Boom 2 Plus στα 160ε +3ε μεταφορικα μου εβαλε. Ειναι πολυ δυνατο και ιδιατερα στο μπασο, 3.8 κιλα, τα ριχνει ανετα στα αντιστοιχα JBL με διπλασια τιμη. Skroutz στα 240e μονο σε ενα μαγαζι
Boom 2 στα 95ε +1 μεταφορικα βλεπω. Πολυκαλο και αυτο σε μικροτερο μεγεθος στα 1.7 κιλα. Skroutz απο 142ε
Motion Boom Plus το περσινο μοντελο στα 110ε τωρα! μονο 2.4 κιλα και πολυ δυνατο, πηρα 2 περισυ και συνδεοντας μεταξυ τους καλυπτεις ανετα εξωτερικο χωρο για παρτι. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Skroutz στα 200e μονο σε ενα μαγαζι
Τα παραπανω ηχεια συνδεονται ολα μεταξυ τους μεχρι 100 συνολικα οποτε κυκλωνεις ακουστικα καλυτερα ενα χωρο.

Motion X600 για πολυ καλη ποιοτητα μεσα στο σπιτι στα 140ε. Skroutz απο 161 για αμεσα διαθεσιμο
Motion X500 το μικροτερο μοντελο στα 100ε. Skroutz απο 150ε
Motion 300 μικρο φορητο πλακε ηχειο, 800 γραμ. με δυνατο ηχο στα 57ε σχεδον αντιστοιχο του JBL Flip 6. Παιρνεις 2 και τα συνδεεις μεταξυ τους για ακομα καλυτερα.. στο e-shop στα 75ε, Skroutz επισης απο 75ε

Επισης η εφαρμογη που εχουν για το κινητο ειναι αρκετα καλη και με EQ

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Soundcore Summer Sale 48 hours
Δημοσ.

Η έκπτωση με τα τωρινά λεγόμενά τους, λήγει στις 18 Ιουλίου 01:00 τοπική δική μας. Έχει countdown δίπλα από το εκπτωτικό κουπόνι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

... τίμια όσα tws της έχω αγοράσει έως τώρα αλλά με ξενίζει λίγο το 50% discount μόνο στα refurbished προϊόντα της (εντάξει λογικά καλύπτονται απο εγγύηση πάντως)

Δημοσ.
1 hour ago, Makis38 said:

Η έκπτωση με τα τωρινά λεγόμενά τους, λήγει στις 18 Ιουλίου 01:00 τοπική δική μας. Έχει countdown δίπλα από το εκπτωτικό κουπόνι.

σωστα! στραβομαρα μου δεν το ειδα

32 minutes ago, Shyn said:

Απο Earbuds αξιζει καποιο?

Εγω δεν γνωριζω καθολου.. ας μας πει οποιος εχει ψαξει

26 minutes ago, TechnoState said:

... τίμια όσα tws της έχω αγοράσει έως τώρα αλλά με ξενίζει λίγο το 50% discount μόνο στα refurbished προϊόντα της (εντάξει λογικά καλύπτονται απο εγγύηση πάντως)

καλα τα discount τους ειναι οτι να'ναι
γενικα εχουν συχνα εκπτωσεις, αλλα το θεμα ειναι να ξερεις περιπου ποιες ειναι οι  χαμηλοτερες τιμες για καθε ειδος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, elias.kaz said:

Soundcore 3 στα 38 και motion+ στα 67 ξεχωρισα

σωστα και αυτα
το Motion+ μαλιστα εχει και λιγο καλυτερο ηχο απο το Motion 300 αν δεν μας νοιαζει το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος.. Σκρουτζ απο 107ε

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MasterX είπε

σωστα και αυτα
το Motion+ μαλιστα εχει και λιγο καλυτερο ηχο απο το Motion 300 αν δεν μας νοιαζει το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος.. Σκρουτζ απο 107ε

Λίγο καλύτερο μόνο? Δεν τα αξίζει τα 10 διάφορα?

Δημοσ.

Soundcore Liberty 4nc στα 58,99 €. Τα είχα πάρει τον Νοέμβριο και βγήκαν άριστα με καλό ήχο, noice reduction, multipoint για ταυτόχρονη χρήση σε 2 συσκευές και πολύ καλή εφαρμογή κινητού όπως ανέφεραν και πιο πάνω. 

Δημοσ.
29 minutes ago, elias.kaz said:

Λίγο καλύτερο μόνο? Δεν τα αξίζει τα 10 διάφορα?

Κοίτα, από ήχο δεν μπορώ να ξέρω πόσο καλύτερο είναι. Δεν το έχω ακούσει από κοντά. Είδα μόνο κάποια συγκριτικά στο YouTube. Και ένας φίλος που το έχει είπε ότι του αρέσει. 

Πιστεύω τα αξίζει τα 10ε παραπάνω. Σίγουρα έχει καλύτερο ήχο

Εγώ πήρα το 300 γιατί ήθελα κάτι εντελώς πλακέ νά μπαίνει σε τσαντάκι και να κρεμιέται.

Δημοσ.

ενημερωτικά για όποιον σκέφτεται να ρίξει παραγγελία:

έκανα παραγγελία σε προηγούμενη προσφορά τους τα Q30 headphones στην τιμή των 56€ (τώρα τα έχει 70!)

σιγή ιχθύος...

μία εβδομάδα μετά τους έστειλα mail για το πότε θα τα στείλουν, απάντησαν: the package is waiting for being packed in our warehouse and ready to be shipped. Normally, it takes 1-2 days to start shipment

20 μέρες μετά τους ξαναστέλνω mail ρωτώντας πότε τελικά θα τα στείλουν

η απάντηση τους ήταν: We sincerely apologize for the inconvenience caused. Due to unforeseen circumstances in our warehouse, we are unable to ship your order at this time.

το refund ήρθε μερικές μέρες μετά, τα αγόρασα από ελληνικό κατάστημα που είχε στοκ

κοινώς όποιος έχει χρόνο για χάσιμο και όρεξη να δεσμεύσει τα χρήματα του, με το καλό να παραγγείλει

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, turbat0s said:

image.png.716203f2228df399cc51b64db1ff3674.png

Ακόμη επικαλούνται το covid για να δικαιολογήσουν τυχόν καθυστερήσεις..

Στο ευρωπαϊκό site το έχει αυτό;;

54 minutes ago, turbat0s said:

1 hour ago, kakofonixx said:

ενημερωτικά για όποιον σκέφτεται να ρίξει παραγγελία:

έκανα παραγγελία σε προηγούμενη προσφορά τους τα Q30 headphones στην τιμή των 56€ (τώρα τα έχει 70!)

σιγή ιχθύος...

μία εβδομάδα μετά τους έστειλα mail για το πότε θα τα στείλουν, απάντησαν: the package is waiting for being packed in our warehouse and ready to be shipped. Normally, it takes 1-2 days to start shipment

20 μέρες μετά τους ξαναστέλνω mail ρωτώντας πότε τελικά θα τα στείλουν

η απάντηση τους ήταν: We sincerely apologize for the inconvenience caused. Due to unforeseen circumstances in our warehouse, we are unable to ship your order at this time.

το refund ήρθε μερικές μέρες μετά, τα αγόρασα από ελληνικό κατάστημα που είχε στοκ

κοινώς όποιος έχει χρόνο για χάσιμο και όρεξη να δεσμεύσει τα χρήματα του, με το καλό να παραγγείλει

Πριν ένα χρόνο πάντως η εμπειρία ήταν σχετικά καλή. Νομίζω έκανε να έρθει μία εβδομάδα ή και 10 μέρες

Από ιταλία με μεταφορικά πέντε ευρώ για δύο ηχεία motion boom plus

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...