G.K90 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπερα, διέμενα σε μια οικία όπου ο ιδιοκτήτης ήθελε να του παραδώσω το σπίτι μετά από τα 3 χρόνια όποτε βρήκα άλλο σπίτι. Όταν έκανα τη φορολογική μου δήλωση είδα ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάνει ακόμα λήξη του συμβολαίου μετά από περίπου 6 μήνες. Τον ειδοποίησα αλλά χωρις κάποια απάντηση. Να αναφέρω ότι στο τέλος δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά όλα από μεριάς μου ήταν πληρωμένα κτλπ. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ; Μιας και έχω ενημερωθεί ότι η λήξη του συμβολαίου μπορεί να γίνει μόνο από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου δεν σου βγαζει θεμα εσενα, εκεινος φαινεται πως παιρνει πχ 2 ενοικια απο προηγουμενο και απο επομενο ενοικιαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.K90 Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Νομίζω κατοικεί ο ίδιος στην οικία πλέον και πως δεν το ξαναενοικιασε. Αυτό που σκέφτομαι είναι μην μείνει έτσι για καιρό και μετά μου ζητάει ενοίκια ενώ εγώ δεν εμένα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά ο λογαριασμός ρεύματος ήταν στο όνομά σου; Τσέκαρε μην έχει αφήσει έτσι και έχει τίποτα απλήρωτους λογαριασμούς και σου αφήσει κανένα μεγάλο φέσι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.K90 Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Όχι, μόνο το τηλέφωνο ήταν στο όνομα μου και το οποίο μετέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, G.K90 είπε Καλησπερα, διέμενα σε μια οικία όπου ο ιδιοκτήτης ήθελε να του παραδώσω το σπίτι μετά από τα 3 χρόνια όποτε βρήκα άλλο σπίτι. Όταν έκανα τη φορολογική μου δήλωση είδα ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάνει ακόμα λήξη του συμβολαίου μετά από περίπου 6 μήνες. Τον ειδοποίησα αλλά χωρις κάποια απάντηση. Να αναφέρω ότι στο τέλος δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά όλα από μεριάς μου ήταν πληρωμένα κτλπ. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ; Μιας και έχω ενημερωθεί ότι η λήξη του συμβολαίου μπορεί να γίνει μόνο από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου Εάν έχεις κόψει τους λογαριασμούς από το όνομα σου και τον έχεις ειδοποιήσει είναι δική του παράληψη. Πάντα μα πάντα να κάνετε τις ενέργειες σας και γραπτώς. Ειναι οι αποδείξεις σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όλα κατά γραμμένα. Εάν δεν το έχεις κάνει, στέλνεις ένα email ή έστω ένα SMS (κρατάς τα αντίγραφα) που να λέει κάτι σαν: Ευγενική υπενθυμιση: Σας υπενθυμιζω ότι όπως συμφωνήθηκε έχω αποχωρήσει επισήμως από το μισθιο διαμέρισμα αριθμός Β του Χ ορόφου επί της οικοδομής επί της οδού Άλφα αριθμός Ψ στις ηη/μμ/2024 και σας έχω παραδώσει πλήρως και σε καλή κατάσταση το εν λόγω μισθιο χωρίς να υπάρχουν οικονομικες ή άλλες εκρεμοτητες προς εσάς ή προς τρίτους σχετικά με το εν λόγω μισθιο. Παρόλα αυτά καταχρηστικως εξακολουθώ να φαίνομαι ως σήμερα ηη/μμ/2024 ως ενοικιαστής στο ηλεκτρονικό σύστημα των μισθωσεων. Ως εκ τούτου παρακαλώ να με αποδεσμευσετε άμεσα από το σύστημα και να παυσετε την μίσθωση μου η οποία και έχει λήξει στις ηη/μμ/2024 με την επιστροφή του μισθιου προς εσάς. Δηλώνω ότι μετά από την εν λόγω ημερομηνία δεν αναγνωρίζω οποιεσδήποτε απαιτήσεις δικές σας ή τρίτων που αφορούν το εν λόγω μισθιο και επιφυλασομαι πάντως νόμιμου δικαιωματος μου Πάντα μα πάντα γραπτά ολα. Ειδικά όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Εγώ όταν παραδίδω διαμέρισμα βάζω τον ιδιοκτήτη να ελέγξουμε μαζί του διαμέρισμα και συντάσω υπεύθυνη δήλωση του που αναφέρει ότι έλεγξε το διαμέρισμα, το βρήκε σε καλή κατάσταση και δεν έχει απαιτήσεις από εμένα και τον βάζω να υπογραψει εκείνη την στιγμή. Το ίδιο στην ουσία που υπογράφω εγώ όταν μπαίνω. Επειδή έχω συνηθίσει και στο εξωτερικό, όταν μπαίνω στο διαμέρισμα, βγάζω φωτογραφίες όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα καλά, μέτρια και άσχημα σημεία ενδιαφέροντος και κάνω μια λεπτομερή αναφορά κατάστασης του διαμερίσματος που στέλνεται ως PDF στον ιδιοκτήτη και τον μεσίτη όταν υπάρχει. Εάν δεν απάντησουν με comments δέχονται σιωπηρά την δική μου αναφορά και αυτό είναι που θα κληθω να παραδώσω πίσω. Θέλει λίγο δουλίτσα αλλά σε γλυτώνει από πολλους μπελάδες στο μέλλον και κατά την ληξη/παράδοση. Επίσης όλους τους όρους που θεωρείτε ότι ισχύουν (πχ κοινόχρηστα ιδιοκτήτη, δαπάνες επισκευής και αντικατάστασης συσκευών, δικτύων κλπ που βαρύνουν τον ιδιοκτήτη κλπ κλπ) τα βαζω γραπτώς στο συμβόλαιο ακόμη και χειρόγραφα στην πίσω σελίδα ή σαν παράρτημα με υπογραφες και των δύο. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Ποτέ τίποτε σημαντικό στο μιλητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Φορολογειται βάση ε1 ε2 ... Επειδή δεν μπορούσαν να συνδέσουν ταξις με ααδε σ λενε ας κάνουμε νέο site ...χυμα ότι θες κανεις ,γ αυτό δηλώνουν ότι να ναι... Επεξ/σία 16 Ιουλίου από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα