Gandalf_the_greek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το σήμα της τηλεόρασης. Είμαι σε διώροφη μονοκατοικία και έχω 2 τηλεοράσεις. Στην κεραία έχω βάλει έναν διακλαδωτή μέσα σε ένα κουτί. Στην 1 τηλεόραση (την πιο απομακρυσμένη από την κεραία) έχω πρόβλημα με πιξέλιασμα σε κάποια κανάλια (π.χ. αντ1, μεγκα, σταρ, σκαι), ενώ της ερτ πιάνουν όλα. Να σημειώσω πως τα hd των σταρ, σκαι κλπ πιάνουν κανονικά. Έχω ελέγξει τα καλώδια που φεύγουν από τον διακλαδωτή και δεν έχω βρει σκίσιμο ή κάτι άλλο Θα ήθελα να ακούσω γνώνες για να δω τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
nickol-us Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Να βάλεις ενισχυτή αντί διακλαδωτή. Μόνος λες ότι στο μακρύ καλωδίου έχεις τα προβλήματα, πιθανά μιλάμε για εξασθένιση σήματος. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με σχετικό εξοπλισμό και λογικά θα σε κατατοπίσουν κατάλληλα
hp8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Έπρεπε να είχες κάνει τα απλά Τσεκάρισμα - καθαρισμό σημείων σύνδεσης καλωδίου Φθαρμένο η κομμένο καλώδιο Έλεγχο προσανατολισμου προς το κέντρο εκπομπής μήπως με τον αέρα έχει μετακινηθεί τα φις σύνδεσης κλπ
Gandalf_the_greek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Να βάλεις ενισχυτή αντί διακλαδωτή. Μόνος λες ότι στο μακρύ καλωδίου έχεις τα προβλήματα, πιθανά μιλάμε για εξασθένιση σήματος. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με σχετικό εξοπλισμό και λογικά θα σε κατατοπίσουν κατάλληλα Μπορεί να επέλθει εξασθένηση με τον καιρό; Επειδή πριν από 1 μήνα πχ δεν είχα πρόβλημα 1 ώρα πριν, hp8 είπε Έπρεπε να είχες κάνει τα απλά Τσεκάρισμα - καθαρισμό σημείων σύνδεσης καλωδίου Φθαρμένο η κομμένο καλώδιο Έλεγχο προσανατολισμου προς το κέντρο εκπομπής μήπως με τον αέρα έχει μετακινηθεί τα φις σύνδεσης κλπ Ευχαριστώ!
nickol-us Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 21 λεπτά πριν, Gandalf_the_greek είπε Μπορεί να επέλθει εξασθένηση με τον καιρό; Επειδή πριν από 1 μήνα πχ δεν είχα πρόβλημα Ευχαριστώ! Νόμιζα οτι είναι νέα εγκατάσταση. Δοκίμασε τις προτάσεις του hp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα