beverlover Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, πρόκειται να μετακομίσω στη Νέα Πέραμο Αττικής aka μεγάλο πεύκο, το σπίτι βρίσκεται αρκετά ψηλά και περίπου στο ένα χιλιόμετρο υπάρχει οπτική ίνα σε καφαο του ΟΤΕ, μέχρι στιγμής ρώτησα nova και μου είπε ότι το σήμα δε φαίνεται καλό στη συγκεκριμένη περιοχή, ένας γείτονας που ρώτησα μου είπε ότι μόνο ΟΤΕ πιάνει εκεί πάνω αλλά ο ίδιος δε γνωρίζει τι ταχύτητα πιάνει και γενικά δεν είναι γνώστης, με τα πολλά έκανα σήμερα μια 1η κουβέντα με την κοσμοτε αλλά και από εκείνους δεν άκουσα ενθαρρυντικά λόγια, θα πάω και σε ένα κατάστημα βέβαια να ρωτήσω από κοντά, τέλος μου είπαν και για το starlink σαν άλλη λύση αλλά πάει 40αρι, καμία βοήθεια/πρόταση ρε παίδες για το πώς θα μπορούσα να το ψάξω;; Επεξ/σία 17 Ιουλίου από beverlover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Πριν κλεισει συμβολαιο σε καποιον και τραβας τα βυζια σου, δες πρωτα τις ταχυτητες που δινουν στην γειτονια. Καθε εταιρεια εχει και απο ενα τετοιο site που λεει οτι στην περιοχη σου οι ταχυτητες εινια μεχρι 8 μην περιμενεις οτι πιασεις και πολυ καλυτερα και επισης οτι παραπονο και να κανεις θα σου λενε ααααα εμεις σου ειπαμε να δεις την γειτονια. Φυσικα κανεις δε λεει να μπεις και να δεις, ολοι θα σου ταξουν ΕΩΣ 24 τι αναγκες εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου εγω σε μαγαζι σε περιοχη που δεν ειχε καλες ταχυτητες πηρα στην vodafone και μου εδωσαν ενα zyxel με 4g καρτα. μου το εδωσαν δοκιμαστικα και εφοσον ειμουν ικανοποιημενος εκανα συμβολαιο. δεν ξερω αν η τιμη και η δοκιμη ηταν επειδη ειναι καταστημα. κανε μια ερωτηση δεν εχεις να χασεις κατι. το κοστος ηταν λογικο και σχεδον οσο και η σταθεση γραμμη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη θα βγει starlink με 20 ευρώ/μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beverlover Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Στις 17/7/2024 στις 4:28 ΜΜ, verylife78 είπε Πριν κλεισει συμβολαιο σε καποιον και τραβας τα βυζια σου, δες πρωτα τις ταχυτητες που δινουν στην γειτονια. Καθε εταιρεια εχει και απο ενα τετοιο site που λεει οτι στην περιοχη σου οι ταχυτητες εινια μεχρι 8 μην περιμενεις οτι πιασεις και πολυ καλυτερα και επισης οτι παραπονο και να κανεις θα σου λενε ααααα εμεις σου ειπαμε να δεις την γειτονια. Φυσικα κανεις δε λεει να μπεις και να δεις, ολοι θα σου ταξουν ΕΩΣ 24 τι αναγκες εχεις? Ευχαριστώ για τη πληροφορία, γνωρίζεις αυτό το site που μου είπες; Ουσιαστικά οι ανάγκες μου είναι αυτές του μέσου χρήστη δε ψάχνω κάτι απαιτητικό αλλά ιδανικά θα ήθελα κάτι όχι λιγότερο από 24 γιατί πλέον έχω συνηθίσει με τη 50αρα εδώ στην Αθήνα. Στις 17/7/2024 στις 4:31 ΜΜ, tyf είπε εγω σε μαγαζι σε περιοχη που δεν ειχε καλες ταχυτητες πηρα στην vodafone και μου εδωσαν ενα zyxel με 4g καρτα. μου το εδωσαν δοκιμαστικα και εφοσον ειμουν ικανοποιημενος εκανα συμβολαιο. δεν ξερω αν η τιμη και η δοκιμη ηταν επειδη ειναι καταστημα. κανε μια ερωτηση δεν εχεις να χασεις κατι. το κοστος ηταν λογικο και σχεδον οσο και η σταθεση γραμμη, Μου πρότεινε κάτι παρόμοιο η κοσμοτε, στα 35 ευρώ αλλά σου λένε ότι μέχρι 400 γιγα θα πιάνεις την καλύτερη δυνατή ταχύτητα και μετά τα 400 θα πιάνεις 15 mbps Στις 18/7/2024 στις 4:28 ΜΜ, Romanzo Criminale είπε Από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη θα βγει starlink με 20 ευρώ/μήνα Καλή φάση φαίνεται αυτό αλλά δυστυχώς θέλω ψηλό άμεσα να βάλω ίντερνετ πριν μπω σπίτι για τα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου τότε παίξε με 4g/5g + mifi μεταχειρισμένο για πιο άμεση vfm λύση, χωρίς δέσμευση συμβολαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beverlover Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Romanzo Criminale είπε τότε παίξε με 4g/5g + mifi μεταχειρισμένο για πιο άμεση vfm λύση, χωρίς δέσμευση συμβολαίου. επειδή είμαι άσχετος και τώρα έχω αρχίσει και μαθαίνω για αυτά, το χωρίς δέσμευση που είπες πως το καταφέρνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου mifi με κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/26909953/TP-LINK-M7200-v3-Asyrmato-4G-Forito-Hotspot-Wi-Fi-4.html κάρτα sim με πακέτο με αρκετά gb (αρκετές εταιρίες έχουν με 12-15 ευρώ 50-100gb βλ. CU, ή μια βόλτα απο κέντρο δίπλα στο μετρό θα σ δωσει τη δυνατοτητα να βρεις απο field sales των telcos πακέτα με πολλά gb) H άλλη λύση είναι να πας σε nova 4g internet (20/μήνα για 50mbps) αλλά θα έχεις δέσμευση συμβολαίου. Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και καλό είναι να συγκρίνεις όλους τους παρόχους. Εγώ από όλα αυτά, θα περίμενα ξεκάθαρα το starlink, γιατί είμαι παθών και μόνο έτσι (starlink) έλυσα το πρόβλημα στη δικιά μου περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beverlover Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Romanzo Criminale είπε mifi με κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/26909953/TP-LINK-M7200-v3-Asyrmato-4G-Forito-Hotspot-Wi-Fi-4.html κάρτα sim με πακέτο με αρκετά gb (αρκετές εταιρίες έχουν με 12-15 ευρώ 50-100gb βλ. CU, ή μια βόλτα απο κέντρο δίπλα στο μετρό θα σ δωσει τη δυνατοτητα να βρεις απο field sales των telcos πακέτα με πολλά gb) H άλλη λύση είναι να πας σε nova 4g internet (20/μήνα για 50mbps) αλλά θα έχεις δέσμευση συμβολαίου. Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και καλό είναι να συγκρίνεις όλους τους παρόχους. Εγώ από όλα αυτά, θα περίμενα ξεκάθαρα το starlink, γιατί είμαι παθών και μόνο έτσι (starlink) έλυσα το πρόβλημα στη δικιά μου περίπτωση. κάτσε γιατί όπως σου έγραψα και πιο πάνω είμαι άσχετος, σε περίπτωση που κάνω πακέτο με 4g sim θα πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό; δε σου τη δίνει δώρο η εταιρία όπως πχ με το σταθερό ίντερνετ και το ρούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Ή πας σε λύση να αγοράσεις εσύ μόντεμ + καρτοτηλέφωνο που θα βάζεις κάρτα/πακέτο ή θα πας σε έτοιμη λύση nova 4g internet (20/μήνα για 50mbps) αλλά θα έχεις δέσμευση συμβολαίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα