Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να στείλω ένα δέμα από Αθήνα προς Αγγλία με ΕΛΤΑ είναι πολύ μικρό δώρο ούτε μισό κιλό μέσα σε φάκελο που σας δείχνω στην εικόνα, γνωρίζετε την τιμή περίπου; Ευχαριστώ !!Screenshot_2024-07-17-01-06-25-792_com.google.android_apps.photos.jpg.4d425ff004f95a5559d07914ef888887.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Stamatia12 said:

Καλησπέρα θέλω να στείλω ένα δέμα από Αθήνα προς Αγγλία με ΕΛΤΑ είναι πολύ μικρό δώρο ούτε μισό κιλό μέσα σε φάκελο που σας δείχνω στην εικόνα, γνωρίζετε την τιμή περίπου; Ευχαριστώ !!Screenshot_2024-07-17-01-06-25-792_com.google.android_apps.photos.jpg.4d425ff004f95a5559d07914ef888887.jpg

για κατι τοσο μικρο ειχα δωσει με ελτα αλλα σε αλλη ευρωπαικη χωρα 7 ευρω με  tracking number.ειχε μεσα εναν nvme.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Προσφατα εστειλα ενα δεμα περιπου κιλου απο Αθηνα-Χαλκιδικη με κοστος 3.5 ευρω περιπου οποτε μην περιμενεις οτι θα πληρωσεις πολλα τα ΕΛΤΑ κρατανε ακομη καλες τιμες να στειλεις δεμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

για κατι τοσο μικρο ειχα δωσει με ελτα αλλα σε αλλη ευρωπαικη χωρα 7 ευρω με  tracking number.ειχε μεσα εναν nvme.

Για Ευρωπαϊκή χώρα γνωρίζω για Αγγλία δεν ήξερα, αλλά αγχώθηκα τώρα μήπως χαθεί γιατί έχω ακούσει και κάτι τέτοιο ,ίσως το στείλω ως επιστολή λογικά θα μου πουν στα ΕΛΤΑ τι πρέπει να κάνω ακριβώς!! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamatia12 είπε

Για Ευρωπαϊκή χώρα γνωρίζω για Αγγλία δεν ήξερα, αλλά αγχώθηκα τώρα μήπως χαθεί γιατί έχω ακούσει και κάτι τέτοιο ,ίσως το στείλω ως επιστολή λογικά θα μου πουν στα ΕΛΤΑ τι πρέπει να κάνω ακριβώς!! 

Στο site των ΕΛΤΑ αν ψάξεις έχει τιμοκαταλόγους. Ανάλογα αν πάει συστημένο ή όχι, το μέρος, το βάρος και τη συσκευασία σου λέει το κόστος. Μέχρι κάποια κιλά (2-3) πηγαίνουν σαν επιστολές, όμως διαχωρίζει "επιστολές" αν είναι κλασσικός φάκελος με έγγραφα ή "ακανόνιστα" αν ο φάκελος έχει κάτι άλλο μέσα που του δίνει διαφορετικό σχήμα. Πάνω από αυτά τα κιλά, πηγαίνουν σα δέμα, με κλιμακωτή χρέωση ανάλογα το βάρος. Αγγλία έστελνα πριν χρόνια, κυρίως σαν επιστολές "ακανόνιστα", χωρίς tracking, έφταναν το πάρα πολύ σε 10 μέρες, δεν είχαν χαθεί ποτέ. Οι χρεώσεις νορμάλ είναι. Από Αγγλία μου έστειλαν πρόσφατα, χωρίς tracking, ήρθε σε περίπου 15 μέρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Stamatia12 είπε

Καλησπέρα θέλω να στείλω ένα δέμα από Αθήνα προς Αγγλία με ΕΛΤΑ είναι πολύ μικρό δώρο ούτε μισό κιλό μέσα σε φάκελο που σας δείχνω στην εικόνα, γνωρίζετε την τιμή περίπου;

Από το σάητ των ΕΛΤΑ

Screenshot_20240717_134740_Drive.jpg.fcbb1a24fd7465eb566e8a59f0b9642b.jpg

Ρώτησέ τους αν γίνεται να το στείλεις σαν επιστολή αν βγαίνει φθηνότερα. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
8 ώρες πριν, piccolino είπε

Στο site των ΕΛΤΑ αν ψάξεις έχει τιμοκαταλόγους. Ανάλογα αν πάει συστημένο ή όχι, το μέρος, το βάρος και τη συσκευασία σου λέει το κόστος. Μέχρι κάποια κιλά (2-3) πηγαίνουν σαν επιστολές, όμως διαχωρίζει "επιστολές" αν είναι κλασσικός φάκελος με έγγραφα ή "ακανόνιστα" αν ο φάκελος έχει κάτι άλλο μέσα που του δίνει διαφορετικό σχήμα. Πάνω από αυτά τα κιλά, πηγαίνουν σα δέμα, με κλιμακωτή χρέωση ανάλογα το βάρος. Αγγλία έστελνα πριν χρόνια, κυρίως σαν επιστολές "ακανόνιστα", χωρίς tracking, έφταναν το πάρα πολύ σε 10 μέρες, δεν είχαν χαθεί ποτέ. Οι χρεώσεις νορμάλ είναι. Από Αγγλία μου έστειλαν πρόσφατα, χωρίς tracking, ήρθε σε περίπου 15 μέρες.

Τέλεια ευχαριστώ πολύ ,θα ρωτήσω λοιπόν!! 

Δημοσ.
On 17/07/2024 at 12:21, Stamatia12 said:

δεν ηταν αγγλια εμενα.το εβαλα με tracking για να ειμαι πιο σαφε διοτι η τιμη του προιοντος ηταν κανα 130 ευρω οποτε το να δωσω 2-3 ευρω παραπανω για Tracking δεν με χαλασε.

παντα υπαρχει πιθανοτητα να χαθει.το αν αξιζει να το ασφαλισεις ή να το κανεις με tracking κτλ εχει να κανει με την αξια του.σιγουρα το tracking ειναι φτηνο και δινει λιγο παραπανω σιγουρια.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω στείλει πράγματα με την μεταφορική Σπουργίτης που συνεργάζεται με την DHL. Για να στείλω ένα PC σε 3 κούτες ήταν 120 ευρώ, λογικά για ένα τόσο μικρό δέμα θα σου βγει φθηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...