XristosP Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα opel corsa d 3πορτο και θέλω να αλλάξω ηχεία πίσω. Από όσο ξέρω είναι 13άρια (5.25 inc) μπορώ να ανέβω σε κλίμακα και να βάλω πχ 15άρια όπως έχω τα μπροστά; ή δε γίνεται λόγο διατομής; Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 49 minutes ago, XristosP said: Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα opel corsa d 3πορτο και θέλω να αλλάξω ηχεία πίσω. Από όσο ξέρω είναι 13άρια (5.25 inc) μπορώ να ανέβω σε κλίμακα και να βάλω πχ 15άρια όπως έχω τα μπροστά; ή δε γίνεται λόγο διατομής; Σας ευχαριστώ! λογικά θα γινεται με πατεντα (την οποια θα την κανουν στα καταστήματα που περνάνε ηχο) εγω πάντως το εκανα στο δικο μου παο 13 πηγα στα 15 (αρκετό κόψε ράψε έπεσε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosP Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Είδα έναν τύπο που πήγε απλά και τα έβαλε χωρίς θέμα απλά σε μια βάση. Βίδωσε τη βάση και τα ηχεία πάνω και ήταν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 minute ago, XristosP said: Είδα έναν τύπο που πήγε απλά και τα έβαλε χωρίς θέμα απλά σε μια βάση. Βίδωσε τη βάση και τα ηχεία πάνω και ήταν οκ. αν εχεις χρόνο λεφτά και όρεξη μπορεις να δοκιμάσεις προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosP Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Τα έχουμε όλα.Το πολύ πολύ να το πάω χωρίς τα καθίσματα γιατί είναι 3θυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 minutes ago, XristosP said: Τα έχουμε όλα.Το πολύ πολύ να το πάω χωρίς τα καθίσματα γιατί είναι 3θυρο. ε τοτε δεν εχεις να χασεις κατι εγω και χρονο που ειχα μετανιωσα καθος ηταν και splitted ηχεια με twetter και ηθελα να το βαλω στης μαμα θεσεις ακριβος (ναι μεν τα εβαλα ναι μεν περασα ολα εργοστασιακα ψυχη μου εβγαλε δε , χαλαλι τα 100 ευρω που ειχαν ζητησει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα