thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, sakis han είπε Thermal paste εχεις για να βαλεις? Θα φτασουμε και εκει😉 Πανω στον επεξεργαστη εννοεις ; οχι δεν εχω. next. 17 λεπτά πριν, sharke είπε η ανεμιστήρες ειναι ανάποδα οπως το βλεπω στις φωτογραφιες . δεν εχεις airflow έτσι Για ποιους ανερηστηρες λες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, thelos257 είπε Πανω στον επεξεργαστη εννοεις ; οχι δεν εχω. next. Ειναι σημαντικο. Αγορασε μια μικρη Arctic MX-6 ,βγαλε την αντλια και αλλαξε την 6 λεπτά πριν, thelos257 είπε Για ποιους ανερηστηρες λες ; Για τους πανω...ειναι αναποδα Επεξ/σία 26 Ιουλίου από sakis han Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sakis han είπε Ειναι σημαντικο. Αγορασε μια μικρη Arctic MX-6 ,βγαλε την αντλια και αλλαξε την Για τους πανω Τους αφαιρεσα τους πανω τους ανερηστηρες και θα αγορασω αλλους δυο να τους αντικαταστησω επειδη ο ενας δεν γυριζει καλα δεν ξεκινα καν ξεκινα αλλα με λιγο προξιμο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου και ο πισω απο το ψυγείο ανάποδα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, thelos257 είπε Τους αφαιρεσα τους πανω τους ανερηστηρες και θα αγορασω αλλους δυο να τους αντικαταστησω επειδη ο ενας δεν γυριζει καλα δεν ξεκινα καν ξεκινα αλλα με λιγο προξιμο. Ωραια, οταν πας για παστα παρε και 3 με καλο airflow Μόλις τώρα, sharke είπε και ο πισω απο το ψυγείο ανάποδα ειναι Ενα-ενα γιατι θα τον σαντανοσης😀 Παρεπιπτοντως τωρα θυμηθηκα οτι εχω 3 καινουριους....εχω και παστα να σου δωσω.Αλλα θα πρεπει να ερθεις Λεμεσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, sakis han είπε Ωραια, οταν πας για παστα παρε και 3 με καλο airflow Ενα-ενα γιατι θα τον σαντανοσης😀 Παρεπιπτοντως τωρα θυμηθηκα οτι εχω 3 καινουριους....εχω και παστα να σου δωσω.Αλλα θα πρεπει να ερθεις Λεμεσο Α ειναι απο αυτους ; Μαλλον δεν θα δουλευουν επειδη εμενα ειναι ετσι που συνδεονται: 56 λεπτά πριν, sharke είπε και ο πισω απο το ψυγείο ανάποδα ειναι Πισω απο την ψυχτρα του επεξεργαστη που ειναι το ραριατε ; Αγορασα και την παστα που μου ειπες τωρα πως θα βγαλω την παλια και να βαλω την νεα ; Επεξ/σία 26 Ιουλίου από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, thelos257 είπε Α ειναι απο αυτους ; Μαλλον δεν θα δουλευουν επειδη εμενα ειναι ετσι που συνδεονται: Δουλευουν, απλα θα τους συνδεσεις πανω στη μητρικη. Καλα αυτους που εχεις ειναι δεινοσαυροι 29 λεπτά πριν, thelos257 είπε Αγορασα και την παστα που μου ειπες τωρα πως θα βγαλω την παλια και να βαλω την νεα ; Θα πρεπει να βγαλεις την αντλια πανω απο τον επεξεργαστη, να καθαρισεις την παλια παστα και να βαλεις την νεα....ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ Υ.Τ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ για να μην κανεις καποιο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Έτσι όπως έχει φτιάξει το κουτί οι πάνω και οι πισω ανεμιστήρες βάζουν αέρα στο κουτί, λογικά και οι μπροστά το ίδιο κάνουν. Οπότε αν βάζουν όλοι μέσα από που θες να βγει ο ζεστός αέρας; Την πλάτη θα την βάλεις όποσδηποτε να βγάζει αέρα προς τα εξω, γιατί ο ζεστός αέρας χτυπάει κατευθείαν πάνω στον επεξεργαστή. Και τους ανεμιστήρες πάνω θα τους βάλεις με τρόπο που να βγάζουν έξω τον αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, sakis han είπε Δουλευουν, απλα θα τους συνδεσεις πανω στη μητρικη. Καλα αυτους που εχεις ειναι δεινοσαυροι Θα πρεπει να βγαλεις την αντλια πανω απο τον επεξεργαστη, να καθαρισεις την παλια παστα και να βαλεις την νεα....ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ Υ.Τ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ για να μην κανεις καποιο λαθος Δωσε μου ενα youtube βιντεο να δω πως θα το κανω. Θα συνδεονται με την μητρικη ομως ; αυτο ειναι το ερωτημα επειδη δεν βλεπω καπου να γραφει fun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadow Explorer Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 3 ώρες πριν, anavgous είπε Τσέκαρε ότι στην υδρόψυξη έχουν βγάλει το προστατευτικό αυτοκόλλητο της επιφάνειας που ακουμπάει στον επεξεργαστή, στάνταρ λάθος που γίνεται συχνά. Τσέκαρε επίσης ότι η πάστα είναι εντάξει. Στο σεταρισμα της υδρόψυξης αυτό που προτείνω είναι το ρεύμα της αντλίας να είναι πάντα σταθερό και ανεξάρτητο της θερμοκρασίας, δε τους κάνει καλό να αυξομειώνεις τα rpm τους. Τέλος, στις default ρυθμίσεις, ο 11700kf πολλές φορές για να πιάσει το πλήρες boost, στέλνει τα volt του vcore περίπου στα 1.53. Παρόλο που στο log του HWmonitor δε φαίνεται, υπάρχει περίπτωση να στα στέλνει τόσο ψηλά και η παροχή της μητρικής να αρνείται να παίξει σταθερά σε τόσο ψηλές τάσεις. Γενικά τέτοιου βεληνεκούς μητρική για τέτοιο επεξεργαστή δεν προτείνεται, καλύτερα να είχες μητρική με πιο σοβαρή διάταξη στα mosfet του cpu. Επειδή δεν υπάρχει airflow γύρω τους (λόγω της υδρόψυξης), δεν ψύχονται, και όταν οι απαιτήσεις για ρεύμα από τον επεξεργαστή ανεβαίνουν, χτυπάει το over-current ή το θερμικό protection και σου κλείνει το σύστημα η ίδια η μητρική για να προστατέψει τα mosfet. Αν όλα τα άλλα είναι εντάξει, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λογική εξήγηση γιατί κλείνει στα καλά καθούμενα. Αυτο που λεει ο φίλος ειναι σωστό. Γενικα εχουν κάνει κακηστες επιλογές παρτ και εργασία και δεν ειναι πρωτη φωρα που βλεπω τετοιο πραγμα απο Κύπρο. Το μπροστινό καλυμμα του κουτιού βγάινει? αν ναι βγαλτο, και βαλε το πλαινό τζαμι ωστε να εχεις front to back airflow. Τα μπροστά υποτίθεται οτι βάζουν αέρα, το ποιο πιθανό ειναι να ανακυκλώνουν οτι υπαρχει στο κουτί. αν παρεις νια ικανοποιητική ψυκτρα αέρα, θα εχεις και καλυτερο airflow μεσα στο κουτί, θα βοηθησεις και τη μητρική ετσι. Ο τυπος ειναι οκ και εχει και επισημασμένα εδάφια οποτε μπορείς να βρείς οδηγίε για καθε τι που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Δωσε μου ενα youtube βιντεο να δω πως θα το κανω. Βρηκα ενα στα γρηγορα.Αυτος δειχνει για AMD αλλα δεν πειραζει, η διαδικασια ειναι ιδια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. πρωτα θα βγαλεις τον υπολογιστη απο την πριζα και θα τον ξαπλωσεις. Μετα θα βγαλεις αυτο το καλωδιο απο την υποδοχη του 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Θα συνδεονται με την μητρικη ομως ; αυτο ειναι το ερωτημα επειδη δεν βλεπω καπου να γραφει fun. Αυτο μη σε φοβιζει. Το ενα φαν συνδεεται με το αλλο και στο τελος καταληγουν 2 θηλυκα, ενα με 4 τρυπες και ενα με 3 τρυπες. Αυτο με της 4 τρυπες θα το βαλεις σε μια απο τις κοκκινες υποδοχες που εχω σημαδεμενες (οποια σε βολευει) και αυτο με 3 τρυπες σε μια απο τις κιτρινες Επεξ/σία 26 Ιουλίου από sakis han 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, sakis han είπε Βρηκα ενα στα γρηγορα.Αυτος δειχνει για AMD αλλα δεν πειραζει, η διαδικασια ειναι ιδια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. πρωτα θα βγαλεις τον υπολογιστη απο την πριζα και θα τον ξαπλωσεις. Μετα θα βγαλεις αυτο το καλωδιο απο την υποδοχη του Αυτο μη σε φοβιζει. Το ενα φαν συνδεεται με το αλλο και στο τελος καταληγουν 2 θηλυκα, ενα με 4 τρυπες και ενα με 3 τρυπες. Αυτο με της 4 τρυπες θα το βαλεις σε μια απο τις κοκκινες υποδοχες που εχω σημαδεμενες (οποια σε βολευει) και αυτο με 3 τρυπες σε μια απο τις κιτρινες Αρα αν παω να αγορασω νεα fun θα μπορουν ανετα να κουμπωσουν εκει που μου εδειξες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Οχι ολα, καποια θελουν δικο τους controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2 ώρες πριν, thelos257 είπε Αρα αν παω να αγορασω νεα fun θα μπορουν ανετα να κουμπωσουν εκει που μου εδειξες ; Θέλει 4πιν φανάκια για να δουλεύουν. Δεν χρειάζεται σε αυτή την φάση να μπεις στην διαδικασία ξεβιδωσε τα πάνω φανάκια και γύρνατα ανάποδα για να αλλάξει η ροή του αέρα καθώς και τον ανεμηστήρα του ψυγείου της υδροψυξης. Μόλις αλλάξεις αυτά τα δύο, χωρίς καμιά άλλη αλλαγή, λογικά θα είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 15 ώρες πριν, sharke είπε και ο πισω απο το ψυγείο ανάποδα ειναι Εισαι σιγουρος οτι και αυτος ο πισω ειναι αναποδα ; Πως τον βγαζω και να τον ξανα τοποθετησω σωστα πανω ; 8 ώρες πριν, fmarkos είπε Θέλει 4πιν φανάκια για να δουλεύουν. Δεν χρειάζεται σε αυτή την φάση να μπεις στην διαδικασία ξεβιδωσε τα πάνω φανάκια και γύρνατα ανάποδα για να αλλάξει η ροή του αέρα καθώς και τον ανεμηστήρα του ψυγείου της υδροψυξης. Μόλις αλλάξεις αυτά τα δύο, χωρίς καμιά άλλη αλλαγή, λογικά θα είσαι κομπλέ. Τα απο πανω τα εβγαλα εντελως επειδη θα αγορασω αλλα να του βαλω. Αυτο με το ψυγειο πως το βγαζω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα