tonis444 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στο σπίτι έχω δύο τηλεφωνικές συσκευές που η μια είναι ένα ασύρματο σταθερό και η άλλη είναι ένα κλασικό σταθερό και την μια συσκευή την έχουμε στο σαλόνι δίπλα από το router αλλά χωρίς να είναι συνδεδεμένο πάνω στο router γιατι το router και το τηλέφωνο τα έχουμε συνδέσει με splitter και το άλλο τηλέφωνο είναι μόνο του σε ένα δωμάτιο συνδεδεμένο με φίλτρο. Αυτο που θέλω να ρωτώσω είναι αν γίνεται κάποια στιγμή που μπορεί να χρειαστει να φέρω και το άλλο τηλέφωνο στο σαλόνι να συνδέσω και τα δύο τηλέφωνα στο router γιατί έχω δει οτι το router που έχω έχει δύο θύρες για τηλέφωνα, γιατί δυστιχως τα χρειάζομαστε και τα δύο τηλέφωνα για προσωπικούς λόγους και ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή δεν το έχω δοκιμάσει και θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε κάποιος που γνωρίζει γιατι εγώ δεν τα γνωρίζω καλά αυτά πως λειτουργούν, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από tonis444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα