sakis han Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, thelos257 είπε Ενα 200ευρω φιλικα μου ειπαν απο τα 240 ευρω που ηταν η αρχικη τους τιμη. Να την βαλω 10-20 ευρω στο bazaraki ; τι λες ρε ανθρωπε μου ; ξερεις ποσα την αγορασα ; 93 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε παλι!...ρε φιλουι, μολις σου λεγανε ολοι να μην βιαζεσαι και να διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφουμε εδω μεσα. 10-20 ευρω ΚΑΤΩ απο αυτα που την αγορασες εννοω....ε, να μην γραφουμε και τα αυτονοητα. 14 ώρες πριν, manolis940 είπε Εντάξει ρε αδερφέ δεν είμαστε και όλοι οι επαγγελματίες απατεώνες, ούτε τα 200€ είναι πολλά χρήματα όταν κάποιος έρχεται και σου λέει ότι θέλει ένα PC να τρέχει τα X, Y, Z και δεν ασχολείται από κει και κάτω. 200 ευρω μια χαρα ειναι...αλλα οχι γι΄αυτα που του πασαρανε😉 2
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, sakis han είπε Αντε παλι!...ρε φιλουι, μολις σου λεγανε ολοι να μην βιαζεσαι και να διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφουμε εδω μεσα. 10-20 ευρω ΚΑΤΩ απο αυτα που την αγορασες εννοω....ε, να μην γραφουμε και τα αυτονοητα. Πωλείται πιεσόμετρο εξαιρετικής ποιότητος σε σούπερ τιμή με εξειδίκευση στα καρδιοαναπνευστικά νήματα 3
sakis han Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Πωλείται πιεσόμετρο εξαιρετικής ποιότητος σε σούπερ τιμή με εξειδίκευση στα καρδιοαναπνευστικά νήματα Εγω πλεον παραιτουμαι, απο΄δω και περα θα τον αφησω στον @micos000 που τον κουμανταρει καλυτερα😉 1 1
thelos257 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δεν το διάβασες καλά... Οπότε βάλτην κανά 80-85 και θα στην πάρουν. Τωρα που το ξανα διαβασα φιλε μου και μου το εξηγησες μια χαρα ετσι θα κανω. δεν το διαβασα σωστα το πρωτο που εγραψε ο @sakis han Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από thelos257 1
thelos257 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Το θεμα εκλεισε παιδια ολα δουλευουν ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Κάποιος adminάκιας σας παρακαλώ για να το σιγουρέψουμε;;;😛🤣 1
thelos257 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Παρακαλω ας κλεισει το παρων θεμα αφου εληξε και λυθηκε το προβλημα μου. Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια σε ολους ες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα